BCC mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »
Dirk

Dirk

10/11/2006 20:55:00
Quote Anchor link
Hoi!
Nu zou ik graag willen dat deze mail nog naar een tweede emailadres gaat, maar dan BCC. Hoe moet dat? Ik heb verschillende dingen geprobeerd, maar niets hielp...
dit is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php
// geef e-mail adres op van ontvanger
$mail_ontv = "[email protected], [email protected]";


// is niet 100% !!!
function checkmail($mail)
{

    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);

    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
        $valid = 1;

    return $valid;
}


// als er niet op submit is gedrukt, of als er wel op is gedrukt maar niet alles ingevoerd is
if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !checkmail($_POST['mail']) || !$_POST['msggs'] || !$_POST['onderwerp']))
{

    if ($_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !checkmail($_POST['mail']) || !$_POST['msggs'] || !$_POST['onderwerp']))  
    {

        echo "Je bent je naam, e-mail adres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen. Ook kan het zijn ";
        echo "dat je een verkeerd e-mail adres hebt ingevuld.<p>";
    }

      
    // form + tabel
    echo "<table border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">";
    echo "<form method=\"POST\" ACTION=\"?pag=contact\">";
      
    // naam
    echo "<tr><td>Naam:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"naam\" value=\"" . $_POST['naam'] . "\"></td></tr>";      
  
    // mail
    echo "<tr><td>E-mail adres:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"mail\" value=\"" . $_POST['mail'] . "\"></td></tr>";
      
    // mail
    echo "<tr><td>Onderwerp:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"onderwerp\" value=\"" . $_POST['onderwerp'] . "\"></td></tr>";
      
    // mail
    echo "<tr><td>Bericht:</td></tr>";
    echo "<tr><td><TEXTAREA name=\"msggs\" ROWS=\"6\" COLS=\"45\">" . htmlentities($_POST['msggs']) . "</TEXTAREA></td></tr>";
      
    // button
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Versturen\"></td></tr>";
      
    // sluit form + tabel
    echo "</form>";
    echo "</table>";
}

// versturen naar
else
{      
    // set datum
    $datum = date("d.m.Y H:i");
      
    // set ip
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $host = gethostbyaddr($ip);
      
    $inhoud_mail = "Ingevulde contact formulier\n\n";
      
    $inhoud_mail .= "Naam: " . $_POST['naam'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "onderwerp: " . $_POST['onderwerp'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . $_POST['mail'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
    $inhoud_mail .= $_POST['msggs'] . "\n\n";
      
    $inhoud_mail .= "Verstuurd op $datum via het ip " . $ip . " en host".$host."\n\n";
        
    $headers = "From: " . $_POST['naam'] . " <" . $_POST['mail'] . ">\r\n";
    $headers .= "Bcc: [email protected]\r\n";
    $headers .= "cc: [email protected]\r\n";

    $_POST['onderwerp'] = str_replace("\n", "", $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
    $_POST['onderwerp'] = str_replace("\r", "", $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
    $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
    
    mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers);
    
    echo "<p>Uw e-mail is verstuurd!</p>";
    
    echo "Bedankt voor het versturen van een e-mail.";
    echo " U zult snel een antwoord krijgen indien dit nodig is.<br><br>";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dirk
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:32:21
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

10/11/2006 21:23:00
 
Dirk

Dirk

10/11/2006 21:36:00
Quote Anchor link
ja ik heb dat geprobeerd maar het werkte niet...... ik had het onder $headers = "From: " . $_POST['naam'] . " <" . $_POST['mail'] . ">"; gezet..... weet iemand waar ik het stukje code moet plaatsen?
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

10/11/2006 21:47:00
Quote Anchor link
je moet wel .= gebruiken. anders werkt het inderdaad niet.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

10/11/2006 21:53:00
Quote Anchor link
onder
$headers = "From: " . $_POST['naam'] . " <" . $_POST['mail'] . ">";
dit zetten:
$headers .= "Bcc: [email protected]\r\n";
 
- SanThe -

- SanThe -

10/11/2006 21:59:00
Quote Anchor link
Dit \r\n moet volgens mij ook aan het eind van de 'from' komen.
 
Dirk

Dirk

10/11/2006 23:17:00
Quote Anchor link
ja het zat hem in de \r\n

Heel erg bedankt!!!!!

... Ik keek net nog even in m'n mail en zag gewoon twee emailadressen terwijl ik er maar een mag zien i.v.m. bcc.... weet iemand waar dat zit?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dirk
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

11/11/2006 07:53:00
Quote Anchor link
Zit het niet in dat je Bcc doet?
Heb je al is bcc geprobeerd?
 
K i p

K i p

11/11/2006 10:19:00
Quote Anchor link
Dit staat er ((niet) letterlijk) op php.net:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    // Additional headers
    $headers = 'To: Mary <[email protected]>, Kelly <[email protected]>' . "\r\n";
    $headers .= 'From: Birthday Reminder <[email protected]>' . "\r\n";
    $headers .= 'Cc: [email protected]' . "\r\n";
    $headers .= 'Bcc: [email protected]' . "\r\n";
?>


Werkt dat niet gewoon?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/11/2006 11:59:00
Quote Anchor link
Zet TO, FROM, CC en BCC met hoofdletters. Sommige mailservers struikelen over kleine letters.

Edit: Alhoewel dat steeds minder wordt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Dirk

Dirk

11/11/2006 23:47:00
Quote Anchor link
Dit staat erin als je de mail ontangt in mailbox..

Van: ikke <[email protected]> Verzonden door: server33...
Aan: [email protected], [email protected]
Cc: [email protected]

ik wil dus dat je bij van alleen de cc ziet..... Ik heb het met hoofdletters / kleine letters geprobbeerd maar geen resultaat......
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dirk
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.