Bestanden downloaden via Java servlets

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Aron K

Aron K

09/06/2010 12:16:38
Quote Anchor link
Hallo, ik ben momenteel bezig met een webapplicatie in Java EE, met Servlets.
Ik wil dat een gebruiker een bepaald zip-bestand kan downloaden, om dit te beveiligen ga ik naar een Servlet, genaamd DownloadServlet, deze checkt of aan de eisen om te mogen downloaden voldaan wordt en forward naar de echte zip-file. Dit werkt prima, maar het gedownloade bestand heet nu 'DownloadServlet' en niet de originele naam.

De verklaring hiervoor is heel eenvoudig: De client vraagt ook echt naar die bestandsnaam en krijgt daar een antwoord op.
De oplossing is een beetje lastiger, ik kan zelf nog niks bedenken, heeft iemand hier een goed idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 11:13:33
 
TJVB tvb

TJVB tvb

09/06/2010 15:27:22
Quote Anchor link
Je kunt met het content type meegeven wat de naam is

Net zoals in php
header('Content-Type: audio/mpeg; name="leukmp3.mp3"');
 
Aron K

Aron K

09/06/2010 19:16:57
Quote Anchor link
Dankje, het probleem is al verholpen. Er hebben meerdere mensen aan zitten werken, maar wat nou precies de oplossing geweest ik weet ik dus niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.