Beta versie van nieuwe site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Wouter

Wouter

21/12/2006 17:22:00
Quote Anchor link
Hey.
Na een weekje zwoegen heb ik een beta versie vers van de pers online gezet

Warning ! :hij is nog niet volledig af er zitten namelijk nog bugs in
die zal je wel snel vinden !!

Hier

Geef wat tips enzoverder ...

mvg wouter
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:04:45
 
- -

- -

21/12/2006 17:32:00
Quote Anchor link
hey,

ik heb wat dingen, helaas ben ik nogal negatief:
-vreselijke kleuren
-die gif-jes zijn lelijk
-onder die login staat powered by ...
-achtergrond login
-movies de knoppen staan debiel schuinonder elkaar
-movies ik zie geen voorbeeld van het filmpje
-forum is extern met tering veel reclame
-,, voor gastenboek
-home, special, links en about me zijn leeg
-about me hier staat nogal vaag
dat was het
 
W W

W W

21/12/2006 17:35:00
Quote Anchor link
Jona schreef op 21.12.2006 17:32:
hey,

ik heb wat dingen, helaas ben ik nogal negatief:
-vreselijke kleuren
-die gif-jes zijn lelijk
-onder die login staat powered by ...
-achtergrond login
-movies de knoppen staan debiel schuinonder elkaar
-movies ik zie geen voorbeeld van het filmpje
-forum is extern met tering veel reclame
-,, voor gastenboek
-home, special, links en about me zijn leeg
-about me hier staat nogal vaag
dat was het


mee eens, de kleuren vloeken bij elkaar. en misschien wat inhoud? en haal svp de reclame weg. heel vervelend
 
Wouter

Wouter

21/12/2006 17:38:00
Quote Anchor link
-Die slechte reclame kan ik niks aan doen van bravenet..
-De achtergronden maak ik grijs
-De slechte movies is omdat ik het juiste probleem niet kan oplossen (is een fout in css script)
-About me wist ik nog niet helemaal om juist te schrijven
-die knopjes jonathan (zie css probleempje in mijn profiel!!)

nog andere bugs heb het toch gezegt

Als je veel commentaar hebt mag je me gerust helpen !!

mvg wouter

ps bedankt al voor mijn site is tegaanbekijken
 
- -

- -

21/12/2006 17:40:00
Quote Anchor link
heb bron bekeken:
-doctype
-css in extern bestand
-body bgcolor in css en niet in html
-je head maar 1 keer afsluiten (nl na </style>)
-,, voor body
zoiets moet het worden:
index.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?
//let niet op shorttags,
//zijn voor kleurtjes


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<
html>
    <
head>
        <
title>Guestbook</title>
        <
style type="text/css">
            @
import stylesheet.css;
        <
/style>
    <
/head>
    <
body>
        <
ul>
            <
li><a href="home.htm">Home</a></li>
            <
li><a href="login.htm">Login</a></li>
            <
li><a href="movies.htm">Movies</a></li>
            <
li><a href="forum.htm">Forum !</a></li>
            <
li><a href="guestbook1.htm">Geustbook</a>
            <
li><a href="special.htm">Special</a></li>
            <
li><a href="links.htm">Links</a></li>
            <
li><a href="aboutme.htm">About me</a></li>
        <
/ul>
    <
/body>
<
/html>

?>

stylesheet.css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
//let niet op shorttags,
//zijn voor kleurtjes

body
{
    background-color: black;
}


ul
{
    float: left;
    width: 100%;
    padding: 0;
    margin: 0;
    list-style-type: center;
}


a
{
    float: left;
    width: 6em;
    text-decoration: none;
    color: white;
    background-color: blue;
    padding: 0.2em 0.6em;
    border-right: 1px solid white;
}


a:hover
{
    background-color: purple;
}


li
{
    display: inline;
}


div
{
    display: inline;
}


?>

Edit:
ff doctype in voorbeeld gezet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Paul K

Paul K

21/12/2006 17:42:00
Quote Anchor link
:P
TIp ga eens beetje webbuildign leren xD
 
Jan geen

Jan geen

21/12/2006 17:43:00
Quote Anchor link
Tja ik vind je site ook niet echt speciaal, als je kijkt naar de gemiddelde website zit deze toch wel een beetje onder het niveau... volgens mij kan je beter dan dit! gewoon nog is proberen.
 
Wouter

Wouter

21/12/2006 17:43:00
Quote Anchor link
Mijn is ook hetzelfde :{
jullie hebben gelijk maar iemand die me ging helpen heeft nog examens enzo..

Ik heb er wel meerdere hulpjes
Ik kan ook niet zoveel met css en html

daaraan ligt het probleem opzeminst

Ik ben nog in volle leer !!

mvg wouter
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
W W

W W

21/12/2006 17:49:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 21.12.2006 17:43:
Mijn is ook hetzelfde :{
jullie hebben gelijk maar iemand die me ging helpen heeft nog examens enzo..

Ik heb er wel meerdere hulpjes
Ik kan ook niet zoveel met css en html

daaraan ligt het probleem opzeminst

Ik ben nog in volle leer !!

mvg wouter


je moet toch ergens beginnen! :) misschien vind je hier nog wel leuke phpscripts. ik wil je best een beetje op weghelpen, ik kan html zowieso wel..in php ben ik ook nog een newbie
 
Niek Ha

Niek Ha

21/12/2006 17:52:00
Quote Anchor link
wouter, kyk eens naar andere sites hoe die in elkaar zitten. Desnoots download je er een paar. Zo kan je zien hoe (mooie)sites in elkaar zitten. Want als ik eerlijk ben vind ik dit nix. ik heb het ook moeten leren en was ooit ook trots op zoiets.. maar alvast succes ermee
 
Jan geen

Jan geen

21/12/2006 17:57:00
Quote Anchor link
kijk bijvoorbeeld is naar www.csszengarden.com daar staan hele mooie sites, en je kan de html en css gewoon bekijken. neem het niet stomweg over maar probeer er wat van te leren. vind je dit te moeilijk ga dan is een paar html, xhtml en css cursusjes doen.
 
Leo

Leo

21/12/2006 18:04:00
Quote Anchor link
Ik vind dit eigenlijk geen site.. dit is echt een ramp kwa design en css..

Ga eerst wat verder doorleren, gebruik mijn site als voorbeeld:

www.leovanhaaren.nl

Van de broncode en css file kan je een hoop leren ;)
 
Wouter

Wouter

21/12/2006 18:05:00
Quote Anchor link
De achtergrond is veranderd hij is nu grijs is veel beter al ...
@leo
er is een schrijffout op je site gewoon naar beneden scrollen ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
Wouter

Wouter

21/12/2006 18:07:00
Quote Anchor link
Rik schreef op 21.12.2006 17:57:
kijk bijvoorbeeld is naar www.csszengarden.com quote]
vind ik maar niks ..


-die gif-jes zijn lelijk
wat bedoel je daar nu mee
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
Jan geen

Jan geen

21/12/2006 18:20:00
Quote Anchor link
kan je geen 1 mooie site daar tussen vinden ? :\ kijk dan iig naar de html en css zodat je weet hoe ze bepaalde dingen doen en pas dat dan aan naar eigen wens...
 
Wouter

Wouter

21/12/2006 18:22:00
Quote Anchor link
Ik bedoel meer die site ...
Ik vindt er geen andere sites het is half chinees
 
Leo

Leo

21/12/2006 18:25:00
Quote Anchor link
@Wouter, niet dubbel posten aub..

Maar schrijffouten maken me weinig uit, de site word toch op 31-12-2006 gereset.
 
Jan geen

Jan geen

21/12/2006 18:26:00
Quote Anchor link
half chinees? weet niet waar je kijkt maar als je gewoon naar www.csszengarden.com gaat en dan rechts kijkt zie je daar een bruin achtige balk waarin staat: select a design: en daaronder allerlei designs... bijv.
deze
 
Wouter

Wouter

21/12/2006 18:28:00
Quote Anchor link
OK ja sorry voor de dubbele post had gepost voor dat ik het wist ..

En je hebt je naam veranderd Chef..(moest ik niet zeggen ...)
en gereset .. hoe bedoel je..

merci al voor de tips en css zengarden ik weet heus wel wat css is hoor
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

21/12/2006 18:42:00
Quote Anchor link
Ben ook erg negatief:

- Lelijke lay-out;
- Is het 'Geustbook' of bedoel je 'Guestbook';
- Htm-extensie?;
- Al in IE bekeken?;
- Ik mis wat mooie effectjes;
- Gebruik bij een aantal links s "target='_blank'" op deze manier verdwijnen de bezoekers NIET van je site;
- Plaatjes zijn soms een beetje uitgerekt;
- Leuk gedaan met de mouse-over;
- Ooit van tables gehoord?;

Verder leuke site ;)
 
Wouter

Wouter

21/12/2006 18:46:00
Quote Anchor link
-Lay-out =niet mijn ding ..
-Taal gebrek ..
-htm extensie ja toch ... zo sla ik die op ..
-in IE beken ja zelf al in IE7
-mooie effectjes ?? welke dan
-Bedoel je als ze perongeluk op het close klikken ?
-uitgerekt nee ze zijn zo
-mouse over je bedoelt naar de css functie dan ..
-Tables niet mijn ding...

Verder leuke site jah hoor vooral de filmpjes dan
maar hij is nog niet af ..

mvg wouter

en geef wat uitleg wat ik heb gezegt over jou post
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.