Bestelling emailen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »
Marten van den Steen

Marten van den Steen

16/07/2011 11:44:50
Quote Anchor link
Beste,

Voor een bedrijf ben ik een webshop aan het maken, maar nou loop ik tegen een probleem aan. Als de bestelling wordt verzonden naar de database wil ik ook graag een email naar het bedrijf sturen met daarin de bestelde gegevens.

De email wordt verzonden, maar hierin staat maar 1 artikel. Hoe krijg ik de gehele lijst gemaild? Dit is mijn script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
<?php
session_start();
 
include('config.php');
// checkout.php
 
// In het script doen we het ook maar even stap voor stap.
 
// Stap 1, zet de order in de order tabel

$sql = "INSERT INTO BESTELLING
       (besteldatum)
       VALUES
       ("
.date(d-m-y).")";  // Verzin iets moois voor de date() functie
$query = mysql_query($sql) or die (mysql_error()."<br>in file ".__FILE__." on line ".__LINE__);
$ordernr = mysql_insert_id(); // Die hebben we later nodig, is dus ordernr (bestelnr)
 
// Stap 2, winkelwagen splitten en in de database zetten

$cart = explode("|",$_SESSION['cart']);
 
foreach($cart as $products) {
  // Split
  /*
 
    $product[x] -->
       x == 0 -> product id
       x == 1 -> hoeveelheid
  */

  $product = explode(",",$products);
 
  $iSql = "INSERT INTO BESTELREGEL
          (bestelnummer, productnummer, aantal_besteld)
          VALUES
          ("
.$ordernr.", ".$product[0].", ".$product[1].")";
  $iQuery = mysql_query($iSql) or die (mysql_error()."<br>in file ".__FILE__." on line ".__LINE__);
}

 
// Totaal (komt later wel terug)
$total = 0;
 
// Show cart
foreach($cart as $products) {
    // Split
    /*
       $product[x] -->
       x == 0 -> product id
       x == 1 -> hoeveelheid
    */

    $product = explode(",",$products);
 
    // Get product info
    $sql = "SELECT productnaam, prijs
             FROM PRODUCT
             WHERE productnummer = $product[0]"
;  // Weet je nog, uit die sessie
    $query = mysql_query($sql) or die (mysql_error()."<br>in file ".__FILE__." on line ".__LINE__);
    $pro_cart = mysql_fetch_object($query);
    $i++;
 
    $bericht = "<tr>
<td>"
.$pro_cart->productnaam."</td>
<td><input type=\"hidden\" name=\"productnummer_"
.$i."\" value=\"".$product[0]."\" />
<input type=\"text\" name=\"hoeveelheid_"
.$i."\" value=\"".$product[1]."\" size=\"2\" maxlength=\"2\" /></td>
<td>"
.$pro_cart->prijs."</td>
<td>"
.$lineprice."</td>
<td><a href=\"javascript:removeItem("
.$i.")\">X</td>
</tr>"
;
 
    // Total
       // Totaal updaten

 
    $lineprice = $product[1] * $pro_cart->prijs;      // regelprijs uitrekenen > hoeveelheid * prijs
        $total = $total + $lineprice;
 
    $count = count($cart);
}

$to  = '[email protected];
 
// subject
$subject = '
Bevestiging van bestelling';
 
// message
$message = '

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
                <
html>
                <
head>
                <
/head>
 
                <
body>
                '.$count.'
        <table>
    <
tr>
      <
td width="50%"><b>Productnaam</b></td>
      <
td width="20%"><b>Hoeveelheid</b></td>
      <
td width="15%"><b>Prijs p/s</b></td>
      <
td width="15%"><b>Totaal</b></td>
      <
td>&nbsp;</td>
    <
/tr>
<
tr>
<
td>'.$pro_cart->productnaam.'</td>
<
td>'.$product[1].'</td>
<
td>'.$pro_cart->prijs.'</td>
<
td>'.$lineprice.'</td>
<
/tr>
       <
tr>
    <
td colspan="3"><b>Totaal</b></td>
    <
td><b>'.$total.'</b></td>
    <
td>&nbsp;</td>
  <
/tr>
  <
/table>
                <
/body>
                <
/html>
';
 
$headers1 = "From: \"Bedrijfsnaam\" <".$email1.">\r\n";
$headers1 .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
$headers1 .= "Return-Path: Mail-Error <".$email.">\n";
$headers1 .= "MIME-Version: 1.0\n";
$headers1 .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
$headers1 .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
 
$formsent = mail($to, $subject, $message, $headers1);
 
 
 
session_unset($_SESSION['
cart']);
 
echo "<p>De bestelling is toegevoegd!</p>"
 
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:42:21
 
Serge Girard

Serge Girard

16/07/2011 12:07:34
Quote Anchor link
$product[1] veranderen in $product[$i] ?
 
Gerhard l

gerhard l

16/07/2011 12:40:33
Quote Anchor link
op regel 75 ' vergeten.
$to = '[email protected]';

kijk naar de kleurtjes
 
Ivo Filot

Ivo Filot

16/07/2011 12:56:03
Quote Anchor link
$product[1] moet gewoon zo blijven staan, want het refereert naar de hoeveelheid (zie de comments in het script).

Het probleem ligt eraan dat er geen loop over alle producten gaat voor het genereren van het e-mail bericht:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

<tr>
<
td>'.$pro_cart->productnaam.'</td>
<
td>'.$product[1].'</td>
<
td>'.$pro_cart->prijs.'</td>
<
td>'.$lineprice.'</td>
<
/tr>

?>


zou iets moeten worden wat lijkt op het volgende

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
foreach($cart as $products)
{

$message .= '   //let op: er staat hier een concatenate punt
   <tr>
   <td>'
.$products->productnaam.'</td>
   <td>'
.$products->hoeveelheid.'</td>
   <td>'
.$products->prijs.'</td>
   <td>'
.$lineprice.'</td>
   </tr>'
;
}


?>


Natuurlijk bovenstaande variabelen even veranderen naar de juiste.
Gewijzigd op 16/07/2011 12:58:16 door Ivo Filot
 
Marten van den Steen

Marten van den Steen

16/07/2011 14:16:32
Quote Anchor link
Super, dank je wel! Helaas krijg ik nu in de email het bestelde 2 keer te zien, onder elkaar..
 
Ivo Filot

Ivo Filot

16/07/2011 14:38:52
Quote Anchor link
Je zit nu heel dicht bij de oplossing. Controleer even hoe je precies de gegevens uit de database haalt en of je niet oude gegevens overschrijft. Elke productnaam moet via een unieke variabele aangeroepen worden.

Als je er niet uitkomt, stuur dan even de code van je winkelwagentje- en product-objecten, want het is nu een beetje gissen wat de correcte variabelnamen zouden moeten zijn. (vergeet natuurlijk niet gevoelige code zoals wachtwoorden even te verwijderen)
 
Marten van den Steen

Marten van den Steen

16/07/2011 15:05:43
Quote Anchor link
Het is al gelukt, dank je wel voor je reacties!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.