bestand linken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »
Ruud

ruud

20/10/2007 21:23:00
Quote Anchor link
heb een vraagje betreft het linken van een bestand. Ik probeer even kort uit te leggen hoe het in elkaar zit. Mijn foto pagina (foto1.php) staat in een map. In die map staat nog een map met de naam 'foto'. In de map foto staat een bestand met de naam 'homefoto.php'. Het volgende stukje script staat in het 'foto1.php' bestand:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

            define( 'PAD4', 'pagina/foto' );


              if( @!$_GET['foto'] )
                $_GET['foto'] = 'homefoto';

            if( !file_exists( PAD4 . '/'.$_GET['foto'].'.php' ) )
                echo'Deze pagina bestaat niet!';
            else
                include( PAD4 . '/'.$_GET['foto'].'.php' );




?>


Dan wordt op de pagina 'foto1.php' het bestand 'homefoto.php' weergegeven die uit de map 'foto' wordt gehaald. In de map 'foto' staan nog 1 bestand, namelijk 'fotodetail.php'. Nou heb ik in mijn 'homefoto.php' de volgende link staan (die verwijst naar 'fotodetail.php'):

<a href="?p=foto1&foto=fotodetail.php?ean=' . $ean . '" title="' . $naam .'" >

Maar als ik dan naar mijn foto pagina ga (foto1.php) dan krijg ik dus 'homefoto.php' te zien en dan wil ik op de link klikken die zichtbaar wordt. Maar dan krijg ik de desbetreffende pagina niet geopend.

Waar ligt dit aan? Hoe kan ik het wel openen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:56:04
 
- -

- -

20/10/2007 21:30:00
Quote Anchor link
Heb je een voorbeeld online staan?
 
Ruud

ruud

20/10/2007 21:37:00
Quote Anchor link
http://www.aviation-pics.com/index.php?p=foto1
Als je dan op de foto klikt, dan krijg je de melding "Deze pagina bestaat niet! ".
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Kijk eens goed naar de link, en hetgeen dat jij probeert te includen.

De link:
index.php?p=foto1&foto=fotodetail.php?ean=0000000000001

Jouw include:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include( PAD4 . '/'.$_GET['foto'].'.php' );
?>


Kortom:
Er wordt dus geprobeerd om de pagina 'fotodetail.php?ean=0000000000001.php' te includen...
 
Ruud

ruud

20/10/2007 22:02:00
Quote Anchor link
maar hoe krijg ik het dan wel werkend?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 22:31:00
Quote Anchor link
Je zou de link bijvoorbeeld zo kunnen maken:

index.php?p=foto1&foto=fotodetail&ean=0000000000001
 
Ruud

ruud

20/10/2007 23:09:00
Quote Anchor link
ok bedankt! Ja het werkt nou.

Nou heb ik nog een vraagje. Ik heb mijn fotoalbum script, maar nou komen die onder elkaar te staan (de foto's). Ik wil eigenlijk 3 naast elkaar en dan 10 onder elkaar en dat ie daarna overgaat naar pagina 2. Hoe maak je zoiets?

Hier het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
// Arrays voor de catalogus insluiten:
require_once('catalogus.inc.php');
// De array $producten sorteren in de oplopende volgorde:
array_multisort($producten, SORT_ASC);

// Begin van de webpagina en de tabel:
echo "<h1></h1>\n";
echo '<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="10" width="100%">';
echo "\n";

// Alle producten één voor één weergeven:
foreach ($producten as $ean => $naam) {
            echo '<tr><td valign="top">';
            // Bestandsnaam in de vorm van "id.gif", bijvoorbeeld "11111.gif":
            $afbeelding = $ean . ".gif";
            // Afbeelding alleen weergeven als het bestand $afbeelding bestaat:
            if (file_exists($afbeelding)) {
                 echo '<a href="?p=foto1&foto=fotodetail&ean=' . $ean . '">';
                 echo '<img alt="' . $naam . '" border=0 src="' . $afbeelding . '">';
                 echo '</a>';
            }
else {
                 echo '&nbsp;';
            }

            echo '</td>';
            echo '<td valign="top"><p>';
            echo '<a href="?p=foto1&foto=fotodetail&ean=' . $ean . '" title="' . $naam .'" >';
            echo '<IMG src="http://www.aviation-pics.com/foto/' . $naam . '" width="200" border="0">';
            echo '</a><br>';
            echo $omschrijvingenkort[$ean];
            echo '<br><strong>' .
str_replace(".", ",", $prijzen[$ean]);
            
            echo "</p></td></tr>\n";
}


// Einde van de tabel en de webpagina:
echo "</table>\n";
?>


Foto pagina:
http://www.aviation-pics.com/index.php?p=foto1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ruud
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 23:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
echo '<table>';
echo '<tr>';

$n = 1;
foreach($producten as $ean => $naam)
{

    echo '<td>Fotogegevens</td>';
    if($n % 3 == 0)
    {

        echo '</tr><tr>';
    }

    $n++;
}


echo '</tr>';
echo '</table>';
?>

Met dit basisopzetje moet je wel een eind kunnen komen. Het is een kwestie van een teller mee laten lopen en controleren hoeveel foto's er geweest zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Ruud

ruud

21/10/2007 12:32:00
Quote Anchor link
Hoe pas je dit toe op het script wat ik heb? Ik heb al een aantal dingen geprobeerd, maar kom er niet uit. Zou iemand kunne helpen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/10/2007 13:03:00
Quote Anchor link
Wat heb je geprobeerd dan?

Kijk eens goed naar mij voorbeeldje en koppel dat eens terug naar jouw script. De opbouw is bijna hetzelfde dus dat moet het probleem niet zijn...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.