bericht verzonden melding 2 x

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Space gremlin

space gremlin

11/06/2015 00:09:38
Quote Anchor link
hoi ik krijg 2 keer de melding

bericht is verzonden. dit is de variable 'contact_form1'. kan iemand mij inlichten hoe ik dit weg krijg.
Daarnaast nog een korte vraag, maar niet een pre want is zeker wel te vinden op het net.
ik lees 1 mysql veld in via een while functie dit moet toch simpeleren kunnen, want ik weet zelf namelijk al wel veld ik wil inlezen 0


bedankt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
<?
<link rel="stylesheet" href="css/stylelinks.css" type="text/css" media="screen, projection"/>
<
p>&nbsp;</p>
<
p>&nbsp;</p>
<
p>&nbsp;</p>

<
div align="center">
[
code]<?php

$userName
       = $_POST{'userName'};
$userEmail       = $_POST{'userEmail'};
$rep_email       = $_POST{'rep_email'};
$userSubject   = $_POST{'userSubject'};
$userWebsite   = $_POST{'userWebsite'};
$userMessage   = $_POST{'userMessage'};
$userFeedback  = $_POST{'userFeedback'};
$user[1]       = $userName;
$user[2]         = '';
$email[1]       = $userEmail;
$email[2]       = '';


$senderName    = $userName;
$senderEmail   = $userEmail;
$senderMessage = $userMessage;
$senderWebsite = $userWebsite;
$senderSubject = $userSubject;

$senderName    = stripslashes($senderName);
$senderEmail   = stripslashes($senderEmail);
$senderMessage = stripslashes($senderMessage);
$senderSubject = stripslashes($senderSubject);


// mailing

$mysqli = new mysqli($host, $username, $password, $database);

if (mysqli_connect_errno()) {
        printf("<BR><BR><BR>Connect failed: %s\n", mysqli_connect_error());
        exit();}
$query='SELECT * FROM website ORDER BY id DESC';
$result = $mysqli->query($query) or die($mysqli->error.__LINE__);
if($result->num_rows > 0)
 {

  while($row = $result->fetch_assoc())
   {

$to=$row['naar'];
}}

mysqli_close($mysqli);


 
// $senderName  = $senderEmail;
/* addbcc
*/

// $email[1] = $senderEmail;
//  $user[1]  = $senderName;



if($senderName != "" && $senderEmail != "" && $senderSubject != "" && $senderMessage != ""){  




$fromname     = "Website";
$subject    = $userSubject;

$bodytext  ='<html><p>
            <table  width="400" border="0" ><tr><td>
            <style type="text/css"> <!-- .center2 { text-align: center; } --> </style></head><body            class="center2"><ul>
            <img src="http://www.msxflash.nl/plaatjes/wwwmsxflashlogocopy.png" /><table
            width="943" height="339" border="0"
            BACKGROUND="http://www.msxflash.nl/plaatjes/mail_bg_font.png"  >
            <br>'
.$to.'<br> '.$fromname.'<br><BR>
            <tr>
            <td height="21"><b>'
.contactform8.'</b></td>
            <td>'
.$userFeedback.'</td>
            </tr>
            <tr>
            <td width="135 height = " height="21"29"><b>'
.contactform1.'</b></td>
            <td width="621">'
.$userName.'</td>
            </tr>
            <tr>
            <td height="21" heigt "25" ><b>'
.contactform2.'</b></td>
            <td>'
.$userEmail.'</td>
            </tr>
            <tr>
            <td height="21"><b>'
.contactform4.'</b></td>
            <td>'
.$userSubject.'</td>
            </tr>
            <tr>
            <td height ="21"><b>'
.contactform5.'</b></td>
            <td> <p><a href="'
.$userWebsite.'">'.$userWebsite.'</a></p> </td>
            </tr>
            <tr>
            <td height="219" valign=top><b>'
.contactform6.'</b></td>
            <td valign=top>'
.$userMessage.$spamtotaal.'</td>
            </tr>
            </table>
            <p class="center2">'
.$contact_fromsend.'</p>
            </body></html>
            </td> </tr> </table>
            <img src="http://www.*************.nl/voorkant.jpg" width="595"
            height="278" />'
;

//$from      =  $userEmail;
$from      =  $to;

// $headers = "From: <".$from."> \r\n";  
// $headers .= 'MIME-Version: 1.0' . "\n";
// $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";


include_once (DIR_FS_INFO.'smtp.php');

echo "<BR><BR><BR><BR><BR><BR>".contact_form1;

exit();
}
else  
{  
// echo contact_form2;  
}  
$feedback_info="";
?>

</div>

>?
Gewijzigd op 11/06/2015 00:13:11 door Space gremlin
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:15:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2015 00:20:48
Quote Anchor link
Waar komt de melding: "bericht is verzonden" vandaan?
 
Space gremlin

space gremlin

11/06/2015 00:25:47
Quote Anchor link
deze melding word gegeven in de volgende regel.
deze staat hier.
en naar mijn weten netjes in de lus.
de mail zelf krijg ik ook niet dubbel binnen, anders zou ik het daar nog zoeken.


regel 117
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "<BR><BR><BR><BR><BR><BR>".contact_form1;
?>



ik ben er al uit das wel heel toevallig.
de script van mijn heeft de identieke tekst. als de tekst die weer gegeven word.
als de smtp goed gaat.

dus opgelost. dan ga ik mijn tekst verwijderen.
Gewijzigd op 11/06/2015 00:30:05 door space gremlin
 
Johan K

Johan K

11/06/2015 00:30:46
Quote Anchor link
Ik kan hier niet uit lezen waarom het bericht twee keer word verzonden. smtp.php heeft misschien meer informatie.

Maar om het korter te maken, er zijn meerdere wegen naar Rome..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$to
= $result->num_rows > 0 ? $result->fetch_assoc() : array('naar'=>null);

echo $to['naar'];
?>
Gewijzigd op 11/06/2015 00:31:45 door Johan K
 
Space gremlin

space gremlin

11/06/2015 00:31:55
Quote Anchor link
de melding is opgelost, bedankt.

jouw regel ga ik bestuderen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.