Bezig met een site, ik krijg geen resultaten uit mijn database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Jake rowsell

jake rowsell

14/09/2011 17:10:32
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een portfoliosite, en een tijdje lang kreeg ik mijn resultaten te zien. Nu niet meer. Ziet iemand een fout in mijn coding? :(

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php  
error_reporting(E_ALL);
include("connection.php");

if(isset($_POST['Graphic']) &&
   $_POST['Graphic'] == 'yes')
{

$result1 = "graphic";
}

if(isset($_POST['Interactive']) &&
   $_POST['Interactive'] == 'yes')
{

$result2 = "interactive";
}

if(isset($_POST['Websites']) &&
   $_POST['Websites'] == 'yes')
{

$result3 = "websites";
}

$order = $_POST['group1'];
$result = mysql_query("SELECT * FROM jake_portfolio WHERE CAT = '$result1' OR CAT = '$result2' OR CAT ='$result3' ORDER BY $order LIMIT 0,4");
$checked = "checked";
?>

<title>Jake Rowsell</title>
</head>
<body>
<div id="container">
<div id="logo"> <a href="index.php"><img src="logo.png" border="0px"/></a></div>
<div id="menu"> <a href="about.php"><img src="about.png" border="0px" /></a> <a href="select.php"><img src="portfolio.png" border="0px" /> </a> </div>
<div id="maincontent">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    
    while($row = mysql_fetch_array($result)){ ?>

    <div id="workpreview">
      <div id="previewimage"><img src="<?php echo $row['IMG']; ?>" /></div>
      <div id="previewtitle"><?php echo $row['TITLE']; ?></div>
      <div id="previewdesc"><?php echo $row['DESCR']; ?></div>
    </div>
    <?php }; ?>

</div>
<div id="filtermenu">
<form action="select.php" method="post">
Search:
<p>
<input name="Graphic" type="checkbox" value="yes"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if($result1 == 'graphic'){print $checked ; }?>
/>
Graphic<br />
<input name="Interactive" type="checkbox" value="yes"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if($result2 == 'interactive'){print $checked ; }?>
/>
Interactive<br />
<input name="Websites" type="checkbox" value="yes"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if($result3 == 'websites'){print $checked ; }?>
/>
Websites</p>
Sort by:
<p>
<input name="group1" type="radio" value="DATE DESC"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if($order == 'DATE DESC'){print $checked ; } elseif($order != 'DATE ASC' or 'VIEWS'){print $checked ;}?>
/>
Newest<br />
<input name="group1" type="radio" value="DATE ASC"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if($order== 'DATE ASC'){print $checked ; }?>
/>
Oldest<br />
<input name="group1" type="radio" value="VIEWS"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if($order == 'VIEWS'){print $checked ; }?>
/>
Most viewed</p>
<input name="Search!" type="submit" value="Filter" id="button"/>
</form>
</div>
</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 14/09/2011 17:21:54 door Jake rowsell
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 10:01:17
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/09/2011 17:13:10
Quote Anchor link
- Toon relevante code
- Zet ze tussen [code] en [/code]-tags
 
Jake rowsell

jake rowsell

14/09/2011 17:14:03
Quote Anchor link
Er is dus een soort filteroptie om verschillende categorien te bekijken en te organiseren, die zichzelf onthoud, maar de resultaten doen het niet meer..

Toevoeging op 14/09/2011 17:22:45:

/\ gedaan, Ook zie ik bij mijn webadmin het volgende:

Error
The additional features for working with linked tables have been deactivated. To find out why click here.



PMA Database ... not OK[ Documentation ]
General relation features Disabled
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/09/2011 17:49:36
Quote Anchor link
Zie mijn vorige post.
 
Jake rowsell

jake rowsell

14/09/2011 18:22:42
Quote Anchor link
Ik denk dat het probleem in de verbinding met de tables zit? Ik krijg met dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include("connection.php");
$res = mysql_query("SELECT * FROM jake_portfolio");

while($row = mysql_fetch_array($res)){
    echo $res['ID'];
}

?>


niets te zien..
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

14/09/2011 18:25:14
Quote Anchor link
echo $row['ID'];
Gewijzigd op 14/09/2011 18:25:38 door Robert dat ben ik
 
Jake rowsell

jake rowsell

14/09/2011 18:33:57
Quote Anchor link
Ohja, Robert, thanks, maar hij doet het nog niet. :/ Ik heb de connection getest, en die doet het wel, maar hij laat niets uit de tables zien?! Ik begin te denken dat er iets mis is met de database?
 
- SanThe -

- SanThe -

14/09/2011 19:03:43
Quote Anchor link
Maak er eens een nette foutafhandeling bij.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/09/2011 19:09:43
Quote Anchor link
En zet je code eens tussen codetags....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.