bij datum 3 uur optelllen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin Albers

Robin Albers

28/12/2006 16:56:00
Quote Anchor link
hey ik heb een vraag ik maak een poll maar nu wil ik bij de tijd 3 uur optellen ik had het volgende gemaakt:

$tot = date("Y-m-d G:i:s")+0000-00-00 3:00:00;

maar hier krijg ik deze error:
Parse error: parse error, unexpected T_LNUMBER in /storage/mijndomein/users/022001/public/sites/robin.walibiclub.nl/habV2/user/hot.php on line 160

(dat stukje staat op regel 160)

Wat doe ik verkeert?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 12:39:11
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

28/12/2006 17:00:00
Quote Anchor link
het komt door die spatie dat pakt ie niet
 
Bo az

Bo az

28/12/2006 17:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$tot
= date("Y-m-d G:i:s", time() + (3 * 60 * 60));
?>
 
Jelmer -

Jelmer -

28/12/2006 17:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$tot
= date('Y-m-d G:i:s', strtotime('+ 3 hours'));
?>
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/12/2006 17:07:00
 
Robin Albers

Robin Albers

28/12/2006 17:49:00
Quote Anchor link
@boaz: Bedankt dit werkt maar hoe kan ik er minuten bij doen?
 
Niek s

niek s

28/12/2006 18:25:00
Quote Anchor link
3 uur: 3*60*60
3 minuten: 3*60
3 seconden: 3

zie boaz' post voor de verwerking

Edit:
ghehe, Typfout. niet boos worden he! :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Robin Albers

Robin Albers

28/12/2006 18:43:00
Quote Anchor link
bedankt!
 
Bo az

Bo az

28/12/2006 19:34:00
Quote Anchor link
niek schreef op 28.12.2006 18:25:
3 uur: 3*60*60
3 minuten: 3*60
3 seconden: 3

zie boas' post voor de verwerking


Boaz'
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.