beveiligd downloaden?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Emile

emile

16/11/2007 11:20:00
Quote Anchor link
hallo allemaal,

Ik heb een vraag..

Ik heb een site gemaakt met een inlog gedeelte.
Daarop staan bestanden.

Nu kunnen de mensen netjes inloggen en dat werkt goed.
Ze kunnen de bestanden ook downloaden.

Zonder in te loggen kunnen ze de bestanden ook downloaden...
dan moet je direct naar het bestand browsen zoals http://host/bestand.jpg
maar dit wil ik eigenlijk beveiligen...

zodat men eerst moet ingelogd zijn wil men dit mogen..

weet iemand een oplossen?
bedankt maar weer
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:33:34
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/11/2007 11:32:00
Quote Anchor link
Je kan ze toch gewoon pushen? Maak een download.php waarbij je met een $_GET de bestandsnaam meegeeft, check vervolgens of ze ingelogd zijn en push het bestand omhoog. Die bestanden zelf staan dan in een map die onbereikbaar is :).
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2007 11:33:00
Quote Anchor link
Dat kan met .htaccess
 
Emile

emile

16/11/2007 11:44:00
Quote Anchor link
ja je kan pushen...
maar hoe maak ik die dan wel bereikbaar voor ingelogde mensen ??

en hoe werkt dat dan met een .htaccess bestand ???
 
Aaa Trump

aaa Trump

16/11/2007 11:52:00
Quote Anchor link
What the hell is pushen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/11/2007 11:53:00
Quote Anchor link
emile schreef op 16.11.2007 11:44:
ja je kan pushen...
maar hoe maak ik die dan wel bereikbaar voor ingelogde mensen ??

en hoe werkt dat dan met een .htaccess bestand ???


Door eerst te kijken of ze ingelogd zijn _voordat_ je met de juiste headers gaan pushen. En de map met bestanden zet je op een onbereikbare plek (buiten je htdocs/wwwroot) of je gooit er een .htaccess in met een 'deny from all'
 
Emile

emile

16/11/2007 11:57:00
Quote Anchor link
Quote:
Door eerst te kijken of ze ingelogd zijn _voordat_ je met de juiste headers gaan pushen. En de map met bestanden zet je op een onbereikbare plek (buiten je htdocs/wwwroot) of je gooit er een .htaccess in met een 'deny from all'


oke... maar hoe ziet zo'n link er dan uit ?? waar de mensen op moeten klikken... ?? is er ergens een voorbeeld script ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door emile
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/11/2007 12:01:00
Quote Anchor link
?download.php?bestand=voorbeeldbestand.zip
 
Frank -

Frank -

16/11/2007 12:04:00
Quote Anchor link
Jij bepaalt hoe de link eruit ziet, wij kunnen hooguit voorbeelden geven. Maar daar zijn vele miljoenen varianten van te bedenken!

www.domein.nl/download/bestandsnaam/
 
Aaa Trump

aaa Trump

16/11/2007 12:08:00
Quote Anchor link
download.website.nl/download/downloads/download.php?bestand=bla.dgk

Die kan ook.
 
Emile

emile

16/11/2007 12:10:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 16.11.2007 12:04:
Jij bepaalt hoe de link eruit ziet, wij kunnen hooguit voorbeelden geven. Maar daar zijn vele miljoenen varianten van te bedenken!

www.domein.nl/download/bestandsnaam/



Dit snap ik wel...
maar hoe link je die dan naar een omgeving waar niet iedereen bij kan ??

www.domein.nl/map waar niemand bij kan ??
waar zet ik die map op me server dan neer.... ??
snap het ff nie denk ik
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/11/2007 12:10:00
Quote Anchor link
.htaccess Plaatsen in de downloads map
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
order deny, allow
deny from all
allow from localhost


PHP Klein gedeelte, inlog e.d. zelf maken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// Soort aangeven
header('Content-type: application/pdf');

// Naam toekennen en zorgen dat het downloadvenster getoond wordt.
header('Content-Disposition: attachment; filename="downloaded.pdf"');

// Het bestand lezen
readfile('downloadmapmethtaccesserin/original.pdf');
?>


http://www.iana.org/assignments/media-types/
Daar kan je de content-types vinden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Emile

emile

16/11/2007 12:15:00
Quote Anchor link
zal wel aan mij liggen.. maar wordt hier niet veel wijzer van ..


het enige wat het moet doen is een link genereren in een beveiligde omgevind (login vereist).

wanneer er op die link geklikt wordt dan mag men het bestand downloaden..

maar dus niet als men niet ingelogd is...

met dat pushen kan het wel... wat boven in geschreven...
maar dan kan een ieder die niet is ingelogd toch het bestand binnen halen...
niet via die push methode ... maar de exacte lokatie van het bestand...
 
Aaa Trump

aaa Trump

16/11/2007 12:17:00
Quote Anchor link
@willem

Phoe, moet je dan voor elke type bestand een andere header mee gaan geven?

Ik zat aan zoiet's te denken:

je maakt een passwordt protected map in htacces, en je maakt een php script die gewoon inlog?
 
Emile

emile

16/11/2007 12:21:00
Quote Anchor link
@ robin...

dat is dus wat ik zoek !!!
 
Aaa Trump

aaa Trump

16/11/2007 12:26:00
Quote Anchor link
Zal effe wat uitzoeken dan.

Edit:

http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/856/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door aaa Trump
 
Emile

emile

16/11/2007 12:42:00
Quote Anchor link
dat script is wel aardig... maar hoe krijg ik het dan in mijn source...

en volgens mij is dit script alleen voor php pagina's ... en niet voor bijvoorbeeld pdf bestanden...

in een pdf bestand zet ik geen php data boven in de source ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door emile
 
Aaa Trump

aaa Trump

16/11/2007 12:50:00
Quote Anchor link
HU?

Wil je dit in pdf gaan maken?

Wacht effe nouw snap ik het hellemaal niet meer.
 
Emile

emile

16/11/2007 12:54:00
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/11/2007 12:55:00
Quote Anchor link
Quote:
met dat pushen kan het wel... wat boven in geschreven...
maar dan kan een ieder die niet is ingelogd toch het bestand binnen halen...
niet via die push methode ... maar de exacte lokatie van het bestand...
Dat is de enige manier waarop je dit probleem kunt aanpakken.

1) Te downloaden bestanden zet je in een map waar niemand bij kan komen. Beveiligen met .htaccess dus. De directe link naar een bestand werkt niet meer!
2) Een PHP bestand dat bekijkt welk bestand er gedownload moet worden. De juiste headers genereert en het bestand uit de map ophaalt (php heeft immers wel als enige toegang tot die map).
 
Emile

emile

16/11/2007 13:01:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$downloadfile
= "projects/europa.jpg";


header('Content-Description: File Transfer');
header('Content-Type: application/force-download');
header('Content-Disposition: attachment; filename="'.$downloadfile.'"');
header('Content-Length: '.filesize($downloadfile));
readfile($downloadfile);



?>


ik krijg dan een opslaan scherm te zien...
maar geeft niet europa.jpg... maar test zonder extensie..

dus hij plakt niet de juiste extensie eraan?
weet iemand wat ik fout doe
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.