bij 1/5 of 2/5 ect. een plaatje hoe?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeffery

Jeffery

09/11/2004 18:44:00
Quote Anchor link
hey,

ik ben nu bezig met een vaardigheden scriptje. alleen nu weet ik niet hoe ik bijv als een member vaardigheid 4 v/d 5 invult dat er dan een plaatje komt te staan en dat ook met:
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
kan iemand me helpen?
greetz jeffrey
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:33:20
 
Micha

Micha

09/11/2004 18:56:00
Quote Anchor link
Hoe kan een member dat invullen?
en verder is het makkelijk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
$nr
= 2;
switch($nr)
{
case
1:
echo "<img src='images/1.jpg' alt='vaardigheid1' />";
break;
case
2:
echo "<img src='images/2.jpg' alt='vaardigheid2' />";
break;
case
3:
echo "<img src='images/3.jpg' alt='vaardigheid3' />";
break;
case
4:
echo "<img src='images/4.jpg' alt='vaardigheid4' />";
break;
case
5:
echo "<img src='images/5.jpg' alt='vaardigheid5' />";
break;
}

?>
 
Jeffery

Jeffery

09/11/2004 19:09:00
Quote Anchor link
doe ik via wijzig.php en dan moet die het uit de db halen. moet er daarvoor nog een code bij? ost die dan ff en please zeg dan ook waar die moet staan...

greetz jeffrey


tabel= members
rij= html

alvast bedankt
 
Micha

Micha

09/11/2004 19:11:00
Quote Anchor link
Je hebt al een database connectie denk ik?

Dit zet je dan boven aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$gebruikersnaam
= ""; // De gebruikersnaam van het lid.
$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam'");
$obj = mysql_fetch_object($query);
?>



$nr = 2; vervang je dan door:

$nr = $obj->html;
Gewijzigd op 09/11/2004 19:19:00 door Micha
 
Han eev

Han eev

09/11/2004 19:17:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$gebruikersnaam
= ""; // De gebruikersnaam van het lid.
$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam = '$gebruikersnaam'");
// maar dit :
$obj = mysql_fetch_array($query);
//moet dit worden anders kan $obj->html
 niet
$obj = mysql_fetch_object($query);//  (is al verandert)

 // en dan

if($obj->html == 1) {
echo "<img src=\"images/1.jpg\">";
}

if($obj->html == 2) {
echo "<img src=\"images/2.jpg\">";
}

?>

enz
ze werken het zelfde dus
zie maar wat je makkelijker vind
Gewijzigd op 09/11/2004 19:21:00 door Han eev
 
Micha

Micha

09/11/2004 19:19:00
Quote Anchor link
Het maakt in principe niet uit, maar de bovenste lijkt mij sneller (minder code), en iets duidelijker.

En heb dat van mysql_fetch_array over het hoofd gezien, heb ik nu veranderd.
 
Han eev

Han eev

09/11/2004 19:20:00
Quote Anchor link
oke maakt ook niet uit
;)
 
Eris -

Eris -

09/11/2004 19:32:00
Quote Anchor link
Jeffery,

Wij zijn hier geen script fabriek Als je een vraag hebt oke. maar probeer zelf iet eerst uit!
 
Jeffery

Jeffery

09/11/2004 20:20:00
Quote Anchor link
heb ik ook alleen steeds errors en ik kan de fout niet vinden. zoals $ op lijn 44 terwijl er niet eens 33 regels zijn!!!

verklaar dat maar eens dan!

greetz jeffrey
 
Eris -

Eris -

09/11/2004 20:27:00
Quote Anchor link
Dan doe je iets fout!
 
Jeffery

Jeffery

09/11/2004 20:30:00
Quote Anchor link
naaahhh dan wil ik wel eens weten wat! maar het is al opgelost!! ik heb waar bij dat voorkwam het script weggedaan en helmaal opnieuw gemaakt!

maar

greetz jeffrey
 
Micha

Micha

09/11/2004 21:05:00
Quote Anchor link
Je maakt het zelf opnieuw, maar vraagt hier hle scripts?
 
Marien xD

Marien xD

09/11/2004 21:11:00
Quote Anchor link
dat merkte ik ook al eerder op. Waardeloos
 
Jeffery

Jeffery

09/11/2004 21:19:00
Quote Anchor link
micha: Je maakt het zelf opnieuw, maar vraagt hier hle scripts?


nopnop ik vraag hier gewoon wat!!! ik maak zelf verder gewoon me scripts alleen bij sommige kom ik er niej uit. ik zit er namelijk al een tijdje mee!

darom

greetz jeffrey
 
Micha

Micha

09/11/2004 21:21:00
Quote Anchor link
doe ik via wijzig.php en dan moet die het uit de db halen. moet er daarvoor nog een code bij? ost die dan ff en please zeg dan ook waar die moet staan...

greetz jeffrey


tabel= members
rij= html



Dat lijkt toch wel erg op vragen om een heel script:

post het script ff en zeg waar het moet komen
 
Jeffery

Jeffery

09/11/2004 21:24:00
Quote Anchor link
jah snap ik maar ik bedoel "vergeten erbij te zetten" (ik heb er nog nooit mee gewerkt dus misschien is dit nodig:
tabel members
rij html
) en idd. dat was nodig !!!!!

greetz jeffrey
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.