Bank rekening nummer met *** weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roland Baas

Roland Baas

25/04/2007 10:53:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik wil een bank rek. nr uit de database gecodeerd weergeven.

Origineel rek. nr: 1234567890

Gecodeerd : *******890

welke functie kan ik hier het best voor gebruiken?

bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:46:20
 
Jacco Engel

Jacco Engel

25/04/2007 10:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $laatste3
= substring($bankreknr,0,-3) ;
?>


Zo krijg je de laatste 3. Weet niet zeker of dat werkt dus hier even de zekere versie :P :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
     $laatste3
= substring($bankreknr,(strlen($bankreknr)-3)) ;
?>


Iets van deze strekking. Sterretjes ervoor lukt wel neem ik aan?
 
Thijs X

Thijs X

25/04/2007 11:08:00
Quote Anchor link
@ Jacco

substring nieuwe functie ? :D ;)

Voorbeeldje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
$reknr
= "1234567890";

$string = "";

for ($i = 1; $i <= strlen($reknr)-3; $i++)
{

     $string .= "*";
}

$string .= substr($reknr , -3);

echo $string;
?>
 
Roland Baas

Roland Baas

25/04/2007 11:08:00
Quote Anchor link
top! functie is substr kon er ff niet opkomen.. dank!
 
Jacco Engel

Jacco Engel

25/04/2007 11:24:00
Quote Anchor link
@Thijs.

Dat krijg je als je aan JS php en C# tegelijk denkt :P dan ga je functies door elkaar gooien
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

25/04/2007 12:02:00
Quote Anchor link
Lol Jacco. H33ft iemand nog een goede tut voor JavaScript? Wil ik wel graag leren...
 
GaMer B

GaMer B

25/04/2007 12:03:00
Quote Anchor link
JavaScript tutorial op Tizag.com...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/04/2007 12:04:00
Quote Anchor link
@ Arjan: Op w3schools.com staat het wel helder uitgelegd vind ik. En anders quirksmode.org.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

25/04/2007 12:20:00
Quote Anchor link
Ik zit nu op tizag, het is net eigenlijk php :P. Maar waar leer ik de grafische dingen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.