Bestanden laden laat site crashen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

26/07/2014 22:05:57
Quote Anchor link
Hallo,

Voor een spelletje gebruik ik een Loader object om bestanden in te laden (in dit geval 648 geluidsbestandjes).

Maar omdat er zoveel ingeladen moet worden crasht de website en loopt de browser vast (als het te lang duurt). Hoe los ik dit op?

Dit is het Loader object:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
/**
 * @class Loader
 * @param {Client} parent
 */
var Loader = function Loader(parent)
{
    /**
     * @returns {Array}
     */
    this._imageDataList;

    /**
     * @returns {Uint}
     */
    this._imagesLoaded;

    /**
     * @returns {Array}
     */
    this._soundDataList;

    /**
     * @returns {Uint}
     */
    this._soundsLoaded;

    /**
     * @returns {Client}
     */
    this.parent;

    /**
     * @constructor
     */
    {
        /* Initialize image data list */
        this._imageDataList = [];

        /* Initialize images loaded */
        this._imagesLoaded = 0;

        /* Initialize sound data list */
        this._soundDataList = [];

        /* Initialize sounds loaded */
        this._soundsLoaded = 0;

        /* Initialize parent */
        this.parent = parent;
    };
};

/**
 * @method _loadImage
 * @syntax Loader._loadImage(imageData)
 * @param {Object} imageData
 * @returns {Loaded}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadImage = function(imageData)
{
    /* Initialize self */
    var self = this;

    /* Create image */
    var image = jQuery('<img>');

    /* Set source */
    image.attr('src', imageData.path + imageData.name + '.' + imageData.extension);

    /* Set data path */
    image.attr('data-path', imageData.path);

    /* Set data name */
    image.attr('data-name', imageData.name);

    /* Set data extension */
    image.attr('data-extension', imageData.extension);

    /* Add event listener */
    image.one('load', function()
    {
        /* Increase images loaded */
        self._imagesLoaded++;

        /* Add asset */
        self.parent.assets.addImage(jQuery(this));
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method _loadSound
 * @syntax Loader._loadSound(soundData)
 * @param {Object} soundData
 * @returns {Loaded}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadSound = function(soundData)
{
    /* Initialize self */
    var self = this;

    /* Create sound */
    var sound = jQuery('<audio>');

    /* Loop trough list of extensions */
    for (var i = soundData.extensions.length - 1; i >= 0; i--)
    {
        /* Create source */
        var source = jQuery('<source>');

        /* Set source */
        source.attr('src', soundData.path + soundData.name + '.' + soundData.extensions[i]);

        /* Set data extension */
        source.attr('data-extension', soundData.extensions[i]);

        /* Append source to sound */
        sound.append(source);
    }

    /* Set data path */
    sound.attr('data-path', soundData.path);

    /* Set data name */
    sound.attr('data-name', soundData.name);

    /* Add event listener */
    sound.one('canplaythrough', function()
    {
        /* Increase sounds loaded */
        self._soundsLoaded++;

        /* Add asset */
        self.parent.assets.addSound(jQuery(this));
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method _loadImages
 * @syntax Loader._loadImages()
 * @returns {Loader}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadImages = function()
{
    /* Loop trough image data list */
    for (var i = this._imageDataList.length - 1; i >= 0; i--)
    {
        /* Load image */
        this._loadImage(this._imageDataList[i]);
    }

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method _loadSounds
 * @syntax Loader._loadSounds()
 * @returns {Loader}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadSounds = function()
{
    /* Loop trough sound data list */
    for (var i = this._soundDataList.length - 1; i >= 0; i--)
    {
        /* Load sound */
        this._loadSound(this._soundDataList[i]);
    }

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method addImage
 * @syntax Loader.addImage(path, name, extension)
 * @param {String} path
 * @param {String} name
 * @param {String} extension
 * @returns {Loaded}
 * @public
 */
Loader.prototype.addImage = function(path, name, extension)
{
    /* Add image data to image data list */
    this._imageDataList.push(
    {
        path: path,
        name: name,
        extension: extension
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method addSound
 * @syntax Loader.addSound(path, name, extension)
 * @param {String} path
 * @param {String} name
 * @param {Array} extensions
 * @returns {Loaded}
 * @public
 */
Loader.prototype.addSound = function(path, name, extensions)
{
    /* Add sound data to sound data list */
    this._soundDataList.push(
    {
        path: path,
        name: name,
        extensions: extensions
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method progress
 * @syntax Loader.progress()
 * @returns {Uint}
 * @public
 */
Loader.prototype.progress = function()
{
    /* Calculate total */
    var total = (this._imageDataList.length + this._soundDataList.length);

    /* Calculate total loaded */
    var totalLoaded = this._imagesLoaded + this._soundsLoaded;

    /* Return progress */
    return ((100 / total) * totalLoaded).toFixed(2);
};

/**
 * @method run
 * @syntax Loader.run()
 * @returns {Loader}
 * @public
 */
Loader.prototype.run = function()
{
    /* Load images */
    this._loadImages();

    /* Load sounds */
    this._loadSounds();

    /* Return this */
    return this;
};
Gewijzigd op 26/07/2014 23:26:35 door Lord Gaga
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:44:19
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/07/2014 01:36:47
Quote Anchor link
Geen idee hoe je het oplost, maar ik kan me wel voorstellen dat een browser crasht als er 648 geluidsbestanden moeten worden ingeladen. Kun je ze niet in "gedeeltes" inladen? Bijv. afhankelijk van het leven waar je in zit? En heb je echt 648 geluiden nodig op 1 pagina?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

27/07/2014 11:16:16
Quote Anchor link
Ik heb het nodig voor een Habbo fansite, Habbo had vroeger een trax player waarbij je met verschillende stukjes muziek, zelf een lied in elkaar kon zetten. Dit wil ik dus proberen te maken.

En ik heb nog eens goed gekeken en ik denk inderdaad dat de browser crasht omdat er in 1 keer 648 requests worden gedaan. Zou het helpen als ik een queue maak en de bestanden 1 voor 1 laadt? Dan wordt het volgende bestand pas geladen als het vorige bestand het event 'load' fired.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/07/2014 12:00:13
Quote Anchor link
Als het hele korte geluidsfragmenten zijn dan zou ik die achter elkaar zetten in één audio bestand en kijken of ik fragmenten er van kan afspelen.

Ik heb hier iets gevonden:
https://developer.mozilla.org/nl/docs/Web/Guide/HTML/Using_HTML5_audio_and_video#Seeking_through_media
 
Lord Gaga

Lord Gaga

27/07/2014 13:36:38
Quote Anchor link
Ze zijn (precies) rond de 1 en 6 seconden volgens mij. Als ik hier 1 bestand van maak, laadt deze dan sneller dan als ik ze apart laad?

Edit:
Het werkt in Chrome, maar Firefox stopt al met laden na 2 bestanden, ook als ik maar 10 bestanden wil downloaden. Ik download ze 1 voor 1 (de volgende wordt geladen bij sound.one('canplaythrough', function() { // download nieuwe });

Weet iemand nog een andere manier die wél in alle browsers werkt?
Gewijzigd op 27/07/2014 16:35:33 door Lord Gaga
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

27/07/2014 17:04:16
Quote Anchor link
Waarom laad je ze niet pas in wanneer mensen ze selecteren? Kan me niet voorstellen dat er een enorme vertraging plaatsvindt wanneer de duur van de fragmenten 1 tot 6 seconden is.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

27/07/2014 19:59:17
Quote Anchor link
Dat zou kunnen, maar ik heb ook nog afbeeldingen die ik wél van te voren moet laden. Dit zijn er ook nogal wat en Firefox crasht of wordt heel traag wanneer ik afbeeldingen preload. Doe ik misschien iets verkeerd? Heeft iemand een tutorial / voorbeeld / plugin die ik kan gebruiken?
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

27/07/2014 21:09:04
Quote Anchor link
Afbeeldingen gewoon inladen met CSS geprobeerd? Moeten we heel veel zijn wil dat voor grote vertraging zorgen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

28/07/2014 10:44:52
Quote Anchor link
Ik zou zeggen probeer mijn idee gewoon eens. Je hoeft enkel even ergens een wat groter geluidsbestand te downloaden en dit dan opnemen in je webpagina en dan een fragment ervan laten afspelen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.