Berichtjes schrijven.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »
Huppelpup php

huppelpup php

16/06/2011 19:37:10
Quote Anchor link
Hey,

Met mijn site wil ik dat ongeveer 5 mensen berichtjes kunnen sturen. Op hun eigen pagina. Om een nieuw bericht te plaatsen moet ze inloggen met hun eigen naam en wachtwoord. Hoe kan ik dit doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:17:52
 
- SanThe -

- SanThe -

16/06/2011 20:03:43
Quote Anchor link
Even rondzoeken naar inlogscripts en dergelijke.
 
Huppelpup php

huppelpup php

16/06/2011 20:29:35
Quote Anchor link
Welke adviseer jij mij?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/06/2011 20:50:22
Quote Anchor link
Google
 
Jasper DS

Jasper DS

16/06/2011 20:54:25
Quote Anchor link
maak zelf een systeem, lijkt me niet zo moeilijk?!
 
Roel -

Roel -

16/06/2011 21:05:59
Quote Anchor link
PHP Jasper op 16/06/2011 20:54:25:
maak zelf een systeem, lijkt me niet zo moeilijk?!


Nogal makkelijk gezegd. Voor jou misschien niet nee. (ik ken je verder niet)
Gezien het topic dat hij aanmaakt lijkt het me logisch dat hij nog geen kennis van PHP (en databases) heeft.

@TS; typ rechtsboven eens in 'inlog' of 'login', dan wordt je vanzelf voortgeholpen.
 
Jasper DS

Jasper DS

16/06/2011 21:13:36
Quote Anchor link
Tja, dit kan je nu ook niet echt een topic noemen hé? Kan ik ook een topic maken met hoe bouw ik een huis. (is maar een voorbeeldje he)

@TS, zoek op google of gebruik de zoekfunctie hier op het forum (rechts boven)
 

16/06/2011 21:24:44
Quote Anchor link
Huppelpup php op 16/06/2011 19:37:10:
Hey,

Met mijn site wil ik dat ongeveer 5 mensen berichtjes kunnen sturen. Op hun eigen pagina. Om een nieuw bericht te plaatsen moet ze inloggen met hun eigen naam en wachtwoord. Hoe kan ik dit doen?


In volgorde:
- html leren.
- css leren.
- php leren.
- algemene informatie over databases leren (zoals normaliseren).
- sql leren.
 
Huppelpup php

huppelpup php

16/06/2011 21:26:38
Quote Anchor link
Heb wat gevonden.
Maar ik begrijp dat mysql niet echt.http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/een-veilig-login-systeem/547/formulier-verwerken/1428/ Trouwens bedankt.

Ik kan al css, html, klein beetje php en mysql snap ik echt geen zak van. (en goed gml maar daaar kan je niet in de browser mee.)
Gewijzigd op 16/06/2011 21:29:01 door huppelpup php
 
Jasper DS

Jasper DS

16/06/2011 21:31:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/06/2011 21:38:16
Quote Anchor link
Je kan ook geen slipcursus doen voordat je goed auto kan rijden.
Dus zorg eerst dat je PHP redelijk tot goed beheerst alvorens je met MySQL bezig gaat houden.
 

16/06/2011 22:07:40
Quote Anchor link
- Aar - op 16/06/2011 21:38:16:
Je kan ook geen slipcursus doen voordat je goed auto kan rijden.
Dus zorg eerst dat je PHP redelijk tot goed beheerst alvorens je met MySQL bezig gaat houden.

SQL!
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

16/06/2011 23:51:26
Quote Anchor link
Ik heb alvast een opzetje voor je.

LET OP: neem dit niet klakkeloos over want dit is niet veilig genoeg! Het is slechts een beginnetje om je op weg te helpen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
// het HTML formulier
$form = 'Wachtwoord:<br />
<form method="post" action="">
  <input type="password" name="wachtwoord" /><br />
  <input name="login" type="submit" value="login" /> <input name="reset" type="reset" value="reset" />
</form>'
;
// Het wachtwoord in te vullen wachtwoord
$wachtwoord = 'ikbenadmin';

// als er op submit wordt geklikt
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
    
    // controleren of er een wachtwoord is ingevuld
    if(empty($_POST['wachtwoord'])){
        echo 'u heeft geen wachtwoord ingevuld!<br />';
        echo $form;
    }

    
    // als het wachtwoord klopt
    elseif($_POST['wachtwoord'] == $wachtwoord){
        echo 'het wachtwoord is juist u heeft nu toegang.<br />';
        // hier plaats je alles voor het beveiligde gedeelte
    }
    
    // als het wachtwoord niet goed is.
    else {    
        echo 'Het wachtwoord is onjuist!<br />';
        echo $form;
    }
}

// output als er nog niet op login is geklikt
else {
    echo $form;
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.