berichtenbalk.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »
D l

d l

19/11/2022 14:26:10
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik heb een berichtenbalk via een mysql server.
Nu is mijn vraag kan iemand mij helpen met een admin paneel
om de berichten uitlezen en bewerken of verwijderen.
in dat paneeltje

met vriendelijke groet dennis

hier onder het script van berichtenbalk








-------------------------
Balk.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<body bgcolor=#333333><table width=100% height=8 bordercolor=#FFFFFF border=1><td width=160 bgcolor=#FFFFFF>
<?php
include('connect.php'); // voor de database connectie
include('functions.php'); // voor de smileys, de filter en het stukje css

$sql = "SELECT naam,bericht FROM balk ORDER BY id DESC LIMIT 200"; // Laatst 10 berichten laten zien
$res = mysql_query($sql) or die(mysql_error()); // query controle

if(mysql_num_rows($res) == 0) { //Als er geen resultaten zijn gevonden
echo  "<div id='balk'><marquee>Er zijn nog geen berichten toegevoegd!</marquee></div>"; //Even op het scherm echoën als er geen resultaten zijn
}
else { // Als er wel resultaten zijn gevonden
echo "<div id='balk'>";
?>

<marquee onmouseover = 'this.stop()' onmouseout = 'this.start()' loop = 'infinite' width = '88%' direction = 'left' scrollamount = '6' behavior = 'scroll'>
<?php

  $scheidingsteken
= "  -  "; //scheidingsteken tussen 2 berichten
echo $scheidingsteken;
while ($obj=mysql_fetch_object($res)) {

  $naam = $obj->naam;
  $bericht = smilie($obj->bericht);
  

echo "<span>".$naam."</span>"; // Naam
echo " - ";// Scheidingsteken tussen naam en bericht
echo $bericht; //bericht
echo $scheidingsteken;

}

?>

</marquee>

<?php
echo "</div>"; //linkje voor een bericht te plaatsen
}

?>

------------
connect.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

mysql_connect("xxxxxx","xxxxxx","xxxxxx") or die('Gebruiker niet toegelaten op deze server');
mysql_select_db("xxxx") or die ('Database niet gevonden');

?>

-----------------
functions.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php

function smilie($tekst)
{


$smilie = array (":)",":o",";)",":p",":d","(h)",":|",":h",":@",":(");

$img = array ("<img src=\"smilies/1.gif\">", "<img src=\"smilies/ohmy.gif\">", "<img src=\"smilies/3.gif\">", "<img src=\"smilies/tongue.gif\">","<img src=\"smilies/biggrin.gif\">","<img src=\"smilies/cool.gif\">","<img src=\"smilies/dry.gif\">","<img src=\"smilies/laugh.gif\">","<img src=\"smilies/mad.gif\">","<img src=\"smilies/sad.gif\"></img>");

$aantal = count($smilie);

for ($var = 0; $var < $aantal; $var++ )
{


$tekst = str_replace($smilie[$var], $img[$var], $tekst );

}


return $tekst;
}


?>

<style type='text/css'>
#balk {
font-size:14px;
font-family:Verdana;
background:#333333;
color:#FFFFFF;
height:20px;
width:100%;
}
span {
font-size:14px;
font-family:Verdana;
background:#333333;
color:#FFFFFF;
font-weight:bold;
}
td,body {
font-size:14px;
color:#000000;
font-family:Verdana;
}
a:link,a:visited {
font-size:14px;
color:#000000;
font-family:Verdana;
}
a:hover {
font-size:14px;
color:#FF9900;
font-family:Verdana;
}

</style>

--------------
post
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<body bgcolor=#333333>

<?php
include('connect.php'); // database connectie
include('functions.php'); // smilies, filter en stukje css

if(isset($_POST['submit'])) { // als er op de knop Verzenden is geklikt
$sql = "INSERT INTO balk SET id = '', naam ='".$_POST['naam']."', bericht='".$_POST['bericht']."'"; // invoegquery
mysql_query($sql); // query uitvoeren
$post = smilie($_POST['bericht']); // smilies checken
echo "U heeft het volgende bericht gepost: <br>".$post."."; //dan laten we ff zien wat diegene gepost heeft.
}
else { // Er is niet op de knop Verzenden geklikt dus laten we het formuliertje weer zien
?>

<form action='post.php' method='post'>
<table>
<tr><td><font face=verdana size=2 color=white>Naam:</td><td><input type='text' name='naam' maxlength='50'  /></font></td></tr>
<tr><td><font face=verdana size=2 color=white>Bericht:</td><td><textarea cols='30' rows='5' name='bericht' maxlength='250' /></textarea></font></td></tr>
<tr><td colspan='2'><input type='submit' name='submit' value='Plaats bericht'  /></td></tr>
</table>
</form>
<?php
}
?>

</font>
Gewijzigd op 19/11/2022 15:13:45 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:17:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/11/2022 15:11:05
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd?
Heb je al ontdekt hoe je een formulier via de POST-methode afhandelt? En hoe INSERT, UPDATE, SELECT en DELETE werken?

Hou rekening mee dat mysql_xxxx functies niet meer werken in PHP 7 en hoger. Deze kan je beter herschrijven naar mysqli.
Gewijzigd op 19/11/2022 15:12:24 door - Ariën -
 
D l

d l

19/11/2022 15:19:31
Quote Anchor link
ik heb er niet veel verstand van hoop dat mij hier iemand aan kan helpen.
om het werkend tekrijgen
ik heb geen scripts verder meer helaas
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/11/2022 15:20:53
Quote Anchor link
Misschien de moeite proberen om het te leren?

Het is de basis van PHP en MySQL. ;-)
Eigenlijk wil je dit niet eens draaien vanwege SQL-injection. Voor de rest moet je de mysql-functies herschrijven naar mysqli.

Dat is het nadeel van scripts van 15 jaar oud!!

Dus enkel een adminpanel is niet voldoende om dit werkend te krijgen.

Toevoeging op 19/11/2022 15:41:44:

Misschien heb je wat aan deze boilerplate als voorbeeld?

https://github.com/arienclaij/sql-boilerplate/tree/master/mysqli/procedural
Gewijzigd op 19/11/2022 15:31:08 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

19/11/2022 15:47:16
Quote Anchor link
De <marquee> tag heeft toch wel een heel erg hoog "ach gosh!"-gehalte!

Waar je vroeger <marquee> zou gebruiken is er nu CSS translateX() en de JS Notification API.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/11/2022 16:04:30
Quote Anchor link
Hoe zie je de JS Notification hierin toegepast? Met CSS en mogelijk wat JavaScript ben je er wel.

Maar marquee zou nog moeten werken, hoewel het erg antiek aanvoelt. Ik heb al maanden geen marquee meer gezien.
:-P
Gewijzigd op 19/11/2022 16:14:02 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2022 16:02:57
Quote Anchor link
Ben je inmiddels nog wat opgeschoten, D L?
 
D l

d l

23/11/2022 16:38:22
Quote Anchor link
nee ben er helaas mee gestopt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2022 09:59:46
Quote Anchor link
Jammer, maar vergeet niet dat het een heel oud script zal zijn. Misschien vind je wat recenters, of je moet zelf PHP leren. Het is voor een beginnend PHP'er geen rocketscience.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.