bestaand script wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Theo Huitema

Theo Huitema

28/02/2020 20:27:06
Quote Anchor link
Ik probeer een bestaand script (met winkelwagen wat om te bouwen naar een eigen indeling.
Dit werkt echter mat AJAX / java script.

Als ik mijn php pagina laad, werkt het wel, maar ik moet eerst op een winkelwagen icoon klikken, omdat er een toggle tussen zit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23

  toggle : function (reload) {
  // toggle() : show/hide cart
  // PARAM reload : force cart reload?

    var pgPdt = document.getElementById("page-products"),
        pgCart = document.getElementById("page-cart");

    if (reload || pgCart.classList.contains("ninja")) {
      cart.ajax({
        url : "4b-ajax-cart.php",
        data : { req : "show", },
        target : "page-cart",
        load : function () {
          pgPdt.classList.add("ninja");
          pgCart.classList.remove("ninja");
        }
      });
    } else {
      pgPdt.classList.remove("ninja");
      pgCart.classList.add("ninja");
    }
  },



Ik wil eigenlijk geen toggle, wil gewoon in aparte php openen en via knop weer terug.
Iemand een idee hoe ik dit moet wijzigen om meteen te tonen?
Gewijzigd op 28/02/2020 20:30:22 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 16:03:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2020 20:31:43
Quote Anchor link
toggle is een apart geschreven functie in je Javascript. Kijk eens of er al een andere functie bestaat die doet wat je wilt? En anders moet je die aanmaken.
 
Theo Huitema

Theo Huitema

28/02/2020 20:46:14
Quote Anchor link
ben niet zo bekend met java, hoopte dat er hier iemand was die dat kon.
Ik kan alleen wat html en php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2020 20:50:07
Quote Anchor link
Java is ook heel wat anders dan Javascript. Het enige wat overeenkomt is dat ze beide Java in de naam hebben.
Kan je het hele script laten zien. Als dit te lang is, kan je het ook op Pastebin zetten, dat scheelt een hoop gescroll in dit topic.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.