Bestelling emailen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »
Marten van den Steen

Marten van den Steen

16/07/2011 11:44:50
Quote Anchor link
Beste,

Voor een bedrijf ben ik een webshop aan het maken, maar nou loop ik tegen een probleem aan. Als de bestelling wordt verzonden naar de database wil ik ook graag een email naar het bedrijf sturen met daarin de bestelde gegevens.

De email wordt verzonden, maar hierin staat maar 1 artikel. Hoe krijg ik de gehele lijst gemaild? Dit is mijn script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
<?php
session_start();
 
include('config.php');
// checkout.php
 
// In het script doen we het ook maar even stap voor stap.
 
// Stap 1, zet de order in de order tabel

$sql = "INSERT INTO BESTELLING
       (besteldatum)
       VALUES
       ("
.date(d-m-y).")";  // Verzin iets moois voor de date() functie
$query = mysql_query($sql) or die (mysql_error()."<br>in file ".__FILE__." on line ".__LINE__);
$ordernr = mysql_insert_id(); // Die hebben we later nodig, is dus ordernr (bestelnr)
 
// Stap 2, winkelwagen splitten en in de database zetten

$cart = explode("|",$_SESSION['cart']);
 
foreach($cart as $products) {
  // Split
  /*
 
    $product[x] -->
       x == 0 -> product id
       x == 1 -> hoeveelheid
  */

  $product = explode(",",$products);
 
  $iSql = "INSERT INTO BESTELREGEL
          (bestelnummer, productnummer, aantal_besteld)
          VALUES
          ("
.$ordernr.", ".$product[0].", ".$product[1].")";
  $iQuery = mysql_query($iSql) or die (mysql_error()."<br>in file ".__FILE__." on line ".__LINE__);
}

 
// Totaal (komt later wel terug)
$total = 0;
 
// Show cart
foreach($cart as $products) {
    // Split
    /*
       $product[x] -->
       x == 0 -> product id
       x == 1 -> hoeveelheid
    */

    $product = explode(",",$products);
 
    // Get product info
    $sql = "SELECT productnaam, prijs
             FROM PRODUCT
             WHERE productnummer = $product[0]"
;  // Weet je nog, uit die sessie
    $query = mysql_query($sql) or die (mysql_error()."<br>in file ".__FILE__." on line ".__LINE__);
    $pro_cart = mysql_fetch_object($query);
    $i++;
 
    $bericht = "<tr>
<td>"
.$pro_cart->productnaam."</td>
<td><input type=\"hidden\" name=\"productnummer_"
.$i."\" value=\"".$product[0]."\" />
<input type=\"text\" name=\"hoeveelheid_"
.$i."\" value=\"".$product[1]."\" size=\"2\" maxlength=\"2\" /></td>
<td>"
.$pro_cart->prijs."</td>
<td>"
.$lineprice."</td>
<td><a href=\"javascript:removeItem("
.$i.")\">X</td>
</tr>"
;
 
    // Total
       // Totaal updaten

 
    $lineprice = $product[1] * $pro_cart->prijs;      // regelprijs uitrekenen > hoeveelheid * prijs
        $total = $total + $lineprice;
 
    $count = count($cart);
}

$to  = '[email protected];
 
// subject
$subject = '
Bevestiging van bestelling';
 
// message
$message = '

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
                <
html>
                <
head>
                <
/head>
 
                <
body>
                '.$count.'
        <table>
    <
tr>
      <
td width="50%"><b>Productnaam</b></td>
      <
td width="20%"><b>Hoeveelheid</b></td>
      <
td width="15%"><b>Prijs p/s</b></td>
      <
td width="15%"><b>Totaal</b></td>
      <
td>&nbsp;</td>
    <
/tr>
<
tr>
<
td>'.$pro_cart->productnaam.'</td>
<
td>'.$product[1].'</td>
<
td>'.$pro_cart->prijs.'</td>
<
td>'.$lineprice.'</td>
<
/tr>
       <
tr>
    <
td colspan="3"><b>Totaal</b></td>
    <
td><b>'.$total.'</b></td>
    <
td>&nbsp;</td>
  <
/tr>
  <
/table>
                <
/body>
                <
/html>
';
 
$headers1 = "From: \"Bedrijfsnaam\" <".$email1.">\r\n";
$headers1 .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
$headers1 .= "Return-Path: Mail-Error <".$email.">\n";
$headers1 .= "MIME-Version: 1.0\n";
$headers1 .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
$headers1 .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
 
$formsent = mail($to, $subject, $message, $headers1);
 
 
 
session_unset($_SESSION['
cart']);
 
echo "<p>De bestelling is toegevoegd!</p>"
 
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:12:16
 
Serge Girard

Serge Girard

16/07/2011 12:07:34
Quote Anchor link
$product[1] veranderen in $product[$i] ?
 
Gerhard l

gerhard l

16/07/2011 12:40:33
Quote Anchor link
op regel 75 ' vergeten.
$to = '[email protected]';

kijk naar de kleurtjes
 
Ivo Filot

Ivo Filot

16/07/2011 12:56:03
Quote Anchor link
$product[1] moet gewoon zo blijven staan, want het refereert naar de hoeveelheid (zie de comments in het script).

Het probleem ligt eraan dat er geen loop over alle producten gaat voor het genereren van het e-mail bericht:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

<tr>
<
td>'.$pro_cart->productnaam.'</td>
<
td>'.$product[1].'</td>
<
td>'.$pro_cart->prijs.'</td>
<
td>'.$lineprice.'</td>
<
/tr>

?>


zou iets moeten worden wat lijkt op het volgende

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
foreach($cart as $products)
{

$message .= '   //let op: er staat hier een concatenate punt
   <tr>
   <td>'
.$products->productnaam.'</td>
   <td>'
.$products->hoeveelheid.'</td>
   <td>'
.$products->prijs.'</td>
   <td>'
.$lineprice.'</td>
   </tr>'
;
}


?>


Natuurlijk bovenstaande variabelen even veranderen naar de juiste.
Gewijzigd op 16/07/2011 12:58:16 door Ivo Filot
 
Marten van den Steen

Marten van den Steen

16/07/2011 14:16:32
Quote Anchor link
Super, dank je wel! Helaas krijg ik nu in de email het bestelde 2 keer te zien, onder elkaar..
 
Ivo Filot

Ivo Filot

16/07/2011 14:38:52
Quote Anchor link
Je zit nu heel dicht bij de oplossing. Controleer even hoe je precies de gegevens uit de database haalt en of je niet oude gegevens overschrijft. Elke productnaam moet via een unieke variabele aangeroepen worden.

Als je er niet uitkomt, stuur dan even de code van je winkelwagentje- en product-objecten, want het is nu een beetje gissen wat de correcte variabelnamen zouden moeten zijn. (vergeet natuurlijk niet gevoelige code zoals wachtwoorden even te verwijderen)
 
Marten van den Steen

Marten van den Steen

16/07/2011 15:05:43
Quote Anchor link
Het is al gelukt, dank je wel voor je reacties!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.