bestel systeem voor domein en hostpakketten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior DevOps-ontwikkelaar eIDAS

Functie­omschrijving Burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar digitaal toegang geven tot diensten en producten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als senior DevOps-ontwikkelaar bouw je daar letterlijk aan mee. En dat doe je bij DICTU: een van de grootste en meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid. Jij werkt mee aan de doorontwikkeling van eIDAS, dat staat voor Electronic IDentification Authentication and trust Services. Deze koppeling maakt de grensoverschrijdende authenticatie op overheidswebsites binnen de Europese Unie mogelijk. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft één moderne toegangspoort voor zijn diensten en inspecties. Enkele daarvan zijn dankzij eIDAS inmiddels

Bekijk vacature »

Pieter

pieter

02/08/2008 20:28:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het ontwikkelen voor een bestel systeem.

Het gaat om een bestel systeem voor een webhosting bedrijf, het is de bedoeling dat een klant meerdere webhost pakketten kan bestellen maar ook meerdere domeinen.

Nu is dit normaal gesproken geen probleem om te maken, alleen ik zit even met het probleem hoe ik een domeinnaam wat wordt opgegeven door een klant kna gaan koppellen aan een webhost pakket, dus dat alles correct wordt opgeslagen in de sessie.

ik had het nu zo gedaan.

sessie array domeinnamen
domeinnaam, artikel_id

sessie array pakketten
artikel_id, aantal

Ik vroeg me eigenlijk af of er een éénvoudige manier is, ik vindt dit namelijk al te omslachtig.

Dus mijn vraag aan jullie hoe kan ik dit het beste oplossen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.