Ben ingelogd als ..........

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Vincent

vincent

12/04/2006 16:42:00
Quote Anchor link
Is er ergens een scripje te krijgen waarmee je een bezoeker welkom heet ?

(Welkom, PHPHulp)

Vast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:19:36
 
Eris -

Eris -

12/04/2006 16:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Welkom '.$_SESSION['u_username'].';
?>

Afhankelijk van je login script...
 
Vincent

vincent

12/04/2006 16:49:00
Quote Anchor link
Dank je maar heb niet eens een login script :( mmmmm zal eerst een login gaan moeten bouwen denk ik en mijn site toch ff overhoop gaan moeten halen voor een nieuwe indeling. Nou ja, thnx ik kom hierop terug als ik de eerste stappen ondernomen heb.
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

12/04/2006 17:41:00
Quote Anchor link
je kunt bij het inloggen bepaalde variabelen aanmaken die in je session worden gezet zoals

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$_SESSION
['username'] = $username;
$_SESSION['userid'] = $userid;
?>


deze variabelen zijn gemakkelijker aan te roepen dan een complete select op de db.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan van Iwaarden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.