Beats affiliate + domein te koop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OutSystems Developer

Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan de vooravond van de implementatie van een gloednieuw applicatiehuis, waar OutSystems een belangrijke rol in speelt. Binnen deze rol word je als OutSystems Developer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uiteenlopende applicaties met OutSystems. Om het nieuwe applicatiehuis te implementeren

Bekijk vacature »

Arjan hazewinkel

arjan hazewinkel

20/01/2013 14:46:08
Quote Anchor link
Beste PHPhulp leden,

Bij deze verkoop ik mijn affiliate website voor beats producten.
Op het moment bijna geen bezoekers nog niks aan linkbuilding of iets dergelijks gedaan omdat de website voor de verkoop gemaakt is. Op het moment staat er een google adsense advertentie boven aan de website deze hebben wij toegevoegt omdat wij zelf GEEN logo hebben op de website. Deze kunt u zelf toevoegen.

Gegevens:


Domein: http://beatskoptelefoon.nl
CMS: wordpress
Layout: Speciaal laten designen en toen zelf ingebouwt. Is dus volledig uniek.
Producten: Worden via XML elke dag automatish geupdate.
Comments: Mensen kunnen reviews of iets dergelijks onder aan de website toevoegen.

Screenshot:

http://img811.imageshack.us/img811/5300/screenxb.png

Bij serieuze intresse of vragen kunt u mij een prive bericht sturen.
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.