bestand linken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »
Ruud

ruud

20/10/2007 21:23:00
Quote Anchor link
heb een vraagje betreft het linken van een bestand. Ik probeer even kort uit te leggen hoe het in elkaar zit. Mijn foto pagina (foto1.php) staat in een map. In die map staat nog een map met de naam 'foto'. In de map foto staat een bestand met de naam 'homefoto.php'. Het volgende stukje script staat in het 'foto1.php' bestand:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

            define( 'PAD4', 'pagina/foto' );


              if( @!$_GET['foto'] )
                $_GET['foto'] = 'homefoto';

            if( !file_exists( PAD4 . '/'.$_GET['foto'].'.php' ) )
                echo'Deze pagina bestaat niet!';
            else
                include( PAD4 . '/'.$_GET['foto'].'.php' );




?>


Dan wordt op de pagina 'foto1.php' het bestand 'homefoto.php' weergegeven die uit de map 'foto' wordt gehaald. In de map 'foto' staan nog 1 bestand, namelijk 'fotodetail.php'. Nou heb ik in mijn 'homefoto.php' de volgende link staan (die verwijst naar 'fotodetail.php'):

<a href="?p=foto1&foto=fotodetail.php?ean=' . $ean . '" title="' . $naam .'" >

Maar als ik dan naar mijn foto pagina ga (foto1.php) dan krijg ik dus 'homefoto.php' te zien en dan wil ik op de link klikken die zichtbaar wordt. Maar dan krijg ik de desbetreffende pagina niet geopend.

Waar ligt dit aan? Hoe kan ik het wel openen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:08:11
 
- -

- -

20/10/2007 21:30:00
Quote Anchor link
Heb je een voorbeeld online staan?
 
Ruud

ruud

20/10/2007 21:37:00
Quote Anchor link
http://www.aviation-pics.com/index.php?p=foto1
Als je dan op de foto klikt, dan krijg je de melding "Deze pagina bestaat niet! ".
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Kijk eens goed naar de link, en hetgeen dat jij probeert te includen.

De link:
index.php?p=foto1&foto=fotodetail.php?ean=0000000000001

Jouw include:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include( PAD4 . '/'.$_GET['foto'].'.php' );
?>


Kortom:
Er wordt dus geprobeerd om de pagina 'fotodetail.php?ean=0000000000001.php' te includen...
 
Ruud

ruud

20/10/2007 22:02:00
Quote Anchor link
maar hoe krijg ik het dan wel werkend?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 22:31:00
Quote Anchor link
Je zou de link bijvoorbeeld zo kunnen maken:

index.php?p=foto1&foto=fotodetail&ean=0000000000001
 
Ruud

ruud

20/10/2007 23:09:00
Quote Anchor link
ok bedankt! Ja het werkt nou.

Nou heb ik nog een vraagje. Ik heb mijn fotoalbum script, maar nou komen die onder elkaar te staan (de foto's). Ik wil eigenlijk 3 naast elkaar en dan 10 onder elkaar en dat ie daarna overgaat naar pagina 2. Hoe maak je zoiets?

Hier het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
// Arrays voor de catalogus insluiten:
require_once('catalogus.inc.php');
// De array $producten sorteren in de oplopende volgorde:
array_multisort($producten, SORT_ASC);

// Begin van de webpagina en de tabel:
echo "<h1></h1>\n";
echo '<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="10" width="100%">';
echo "\n";

// Alle producten één voor één weergeven:
foreach ($producten as $ean => $naam) {
            echo '<tr><td valign="top">';
            // Bestandsnaam in de vorm van "id.gif", bijvoorbeeld "11111.gif":
            $afbeelding = $ean . ".gif";
            // Afbeelding alleen weergeven als het bestand $afbeelding bestaat:
            if (file_exists($afbeelding)) {
                 echo '<a href="?p=foto1&foto=fotodetail&ean=' . $ean . '">';
                 echo '<img alt="' . $naam . '" border=0 src="' . $afbeelding . '">';
                 echo '</a>';
            }
else {
                 echo '&nbsp;';
            }

            echo '</td>';
            echo '<td valign="top"><p>';
            echo '<a href="?p=foto1&foto=fotodetail&ean=' . $ean . '" title="' . $naam .'" >';
            echo '<IMG src="http://www.aviation-pics.com/foto/' . $naam . '" width="200" border="0">';
            echo '</a><br>';
            echo $omschrijvingenkort[$ean];
            echo '<br><strong>' .
str_replace(".", ",", $prijzen[$ean]);
            
            echo "</p></td></tr>\n";
}


// Einde van de tabel en de webpagina:
echo "</table>\n";
?>


Foto pagina:
http://www.aviation-pics.com/index.php?p=foto1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ruud
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 23:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
echo '<table>';
echo '<tr>';

$n = 1;
foreach($producten as $ean => $naam)
{

    echo '<td>Fotogegevens</td>';
    if($n % 3 == 0)
    {

        echo '</tr><tr>';
    }

    $n++;
}


echo '</tr>';
echo '</table>';
?>

Met dit basisopzetje moet je wel een eind kunnen komen. Het is een kwestie van een teller mee laten lopen en controleren hoeveel foto's er geweest zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Ruud

ruud

21/10/2007 12:32:00
Quote Anchor link
Hoe pas je dit toe op het script wat ik heb? Ik heb al een aantal dingen geprobeerd, maar kom er niet uit. Zou iemand kunne helpen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/10/2007 13:03:00
Quote Anchor link
Wat heb je geprobeerd dan?

Kijk eens goed naar mij voorbeeldje en koppel dat eens terug naar jouw script. De opbouw is bijna hetzelfde dus dat moet het probleem niet zijn...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.