between 2 datums werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bert kouwenberg

bert kouwenberg

30/10/2019 20:28:26
Quote Anchor link
Wat ik ook probeer, ik krijg alleen de eerste waarde te zien, op geen enkele manier krijg ik een serie van het aantal waardes te zien die ik selecteer.
Wat gaat er fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
$vertrek = date("Y-m-d", strtotime($_POST["vertrek"]));
$terug = date("Y-m-d", strtotime($_POST["terug"]));

$days = ((strtotime($terug) - strtotime($vertrek))/604800);
echo $days;
echo '</br>';
echo $vertrek;
echo '</br>';
echo $terug;
echo '</br>';


$query =("select * from zaterdagprijs where datum BETWEEN '$vertrek' AND '$terug'");
$result = mysqli_query($link, $query);
$row = mysqli_fetch_assoc($result);
echo $row['prijs'];
Gewijzigd op 30/10/2019 20:29:32 door Bert kouwenberg
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 21:48:04
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

30/10/2019 20:58:45
Quote Anchor link
Geen idee wat je precies bedoelt, maar:
- $days is nu eigenlijk $weeks (604800 seconden = 7 dagen); als je het aantal dagen wilt hebben moet je door 86400 delen (en voor de zekerheid afronden, ivm zomer-/wintertijd; beter is het om date_diff() te gebruiken).
- je haalt nu maar 1 $row op uit je result; als je een serie verwacht zul je meerdere rows op moeten halen (bijvoorbeeld met een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysqli_fetch_assoc($result)) echo $row['prijs'] . ',';
 
Bert kouwenberg

bert kouwenberg

31/10/2019 09:56:18
Quote Anchor link
zo dan.
Ik geloof dat ik maar naar de beginners terugga. Dat was het! Super bedankt Rob.

Toevoeging op 31/10/2019 12:20:06:

Maar nu vraag ik nog even verder.
Hoe tel ik die waardes bij elkaar op?
 
- SanThe -

- SanThe -

31/10/2019 12:36:47
 
Bert kouwenberg

bert kouwenberg

31/10/2019 15:00:03
Quote Anchor link
heb m al gevonden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
$days = ((strtotime($terug) - strtotime($vertrek))/604800);
echo $days;
echo '</br>';
echo $vertrek;
echo '</br>';
echo $terug;
echo '</br>';
$sum = 0;

$query =("select prijs from zaterdagprijs where datum BETWEEN '$vertrek' AND '$terug'");
$result = mysqli_query($link, $query);
$row = mysqli_fetch_array($result);
while($row = mysqli_fetch_array($result))
$sum=$sum+$row['prijs'];
{

}
echo$sum;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.