Berichten uit de database halen behalve de eerste 5.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick kuijpers

nick kuijpers

02/12/2012 18:22:12
Quote Anchor link
heey,

Ik wil dat alle "oude" berichten worden getoond.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= mysql_query("SELECT * FROM updates ORDER BY id DESC LIMIT 5");
?>

Hier worden de laatste 5 getoond.
Ik wil juist dat alle behalve de laatste 5 worden getoond.
Iemand die weet hoe dat moet?
Alvast bedankt,
Nick
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:52:52
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

03/12/2012 01:18:31
Quote Anchor link
Dat moet zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM updates ORDER BY id DESC LIMIT 5, 9999999999999

Niet helemaal netjes, die 99999999 maar het komt erop neer dat je een getal moet opgeven dat groter is dan het grootst mogelijke aantal dat je kunt krijgen. Als ik het goed heb begrepen is 18446744073709551615 het grootst mogelijke aantal rijen in een tabel, dus dat kun je invullen.
 
Wouter J

Wouter J

03/12/2012 09:38:00
Quote Anchor link
Quote:
To retrieve all rows from a certain offset up to the end of the result set, you can use some large number for the second parameter. This statement retrieves all rows from the 96th row to the last:

SELECT * FROM tbl LIMIT 95,18446744073709551615;

(bron)
 
Nick kuijpers

nick kuijpers

03/12/2012 17:54:24
Quote Anchor link
dankje wel :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.