betekenis "?"in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joop van den Hoff

Joop van den Hoff

23/09/2017 08:41:08
Quote Anchor link
wat betekent het vraagteken voor datepicker

"date" href="#myModal" data-toggle="modal"?datepicker=' .$month.'/' .$list_day.'/'.$year.'" rel="nofollow">

en hoe krijg ik dat in value

<p><input type="text" name="datum" value= ?datepicker required /></p>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:55:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/09/2017 09:29:09
Quote Anchor link
Nooit eerder gezien? Stond dat letterlijk in de source, of was het op een webpagina?
Het lijkt niet bepaald op de ternary-operator verder.
Gewijzigd op 23/09/2017 09:42:05 door - Ariën -
 
Pipo Clown

Pipo Clown

23/09/2017 09:58:09
Quote Anchor link
Ik kan er ook weinig kaas van maken maar gezien de "href" welke er voor staat ga ik denken aan een parameter in een url.
 
Joop van den Hoff

Joop van den Hoff

23/09/2017 10:41:29
Quote Anchor link
- Ariën - op 23/09/2017 09:29:09:
Nooit eerder gezien? Stond dat letterlijk in de source, of was het op een webpagina?
Het lijkt niet bepaald op de ternary-operator verder.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/09/2017 10:44:26
Quote Anchor link
Mooie quote.. ;)
 
Joop van den Hoff

Joop van den Hoff

23/09/2017 10:45:10
Quote Anchor link
staat in de source en zorgt ervoor dat je in de calendar de datum kunt aanklikken, waarna je door de "href" word doorgestuurd naar de popup modal, waar ik (zie 2e regel) de datum dan in wil zetten.
 
Joop van den Hoff

Joop van den Hoff

27/10/2017 19:22:34
Quote Anchor link
Hallo, allemaal tja het vraagteken staat gewoon ervoor om de variable door te sturen naar een andere webpagina. dus opgelost.

groeten,
Joop
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2017 09:50:33
Quote Anchor link
Het wordt gewoon als herkenning gebruikt in de verwerking van een script.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.