Beschikbare junior PHP developers voor deta-vast

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer Onderwijssoftware SaaS oploss

Senior PHP Developer Onderwijssoftware SaaS oplossing Wat ga je doen als Senior PHP developer? Als Senior PHP Developer uit de omgeving Amsterdam, ga jij werken aan onderwijs-software pakketten voor basis- en het voorgezet onderwijs, en voor volwasseneducatie. Het pakket voor basisonderwijs is een overzichtelijke communicatie tool (Laravel) voor leerkrachten. Met de tool kunnen zij ouders en verzorgers meer betrekken bij de vooruitgang van het kind. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, oudergesprekken inplannen, persoonlijke berichten en absentie registratie. De overige pakketten (Symfony) worden aangeboden als een SAAS-online leerplatform. Het geeft leerkrachten de mogelijkheden om extra lesmaterialen van uitgevers om op maat onderwijs

Bekijk vacature »

Arjan Dost

Arjan Dost

09/08/2018 15:32:38
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben mede-oprichter van Young Coders (zie www.youngcoders.nl). Wij werven HBO-ers en WO-ers en leiden ze op tot o.a. PHP programmeur. Wij hebben op dit moment 3 junior PHP-ers beschikbaar waar we een leuk bedrijf of project voor zoeken. We werken met een vanaf tarief van € 35,- per uur, all-in excl. BTW. Na een afgesproken periode kunnen ze in dienst treden bij de opdrachtgever. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ik verneem graag jullie reacties.

M.v.g.
Arjan Dost
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.