Benodigheden script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Dd dd

dd dd

29/10/2010 23:09:51
Quote Anchor link
Hi,

Ik ben bezig met een benodigheden script maar nu loop ik vast want ik wil dat als je alles hebt dat hij dat vertelt.

Maar dat doet hij niet, weten jullie waardoor dat komt?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php
define('_TITLE_', 'Benodigdheden');
include 'includes/header.php';
include 'locatie.php';

if($core->leden->ingelogd == TRUE)
{

    // Benodigheden script

    $bezittingQuery = $core->mysql->query("SELECT
                                                    a.id,
                                                    i.artikel_id
                                                FROM
                                                    leden_items i,
                                                    winkels_artikelen a
                                                WHERE
                                                    i.lid_id = "
.$core->leden->info['mijn']['uId']."
                                                AND
                                                    i.artikel_id = a.id
                                                GROUP BY
                                                    i.artikel_id"
);
    $user_haz = array();
    $user_haz_count = array();
    
            $goed = 0;
    while($bezittingFetch = $core->mysql->fetch($bezittingQuery))
    {

          $user_haz[$bezittingFetch['id']] = is_null($bezittingFetch['artikel_id']) ? FALSE : TRUE;
        $user_haz_count[$bezittingFetch['id']] = $bezittingFetch['artikel_id'];


    }

 $goed = 0;
for($i = 0; $i < 5; $i++)
{

if($user_haz[$i] == TRUE)
$goed++;
}


if($goed == 5)
echo 'alles';


    ?>


    <h2>U N I F O R M</h2>
    <?php echo $user_haz[1] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>1. E&eacute;n effen werkgewaad (zwart)<?php echo $user_haz[1] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[2] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>2. E&eacute;n effen puntmuts (zwart) voor onder schooltijd<?php echo $user_haz[2] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[3] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>3. E&eacute;n paar beschermde handschoenen (drakenhuid of soortgelijk)<?php echo $user_haz[3] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[4] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>4. E&eacute;n wintermantel (zwart, met zilveren speld)<?php echo $user_haz[4] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[5] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>N.B.: Alle kledingstukken moeten van naamlabels zijn voorzien<?php echo $user_haz[5] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br /><br />
    
    <h2>V E R P L I C H T E&nbsp;&nbsp;&nbsp;L E C T U U R</h2>
    Alle leerlingen moeten in het bezit zijn van de volgende werken:<br /><br />
    
    <?php echo $user_haz[9] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Het Standaard Spreukenboek (Niveau 1) Door Miranda Wiggelaar<?php echo $user_haz[9] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[15] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>De Geschiedenis van de Toverkunst door Mathilda Belladonna<?php echo $user_haz[15] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[16] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Theoretische Grondslagen der Magie door Adalbert Zwatel<?php echo $user_haz[16] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[17] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Gedaanteverwisselingen: een Boek voor Beginners door Emeric Morfo<?php echo $user_haz[17] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[18] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Duizend Magische Kruiden en Paddestoelen door Philippa Zwam<?php echo $user_haz[18] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[19] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Magische Brouwsels en Drankjes door Arsenius Grein<?php echo $user_haz[19] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[20] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden door Newt Scamander<?php echo $user_haz[20] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[21] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>De Zwarte Kunsten: Een Handboek voor Zelfbescherming door Quinten Tondel<?php echo $user_haz[21] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br /><br />
    
    <h2>O V E R I G E&nbsp;&nbsp;&nbsp;B E N O D I G D H E D E N</h2>
    
    <?php echo $core->leden->info['mijn']['uToverstok'] != '' ? '<strike>' : ''; ?>1 toverstok<?php echo $core->leden->info['mijn']['uToverstok'] != '' ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[22] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>1 ketel (tin, standaardmaat 2)<?php echo $user_haz[22] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[23] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>1 set glazen of kristallen flesjes<?php echo $user_haz[23] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[7] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>1 telescoop<?php echo $user_haz[7] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    <?php echo $user_haz[24] == TRUE ? '<strike>' : ''; ?>1 set koperen weegschalen<?php echo $user_haz[24] == TRUE ? '</strike>' : ''; ?><br />
    Leerlingen mogen tevens een uil of een kat of een pad meenemen.<br /><br />
    
    Ouders worden er aan herinnerd dat eerstejaars geen eigen bezemstelen mogen bezitten.
    
    <?php

}
else
{
     header('Location : '._ROOT_);    

}


include 'includes/footer.php';
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:25:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/10/2010 23:52:59
Quote Anchor link
Quote:
Maar dat doet hij niet, weten jullie waardoor dat komt?

Zit de stekker wel in de server?
 
Th van

Th van

30/10/2010 09:48:07
Quote Anchor link
En daarnaast zou je de fout meldingen kunnen posten die je krijgt. Of anders wat doet het niet?
 
Dd dd

dd dd

30/10/2010 10:42:16
Quote Anchor link
Nou, hij moet aangeven of je wel degelijk alle benodigdheden hebt. Maar hij weergeeft het niet.
 
Th van

Th van

30/10/2010 10:43:26
Quote Anchor link
Maar je krijgt geen foutmeldingen? En je hebt error report aan staan?
 
Dd dd

dd dd

30/10/2010 11:23:12
Quote Anchor link
Inderdaad, maar errorreport heb ik niet op ALL staan maar op E_ERROR | E_PARSE
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

30/10/2010 12:20:26
Quote Anchor link
Aar anoniem op 29/10/2010 23:52:59:
Quote:
Maar dat doet hij niet, weten jullie waardoor dat komt?

Zit de stekker wel in de server?


*verslikt zich in de lunch*
 
Dd dd

dd dd

30/10/2010 14:21:57
Quote Anchor link
Iemand nog een idee?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2010 14:23:06
Quote Anchor link
Zet de error_reporting op E_ALL.
 
Dd dd

dd dd

30/10/2010 15:18:47
Quote Anchor link
Ik krijg nu Notice: Undefined offset: 0 op lijn 36
 
- SanThe -

- SanThe -

30/10/2010 15:21:06
Quote Anchor link
Dan bestaat $user_haz[0] blijkbaar niet.
 
Dd dd

dd dd

30/10/2010 15:50:24
Quote Anchor link
Jep is gelukt, maar nu wil ik ook dat hij de volgende id's meetelt.

[9] [15] tot en met [24] en [7]

Maar hoe doe ik dat?

Code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$goed = 1;
    for($i = 1; $i < 5; $i++)
    {
        if($user_haz[$i] == TRUE)
        $goed++;
    }

if($goed == 5)
echo 'alles';
 
- SanThe -

- SanThe -

30/10/2010 16:06:45
Quote Anchor link
Het wordt steeds waziger....
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$goed
= 1;
    for($i = 1; $i < 25; $i++)
    {

        if(isset($user_haz[$i]) and $user_haz[$i] == TRUE)
        $goed++;
    }

?>
Gewijzigd op 30/10/2010 16:08:28 door - SanThe -
 
Dd dd

dd dd

30/10/2010 16:10:02
Quote Anchor link
Nou ik zou het wat beter uitleggen.

Hij moet de id's selecteren van de artikels maar sommige staan door elkaar. Nou zoek ik een manier hoe ik die id's kan selecteren.

Eerst dacht ik zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
for($i = 1; $i < 5; $i = 9; $i = 15; $i < 24 $i++)


Maar dat gaat vast niet werken.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/10/2010 16:14:37
Quote Anchor link
Mijn scriptje doet gewoon wat jij wilt.

Toevoeging op 30/10/2010 16:18:04:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$goed
= 1;
    for($i = 1; $i < 25; $i++)
    {

        if($i == 5) $i = 7;
        if($i == 8) $i = 9;
        if($i == 10) $i = 15;
        if(isset($user_haz[$i]) and $user_haz[$i] == TRUE)
        $goed++;
    }

?>
 
Dd dd

dd dd

30/10/2010 16:18:33
Quote Anchor link
Nog niet want id 6 en 8 moet er uit gezet worden anders werkt het niet :)
 
- SanThe -

- SanThe -

30/10/2010 16:22:03
Quote Anchor link
Zie mijn toevoeging.
 
Dd dd

dd dd

30/10/2010 16:32:54
Quote Anchor link
En met wat roep ik de echo op? Dus hoe kan ik melden of je alles hebt?
 

30/10/2010 16:35:23
Quote Anchor link
Ik heb het idee dat je dit ook met een query kan oplossen.
Het volgende stukje snap ik ook niet zo goed, kan je uitleggen wat je doet?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php // Kleurtjes
 while($bezittingFetch = $core->mysql->fetch($bezittingQuery))
    {

          $user_haz[$bezittingFetch['id']] = is_null($bezittingFetch['artikel_id']) ? FALSE : TRUE;
        $user_haz_count[$bezittingFetch['id']] = $bezittingFetch['artikel_id'];


    }

 $goed = 0;
for($i = 0; $i < 5; $i++)
{

if($user_haz[$i] == TRUE)
$goed++;
}


if($goed == 5)
echo 'alles';
?>

Vooral die check met null. En dat je twee array's bijhoud. Eerst dacht ik ook dat je een cartesisch product zou hebben, maar gelukkig is dat niet het geval.
 
Dd dd

dd dd

30/10/2010 16:37:47
Quote Anchor link
Hij probeert te kijken of je alles hebt. Maar die van San The werkt al bijna alleen moet ik nog weten hoe je de echo kan oproepen als je alles hebt.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/10/2010 16:42:21
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$goed
= 1;
$teller = 1;
    for($i = 1; $i < 25; $i++)
    {

        if($i == 5) $i = 7;
        if($i == 8) $i = 9;
        if($i == 10) $i = 15;
        if(isset($user_haz[$i]) and $user_haz[$i] == TRUE) $goed++;
        $teller++;
    }

if($teller == $goed) echo 'Je hebt alles';
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.