Beginnen met TicketSysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas de vries

thomas de vries

05/04/2014 11:53:03
Quote Anchor link
Hallo mede phpers,

Ik wil een ticket Systeem maken voor mijn website.

Nu is mijn vraag waar dien ik rekening mee te houden.
Het gaat dus om 2 aparte systemen

FrontEnd Ticket
BackEnd Ticket

FrontEnd heb ik dit

User ticket
Add new Ticket
Edit Ticket
Close Ticket
Status of Ticket(Open,Closed,Replied)

Add Reply
Edit Reply

Als BackEnd dit

Admin Ticket
Show new tickets
Show All Tickets
Show Closed Tickets
Show status ticket(New,Closed,Closed(Solved),Replied)
Delete Ticket

Add Reply
Edit Reply
Delete Reply

Zijn er nog meer dingen waar ik rekening mee moet houden?

Met vriendelijke groet,

Thomas de Vries
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:59:11
 
Ivo P

Ivo P

05/04/2014 12:19:55
Quote Anchor link
de opbouw van je tabellen?
 
Thomas de vries

thomas de vries

05/04/2014 12:39:15
Quote Anchor link
De opbouw van de tabellen zijn als volgt

Tabel ticket_threads
id,account,content,datetime,status

Tabel ticket_posts
id,tid,account,content,datetime,status



Toevoeging op 05/04/2014 12:40:37:

ticket posts (status) zal aangeven of er een new reply is of niet.
Bijvoorbeeld zo
if($row_reply['status'] == 1){
echo 'You have an new reply';
}
 
Koen Hollander

Koen Hollander

05/04/2014 14:18:49
Quote Anchor link
Misschien verbanningen/blokkeringen als er mensen jouw tool gebruiken voor spam.
 
Thomas de vries

thomas de vries

05/04/2014 15:33:41
Quote Anchor link
@Koen,

Mensen moeten ingelogd zijn voordat ze een Ticket kunnen aanmaken.
Daarin tegen zou ik inderdaad het meenemen dat mensen dus geen meerdere tickets achterelkaar kunnen maken,
Ik kan mensen niet blokkeren/bannen omdat dit gaat om een 3d spel.
Soort van WOW.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.