berekeningscript voert twee keer de de query uit.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

J C

J C

07/03/2013 03:19:34
Quote Anchor link
Voorheen werkte het script goed.

Maar sinds ik een tweede taal heb toegevoegd, werkt het script niet goed meer. Hij voert de input nu 2 keer uit.
Wat doe ik fout?

Ik denk dat ik ergens op de andere pagina's de variabel $i een tweede keer gebruik. Is deze beredenatie goed? Dan weer ik waar ik naar moet gaan zoeken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php
//bestaat er al een ingave met dit kenmerk. Dan gaan we die verwijderen
$qry = "
                    SELECT
                        berekening_product
                    FROM
                        podium_berekening_onderdelen
                    WHERE
                        berekening_kenmerk     = '"
. $kenmerk . "'
                    AND
                        berekening_soort = '"
. $soort . "'
                    "
;
if(isset($soortalt))
{

$qry  .= "
                        OR
                            berekening_soort = '"
.$soortalt."'";
}


$sql  = mysql_query($qry);
//Hier geven we met een variabel aan of er een berekening bestaat
if(mysql_num_rows($sql) >= 1){
$bestaandeberek = 1;
}

ELSE
{
$bestaandeberek = 0;
}

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST')
{
    
//verwijder input uit de database
   $delqry = "
                        DELETE FROM
                            podium_berekening_onderdelen
                        WHERE
                            berekening_kenmerk     = '"
. $kenmerk . "'
                        AND
                            berekening_soort    = '"
. $soort ."'";
if(isset($soortalt))
    {

    $delqry  .= "
                            OR
                                berekening_soort = '"
.$soortalt."'";
    }

$delsql  = mysql_query($delqry);
//hier voeren we de nieuwe input in de database
    for($i=0; $i<count($_POST['product']); $i++)
    {
        
        if(is_numeric($_POST['aantal'][$i]) and $_POST['aantal'][$i]>0)
        {


            $inputqry = "
                        INSERT INTO
                            podium_berekening_onderdelen
                        SET
                            berekening_kenmerk     = '"
. mysql_real_escape_string($kenmerk)."',
                            berekening_product     = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['product'][$i]) . "',
                            berekening_aantal     = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['aantal'][$i]) . "',
                            berekening_soort    = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['soort'][$i])."'
                        "
;
                        $inputsql  = mysql_query($inputqry);
            
        }
    }

    header('Location: '.$header);
exit();
}

  ?>


Dit is de link naar het script.
http://www.podiumverhuurhaaglanden.nl/NL/berekening_podiumdelen
Gewijzigd op 07/03/2013 03:51:02 door J C
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:26:59
 
Tim S

Tim S

07/03/2013 14:51:02
Quote Anchor link
Je kan even print_r($_POST['product']) doen. Verder zou dit volgens mij gewoon moeten werken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.