Beste oplossing background?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joachim vanthuyne

joachim vanthuyne

09/02/2008 19:02:00
Quote Anchor link
hallo, ik heb hier dit bannertje:
Afbeelding
Nu wil ik dit stukje dus in <table> zetten zodat ik per regel mooi in het midden kan schrijven en ook die image's kan plaatsen. Nu is mijn vraag hoe doe ik dit het best?. Hoe kan ik dit het best slicen? Ik dacht dat ik dit het best zo kon doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<table align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
                                        <tr>
                                            <td><img src="images/downloads_links.gif" width="6" height="140" alt=""></td>
                                            <td background="images/downloads_bg.gif" width="141" height="140" valign="top"></td>
                                            <td align="right"><img src="images/downloads_rechts.gif" width="7" height="140" alt=""></td>
                                        </tr>
                                        </table>

En dan werk ik met deze structuur: (het midden is dan mijn background image)
http://vanthuyne.va.funpic.de/structuur.JPG
Is dit de beste manier om dit te slicen of kan ik dit beter oplossen?

Mvg joachim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joachim vanthuyne
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:47:38
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/02/2008 19:43:00
Quote Anchor link
Dit soort dingen niet meer met tables oplossen. Leer met CSS werken.
 
Joachim vanthuyne

joachim vanthuyne

09/02/2008 19:53:00
Quote Anchor link
Wel ik wil het graag met css doen maar kan je misschien dan even zeg of mijn denkwijze goed zit. Want als ik dit nu eenmaal verkeerd slice zal ik het nooit goed doen vrees ik, misschien iemand die me wat tips kan geven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.