BAD GATEWAY meldingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

31/01/2016 01:19:53
Quote Anchor link
Ik kwam er net 1 tegen was net op weg naar de afdeling beginnen met php.

Toevoeging op 31/01/2016 01:21:26:

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/bad-gateway-meldingen/99377/2/#715344
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:30:50
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/01/2016 01:45:48
Quote Anchor link
Laten we even stoppen met nieuwe meldingen plaatsen.

Ik ga er vanuit dat er inmiddels genoeg meldingen zijn gedaan om het probleem voldoende inzichtelijk te krijgen.

@Bas Kreleger en/of iemand anders van de crew

Ik neem aan dat jullie voldoende input hebben nu, en dat er geen nieuwe meldingen hoeven te worden gedaan?

Graag een reactie. Alvast dank.
 
Johan de wit

johan de wit

01/02/2016 01:07:18
Quote Anchor link
Bad melding: 01-02-2016 01:04 www.phphulp.nl

Kunnen we niet bij een andere host een demo plaatsen?
Gewijzigd op 01/02/2016 01:12:54 door johan de wit
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/02/2016 01:14:11
Quote Anchor link
@Johan, ik had gevraagd om even geen meldingen meer te doen (zie mijn opmerking hierboven) in afwachting van een reactie van Bas Kreleger en/of iemand anders van de crew. Alvast dank.
 
Randy vsf

Randy vsf

01/02/2016 09:16:12
Quote Anchor link
Ik had er vannacht ook een, op de homepage.

@ozzie, de mods vroegen om het te melden....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/02/2016 09:35:14
Quote Anchor link
Ik heb achter de schermen gevraagd of Bas voldoende data heeft. Maar doorgaan met melden kan alsnog geen kwaad. Zodra het topic dicht is, dan weten we voldoende.
Gewijzigd op 01/02/2016 09:35:32 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/02/2016 10:44:38
Quote Anchor link
Thanks Aar.

Laten we echter even teruggaan naar de aanleiding van deze meldingen. Namelijk dat SanThe, een gerespecteerd forumlid, op het punt staat om dit forum te verlaten als gevolg van deze vervelende meldingen. Toen ik vannacht zelf mijn reactie (zie hierboven) wilde plaatsen, kreeg ik ook tot 3x toe een bad gateway melding waardoor mijn bericht niet geplaatst werd. Erg irritant.

SanThe heeft zijn ongenoegen reeds vorige week woensdag geuit. Ik heb diezelfde dag nog dit topic aangemaakt om het voor Bas makkelijker te maken om inzicht te krijgen in het probleem. Bas heeft nu inmiddels een hoop meldingen met tijdstippen en IP-adressen.

Mijn vraag is: wat gaat er nu concreet gebeuren?

Mijns inziens heeft het nu geen enkele toegevoegde waarde meer om nóg meer meldingen te gaan verzamelen. Er is genoeg data voorhanden (er is een duidelijk patroon zichtbaar) en het lijkt me dan ook de hoogste tijd dat er actie wordt ondernomen.

Dus ... wat is het plan? Wat is er tot nu toe met de meldingen gebeurd, of wat gaat er alsnog mee gebeuren?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

01/02/2016 10:59:11
Quote Anchor link
Ozzie, extra meldingen helpen bij de 'dossieropbouw' richting de hostingprovider. Als uit de meldingen duidelijk blijkt dat het een structureel probleem is en niet slechts bij incidenten blijft, staan we immers sterker.

Uit een eerste inventarisatie maken we op dat de meeste problemen na middernacht optreden. Op dat moment doet PHPhulp niets bijzonders en is er niet uitzonderlijk veel meer verkeer, dus bestaat het vermoeden dat de problemen elders in de shared hosting-omgeving ontstaan. Er wordt dus achter de schermen aan het probleem gewerkt, maar dat gaat niet zonder medewerking van de hostingprovider.

Een Plan B (andere hosting of een VPS) is achter de schermen ook al in overweging genomen.

Er wordt dus aan gewerkt; nog even geduld graag en laat de meldingen in de tussentijd graag doorkomen.
Gewijzigd op 01/02/2016 10:59:42 door Ward van der Put
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/02/2016 11:06:53
Quote Anchor link
Ward, thanks. In mijn opinie heeft een hoster een zorgplicht, en moet deze per direct actie ondernemen bij iedere klacht. Hij heeft een verplichting naar de klant, en niet andersom. Dossier-opbouw is natuurlijk prima, maar zoals ik zei lijkt me dat er genoeg input voorhanden is. En als de hostingprovider niet meewerkt, dan lijkt het me dat je niet in zee moet willen gaan met die partij. Er zijn genoeg andere opties lijkt me.

Anyhow ... het is prettig als dit soort informatie (wat er achter de schermen plaatsvindt) wat actiever wordt gedeeld, zodat iedereen weet dat er ook daadwerkelijk iets aan gedaan wordt.

Oké, voor nu, laat de meldingen dan maar weer binnenkomen ...
 
E vH

E vH

01/02/2016 11:59:10
Quote Anchor link
Ik deel de mening van Ozzie, de aanleiding was het ongenoegen van SanThe en vervolgens worden er diverse meldingen gemaakt, maar een terugkoppeling blijft wel verder uit, tenzij er om gevraagd wordt.

Afgelopen week heb ik bewust niet gereageerd op de vraag hoe het zat over het melden van de datum met bijbehorende IPadres, aangezien in de voorwaarden van PHPHulp staat dat er per bericht het IPadres opgeslagen word.. (niemand leest voorwaarden tegenwoordig.. ik weet het )... maar bij deze toch even aangehaald..

Het komt er bij mij grotendeels op neer dat PHPhulp (lees: bas) haar (actieve/serieuze) leden niet serieus (genoeg) neemt.

De gateway problemen zijn er elke avond/nacht, al maanden lang.. regel een goede host of neem afscheid van je actieve leden, ze lopen uiteindelijk vanzelf weg.

Dan word er tevens een opmerking geplaatst over log files...deze zijn prima terug te halen en zou voldoende moeten zijn voor een dossier....

Maar goed, als jullie toch bezig zijn met een dossier opbouw naar de host:

https://www.phphulp.nl toont een ongeldig certificaat, wat refereert naar Halma.nl
--> wijst op een verkeerde serverindeling / verkeerde serverinstelling.
 
Willem vp

Willem vp

01/02/2016 12:27:04
Quote Anchor link
Elmar vH op 01/02/2016 11:59:10:
Afgelopen week heb ik bewust niet gereageerd op de vraag hoe het zat over het melden van de datum met bijbehorende IPadres, aangezien in de voorwaarden van PHPHulp staat dat er per bericht het IPadres opgeslagen word.. (niemand leest voorwaarden tegenwoordig.. ik weet het )... maar bij deze toch even aangehaald..

Dit lijkt me niet heel erg relevant. Het IP-adres wordt weliswaar opgeslagen bij elk bericht, maar daar kun je alleen iets mee als je een foutmelding krijgt terwijl je een bericht post. Zelf krijg ik de meeste meldingen als ik 'gewoon' zit te lezen.

Eerder in dit draadje heb ik het argument gehoord dat het IP-adres dan wel uit mijn gebruikersprofiel kan worden gehaald. Ook dat werkt in de praktijk niet zo eenvoudig. In mijn geval kan een request afkomstig zijn van een stuk of 4 IP-adressen. Hangt er maar net vanaf of ik toevallig een VPN-verbinding naar mijn werk open heb staan of even een pagina bekijk via mijn telefoon. En omdat de site niet goed omgaat met IP-wissels (een van de andere grieven die ik wel eens over deze site hoor) is er een grote kans dat het IP-adres niet wordt geregistreerd in mijn profiel (i.v.m. verbroken sessie) of dat het adres waarmee het misging niet meer overeenkomst met het adres in mijn profiel op het moment dat Bas (of wie dan ook) gaat zoeken.

Ik vind het verzoek om je IP-adres (ook) door te geven dus zeker niet onredelijk.
Gewijzigd op 01/02/2016 12:28:07 door Willem vp
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/02/2016 12:48:27
Quote Anchor link
Waar het mij om gaat is heldere communicatie. Er wordt mijns inziens te weinig op een duidelijke manier gecommuniceerd. Dit zorgt voor vragen bij de forumbezoekers:

"Leuk die meldingen, maar wat wordt ermee gedaan?"
"Welke acties zijn sinds vorige week ondernomen om het probleem op te lossen?"
"Hoe lang moeten we nog meldingen blijven doorgeven, een dag, een week, een maand?"

Onduidelijke of onvolledige communicatie zorgt voor vragen, en vragen leiden weer tot irritatie.

Tip: geef als crew duidelijk aan waaraan wordt gewerkt en wat de verwachting is wanneer een probleem is opgelost. Ook het aangeven dat je ergens nog niet mee bezig bent of nog geen tijd voor hebt gehad, schept duidelijkheid. Niets zeggen schept echter altijd onduidelijkheid waardoor mensen zich niet serieus genomen voelen, en als dat te lang duurt dan gaan mensen weglopen (als in het geval van SanThe) en dat is eeuwig zonde.

Mijn verzoek dus aan de crew: laat in dit soort situaties aub wat vaker van je horen. Dat hoeven geen A4-tjes vol te zijn, in 1 of 2 zinnen kun je vaak al een hele hoop zeggen. Maar juist het niet of weinig communiceren (met als gevolg onwetendheid bij de forumgebruikers) leidt er uiteindelijk toe dat mensen zich niet serieus genomen voelen. Dat is niet alleen zonde, maar ook totaal onnodig.
 
B a s
Beheerder

B a s

01/02/2016 12:54:44
Quote Anchor link
Heb het doorgestuurd, naar de hostingprovider. Ik wacht nu af en informeer deze week als ik niets hoor.
Gewijzigd op 01/02/2016 12:55:07 door B a s
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/02/2016 13:05:43
Quote Anchor link
Dankjewel Bas, goed om te horen. Hopelijk wordt het probleem nu snel opgelost. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, horen we dat graag.
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

01/02/2016 21:27:29
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben de hosting provider, en 1 van de mede oprichters van phphulp.nl

Vandaag kreeg ik bericht van Bas, en net even rustig gekeken wat er mis gaat.

Lijkt op een combi tussen de beveiliging en de backup.

Ik heb wat aanpassingen gedaan, en de boel even geherstart. Nu even afwachten hoe het loopt.

Mocht er wat zijn, ik hoor het graag :)

Met vriendelijke groet,

Arjen Halma
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/02/2016 22:07:49
Quote Anchor link
Hallo Arjen, bedankt voor de update! Hopelijk helpen de aanpassingen.

Meestal vindt het probleem iets na middernacht plaats, dus eventueel zou je dan zelf ook even kunnen testen (als je dan nog wakker bent).

Aan alle anderen, hopelijk is het probleem nu opgelost. Zo niet, dan graag weer melden in dit topic.

(Bas en Arjen, tot zover alvast bedankt voor de ondernomen actie.)
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

01/02/2016 22:11:04
Quote Anchor link
Phphulp.nl heeft nu ook https ondersteuning :)

Toevoeging op 01/02/2016 22:15:56:

Ozzie, dat hij om middernacht meldingen geeft kan zeker weten komen door de backup.

We hebben een update klaar staan van plesk 12 naar 12.5 waarin we incrimenteel backup kunnen gaan gebruiken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/02/2016 22:20:15
Quote Anchor link
Ook namens mij bedankt!

Ik ga het in de gaten houden of er vannacht (als ik nog wakker ben) of op andere tijden nog errors optreden. En anders denk ik dat er nog wel wat andere mensen een vrijwillige nachtwake willen houden ;-)
Gewijzigd op 01/02/2016 22:21:11 door - Ariën -
 
Tim Wolf

Tim Wolf

01/02/2016 22:25:58
Quote Anchor link
Hallo Arjen,

Bedankt voor die https:// ondersteuning.

Ik zocht altijd dingen van phphulp op op Google en kwam altijd met de melding dat het onveilig was omdat er geen ssl certificaat was of niet geldig.

Maar hij geeft nog wel aan dat er onveilige scripts niet geladen worden. Advertenties worden nu geblokkeerd :)

Zie:
Mixed Content: The page at 'https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/bad-gateway-meldingen/99377/2/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/02/2016 22:27:51
Quote Anchor link
Bedankt voor de melding Tim. Dit is inderdaad al onder de aandacht in het Admin/Mod hulp forum.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.