Beschikbare junior PHP developers voor deta-vast

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Innovatieve, nauwkeurige Senior PHP Developer voor

Eind jaren ’90 is dit bedrijf opgericht. Ze hebben zich altijd beziggehouden met het ontwikkelen van software voor overheidsinstanties. Dit zijn instanties waaronder bijvoorbeeld ook onder andere : de belastingdienst, burgerszaken, verschillende bedrijven, notarissen, incassobureau’s en ook nog bewindvoerders. Momenteel tellen ze 20 medewerkers, waarvan 2/3 deel allemaal developers zijn. Doordat ze de enigste aanbieder van dit soort software op de markt zijn, groeien ze erg hard. Door de enorme groei, hebben ze dan ook concrete groeiplannen in het verschiet. Functie-omschrijving Het bedrijf wordt door allerlei instanties ingeschakeld. Tegenwoordig wordt alles digitaal geregeld en gezien de essentie van dit soort

Bekijk vacature »

Arjan Dost

Arjan Dost

09/08/2018 15:32:38
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben mede-oprichter van Young Coders (zie www.youngcoders.nl). Wij werven HBO-ers en WO-ers en leiden ze op tot o.a. PHP programmeur. Wij hebben op dit moment 3 junior PHP-ers beschikbaar waar we een leuk bedrijf of project voor zoeken. We werken met een vanaf tarief van € 35,- per uur, all-in excl. BTW. Na een afgesproken periode kunnen ze in dienst treden bij de opdrachtgever. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ik verneem graag jullie reacties.

M.v.g.
Arjan Dost
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.