Barcode online afdrukken via Dymo LabelWriter 450 lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Christian Snijders

Christian Snijders

22/03/2013 11:39:14
Quote Anchor link
Goedendag,

voor mijn bedrijf moet ik een barcode vanaf de website kunnen printen met mijn Dymo LabelWriter.
Bijvoorbeeld moet er een code39 barcode uitrollen met de tekens: CCSDID7 dat hij deze inclusief de barcode print.

Ik heb nu verschillende dingen geprobeerd maar het is me niet gelukt, ook via de dymo documentatie.
Wie heeft er ervaring mee en kan me ermee helpen?

Het liefste zou ik de printer zo spoedig mogelijk printend hebben.

Alvast bedankt!

hiermee heb ik het geprobeerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<HTML>
<HEAD>
<script LANGUAGE=VBScript>
Sub Btn1_onclick()
Dim DymoAddIn, DymoLabel
Set DymoAddIn = CreateObject("DYMO.DymoAddIn")
Set DymoLabel = CreateObject("DYMO.DymoLabels")

DymoAddIn.Open "http://chaterzcomputerservice.nl/includes/print_barcode.php?barcode_info=CCSDID7"

DymoLabel.SetField 1,"123456789"
DymoAddIn.Print 1, TRUE



End Sub
</SCRIPT>
<TITLE>Barcode Label Printing Demo</Title>
</HEAD>
<BODY>
<Bold>Label Printing Demo</Bold><p>
<INPUT TYPE=BUTTON NAME=Btn1 VALUE="Print Label">
</BODY>
</HTML>


wie weet wat te doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 09:38:34
 
Marvin H

Marvin H

22/03/2013 11:50:30
Quote Anchor link
Christian Snijders op 22/03/2013 11:39:14:
Goedendag,

voor mijn bedrijf moet ik een barcode vanaf de website kunnen printen met mijn Dymo LabelWriter.
Bijvoorbeeld moet er een code39 barcode uitrollen met de tekens: CCSDID7 dat hij deze inclusief de barcode print.........


Op de volgende website zie ik een uitleg hoe je javascript kan gebruiken om een label te printen, kan je hier niet verder mee?

Website
 
Christian Snijders

Christian Snijders

22/03/2013 11:58:43
Quote Anchor link
Marvin Houweling op 22/03/2013 11:50:30:
Christian Snijders op 22/03/2013 11:39:14:
Goedendag,

voor mijn bedrijf moet ik een barcode vanaf de website kunnen printen met mijn Dymo LabelWriter.
Bijvoorbeeld moet er een code39 barcode uitrollen met de tekens: CCSDID7 dat hij deze inclusief de barcode print.........



Op de volgende website zie ik een uitleg hoe je javascript kan gebruiken om een label te printen, kan je hier niet verder mee?

Website


Dat heb ik al geprobeerd of kunt u misschien voor mij een voorbeeldje maken welke wel werkt?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 22/03/2013 11:59:37 door Christian Snijders
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

22/03/2013 13:04:42
Quote Anchor link
Je kunt deze PHP-oplossing voor code 39 eens proberen via de gratis download.

In plaats van een barcode-afbeelding kun je tekst in een barcode-font printen:

http://www.barcodesinc.com/free-barcode-font/
 
Christian Snijders

Christian Snijders

22/03/2013 13:43:03
Quote Anchor link
Ward van der Put op 22/03/2013 13:04:42:
Je kunt deze PHP-oplossing voor code 39 eens proberen via de gratis download.

In plaats van een barcode-afbeelding kun je tekst in een barcode-font printen:

http://www.barcodesinc.com/free-barcode-font/


dat lukte helaas ook niet :(
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

22/03/2013 13:50:17
Quote Anchor link
Wat lukt er dan niet? Foutmeldingen?

Voor mijn eigen webwinkels gebruik ik beide soorten barcodes: de KIX-barcode van PostNL printen we met een barcode-font en de EAN-13-barcode genereren via de download die ik noemde.
 
Christian Snijders

Christian Snijders

22/03/2013 13:52:30
Quote Anchor link
Ward van der Put op 22/03/2013 13:50:17:
Wat lukt er dan niet? Foutmeldingen?

Voor mijn eigen webwinkels gebruik ik beide soorten barcodes: de KIX-barcode van PostNL printen we met een barcode-font en de EAN-13-barcode genereren via de download die ik noemde.


Ja maar hoe geef ik die printopdracht via html aan mijn dymo, dat lukt me dus niet, krijg geen foutmelding en er komt enkel "test" uitrollen
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

22/03/2013 13:54:52
Quote Anchor link
Dus je wilt niet Ctrl+P of bijvoorbeeld Bestand > Afdrukken kiezen in een browser, maar op afstand en automatisch etiketten uit de Dymo laten rollen? Bedoel je dat?
 
Christian Snijders

Christian Snijders

22/03/2013 13:57:32
Quote Anchor link
Ward van der Put op 22/03/2013 13:54:52:
Dus je wilt niet Ctrl+P of bijvoorbeeld Bestand > Afdrukken kiezen in een browser, maar op afstand en automatisch etiketten uit de Dymo laten rollen? Bedoel je dat?


echt door bijvoorbeeld op een <input type='button' value='print' onclick='print_barcode()' /> te klikken.
Dus echt allemaal JS gerelateerd
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2013 13:59:10
Quote Anchor link
Ik hoop niet dat je automatisch zou kunnen printen. Zou wat wezen, kom je op een site en gaat je printer spontaan door zijn papier heen.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

22/03/2013 14:04:15
Quote Anchor link
- SanThe - op 22/03/2013 13:59:10:
Ik hoop niet dat je automatisch zou kunnen printen. Zou wat wezen, kom je op een site en gaat je printer spontaan door zijn papier heen.
Is wel gebruikelijk, maar dan anders. Als klanten hun bestelling hebben afgerond, moet er in het magazijn vervolgens automatisch een pakbon uit de printer rollen. Mét barcodes, om pickfouten te voorkomen.

Maar de oplossing is dus een printknop:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<form>
<input type="button" value="Printen..." onclick="window.print()">
</form>


In CSS kun je met media="print" en display: none vervolgens alles verbergen dat je niet wilt printen.
 
Christian Snijders

Christian Snijders

22/03/2013 14:11:28
Quote Anchor link
Ward van der Put op 22/03/2013 14:04:15:
- SanThe - op 22/03/2013 13:59:10:
Ik hoop niet dat je automatisch zou kunnen printen. Zou wat wezen, kom je op een site en gaat je printer spontaan door zijn papier heen.
Is wel gebruikelijk, maar dan anders. Als klanten hun bestelling hebben afgerond, moet er in het magazijn vervolgens automatisch een pakbon uit de printer rollen. Mét barcodes, om pickfouten te voorkomen.

Maar de oplossing is dus een printknop:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<form>
<input type="button" value="Printen..." onclick="window.print()">
</form>


In CSS kun je met media="print" en display: none vervolgens alles verbergen dat je niet wilt printen.


Ja maar dan komt de barcode niet uit de dymo en krijg ik een wit printje.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

22/03/2013 14:24:31
Quote Anchor link
Hoe ziet het afdrukvoorbeeld in je browser eruit?
 
Christian Snijders

Christian Snijders

22/03/2013 14:47:12
Quote Anchor link
Ward van der Put op 22/03/2013 14:24:31:
Hoe ziet het afdrukvoorbeeld in je browser eruit?


Daar staat de barcode gewooon maar hij komt niet uit de dymo..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.