Bestand downloaden en hernoemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

R Klomp

R Klomp

11/09/2008 16:34:00
Quote Anchor link
ik wil een phpscriptje schijven waarbij je een link van een bestand invult en dan dat bestand van de externe server laten downloaden naar mijn
server. zadat ik het kan laten renamen en dan weer downloaden vanaf mijn server

hoe doe ik dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 00:31:07
 
- SanThe -

- SanThe -

11/09/2008 16:39:00
Quote Anchor link
Zie de tutorials en scripts.
 
Bart Tuma

Bart Tuma

11/09/2008 16:42:00
Quote Anchor link
1. maak een map bijv. downloads
2. zorg voor 2 velden; 1 veld voor de naar die je wil in vullen, 2 een upload veld.
--> Submit --> het bestand hernoemen --> en opslaan...
3. zodra het allemaal is weggeschreven lees je de map uit met php...
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

11/09/2008 16:43:00
Quote Anchor link
heb je een linux server?
 
R Klomp

R Klomp

11/09/2008 16:52:00
Quote Anchor link
het is een windows server.

ik heb tussen de tutorials en scripts gezocht maar kan nog niks vinden

het gaat erom dat de server zelf een bestand download van een externe locatie...

dus niet uploaden van client computer

EDIT:
heb wat gevonden wat ik kan gebruiken...:
http://phphulp.nl/php/scripts/2/374/

EDIT2:
heb het nu ongeveer zoals ik wil..
ik gebruik hiervoor de functie copy()
alleen als ik een groot bestand probeer te kopiëren dan krijg ik van IE7:
"De webpagina kan niet worden weergegeven"

oftewel...
hij is bezig met het kopieren van het bestand en hierdoor krijgt de client geen output...

hoe kan ik dit oplossen...
dmv een progressbar oid
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door R Klomp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.