Beginnend php-er

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »
Pietje akkers

pietje akkers

12/11/2011 23:43:06
Quote Anchor link
Ik ben een beginnend php-er en heb wat vragen gesteld aan anders php-ers.
Ze zeggen dat als je andere scripts de-bugt, dat je er dan veel van leert. Is dit waar, zo ja, heeft iemand een idee waar ik bugged scripts kan vinden die ik kan debuggen.

Als dat misschien niet echt de beste manier is, wat is het dan wel?
Ik heb al veel kennis van php, en heb al verschillende dingen gedaan. Heb al veel tutorials doorgelezen en begrijp ik goed. Nu ben ik zelf wat gaan maken, zoals kleine scripts met loops, if-else statements, session(klein). Eigenlijk de basis van php en MySql. Nu ik de basis heb, wat is de volgende stap? Kan iemand me die vertellen hoe ik nu het beste verder kan gaan?

mvg
piet
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:10:34
 
Mitchel V

Mitchel V

13/11/2011 00:37:02
Quote Anchor link
Het is heel belangrijk dat je het basis pakket van PHP kent, zodat je weet welke functies er zijn en wat ze doen en wanneer je deze het best kan gebruiken, want omdat iets werkt betekend het niet dat het netjes gecodeerd is =)

Ga eens beginnen met PHP net door lezen en daarna wat leuks voor je zelf maken, mocht je ergens tegen aan lopen... post dan wat op het forum en er zullen genoeg mensen zijn die je graag zullen helpen!

succes!
 
Pietje akkers

pietje akkers

13/11/2011 01:16:07
Quote Anchor link
Ja maar ik kan wel php.net gaan doorlezen. Maar dat is zo gigantisch groot, en als ik niet weet waar ik moet gaan zoeken, is het beetje nutteloos. Dat is hetzelfde als naar de bieb gaan, en dan alle boeken langs gaan ipv daar in database te zoeken. Ik heb voldoende kennis en ervaring om netjes en goed te coderen. (Op basis niveau dan). Wat is nu dus nodig heb is wat uitdaging, misschien wat opdrachten en hopelijk misschien wat dingen om mijn kennis te vergroten. Dat zoek ik dus.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2011 01:20:17
Quote Anchor link
Ik heb toen ik pas begon te programmeren veel simpele spelletjes gemaakt. Mijn eerste was zeeslag.
 
Pietje akkers

pietje akkers

13/11/2011 01:22:50
Quote Anchor link
Ik denk zelf dat ik daar nog niet helemaal aan toe ben, misschien iets simpelers? Ik heb wel een simpel spel al gemaakt: raad het getal. Daar ligt mijn niveau nu een beetje op te hangen. En dat soort niveau opdrachten zoek ik. Sorry dat ik misschien zo lastig ben.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/11/2011 01:47:38
Quote Anchor link
Er zijn genoeg 'bugged' scripts onder 't kop PHP scripts
 
Pietje akkers

pietje akkers

13/11/2011 01:50:42
Quote Anchor link
Heb je gelezen op welk niveau ik lig, en heb je de scripts gezien in de libary? Sorry hoor, maar ik denk dat me dat niet gaat lukken;) daarom zoek ik nog extra opdrachten op MIJN niveau, waar ik van kan leren.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/11/2011 01:54:49
Quote Anchor link
Pietje akkers op 13/11/2011 01:50:42:
Heb je gelezen op welk niveau ik lig, en heb je de scripts gezien in de libary? Sorry hoor, maar ik denk dat me dat niet gaat lukken;) daarom zoek ik nog extra opdrachten op MIJN niveau, waar ik van kan leren.


Oke, hmm, probeer om bestanden te schrijven.
Als dat je lukt, probeer deze bestanden via een html formulier aan te maken.
Als dat ook gelukt is, om deze bestanden handig op je scherm te laten weergeven.

Wanneer je klaar bent, of mocht het zo zijn dat je problemen bent tegen gekomen. Dan kun je of mij een PM sturen of gewoon de Forum gebruiken. Wij zullen je script dan controleren en een soort van score geven.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

13/11/2011 12:22:21
Quote Anchor link
Ik vond een gastenboek niet vervelend om mee te beginnen vroegah :). Relatief simpel maar erg leerzaam.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/11/2011 12:48:51
Quote Anchor link
Jacco Engel op 13/11/2011 12:22:21:
Ik vond een gastenboek niet vervelend om mee te beginnen vroegah :). Relatief simpel maar erg leerzaam.


Precies!
Ik gaf hem eigenlijk indirect ook de componenten daarvoor.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

13/11/2011 13:31:52
Quote Anchor link
gastenboek is inderdaad een goede leer methode, daar naast een inlog ook.

Als je die uit je hoofd kunt maken, dan heb je de basis voor veel dingen al
 
Pietje akkers

pietje akkers

13/11/2011 13:33:31
Quote Anchor link
Ja, de inlog en gastenboek ken ik al inderdaad uit mijn hoofd. Gastenboek is gewoon kwestie van de berichten in de database doen en uitlezen. Inlog heb ik al een aantal gemaakt. Daarom weet ik ook niet wat ik nu het beste kan gaan doen
 
Jacco Engel

Jacco Engel

13/11/2011 13:37:50
Quote Anchor link
Probeer eens een forum zou ik zeggen :)
 
Pietje akkers

pietje akkers

13/11/2011 13:40:50
Quote Anchor link
Waar moet ik dan aan denken. Soort gastenboek denk toch?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

13/11/2011 20:26:20
Quote Anchor link
Zoiets ja :)
 
Mitchel V

Mitchel V

14/11/2011 09:55:03
Quote Anchor link
ga anders even PHPBB debuggen ;)
 
Kees Schepers

kees Schepers

14/11/2011 09:58:48
Quote Anchor link
Niet aanstellen, gewoon beginnen :p lekker een diepe sprong maken en inderdaad een bestaande applicatie ofzo doorspitten of iets zelf bouwen en je lekker in het diepe gooien dan ga je hardste!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.