Bat File runnen vanuit php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mitchelp

Mitchelp

12/10/2008 19:25:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag een BAT file runnen vanuit een webpagina.
Als het kan met PHP :)

Kan iemand voor mij een opzetje maken hoe dit in zijn werk gaat want ik krijg het niet voor elkaar.


Ik heb dit script geprobeerd maar hij runt hem niet.
Er moet een exe file opgestart worden via een Bat bestand.
als ik de pagina refresh gebeurt er helaas niets.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('Content-Type: text/plain');
exec("start.bat");
?>


Of moet ik voor die functie iets aanpassen in de php.ini zoja..
Wat dan? Ik kan namelijk bij de php.ini komen.

Alvast bedankt,
Mitchel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitchelp
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 22:32:47
 
- -

- -

12/10/2008 20:48:00
Quote Anchor link
Safe mode moet uit staan. Daarnaast weet ik het niet zeker, maar zou het kunnen dat hij als root-directory de map neemt waar PHP in staat?
 
Mitchelp

Mitchelp

13/10/2008 15:30:00
Quote Anchor link
Oke thx,

Maar safe_mod staat uit...
Maar dan kan ik dus nog proberen vanuit de root van de website naar die bat file te navigeren?

Dit kan ik dus nog even proberen:
/beheer/start.bat

Of het hele pad dus:
D:/ ......

Mitchel
 
Mitchelp

Mitchelp

13/10/2008 22:43:00
Quote Anchor link
Nobody??
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

13/10/2008 22:49:00
Quote Anchor link
wegens te vroege bump gesloten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.