bij [page] naar 2e pagina in ubb

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeffery

Jeffery

13/11/2004 15:27:00
Quote Anchor link
hey,

ik ben nu bezig met een artikel systeem. alles lukt perfect alleen 1 ding weet ik nu niet. als je [page] doet dat die bijv. naar "standaar=?p=artikel&id(id)&page=(pagina)

dat die bij id automatisch invult (is goed)
alleen nu dat die bij pagina ook zelf zijn pagina selecteerd. dus dat er onderaan 1 - 2 - 3 en dat hij bijv. bij 1 de link is dan: ?p=artikel&id=1&page=1 en bij 2 ?p=artikel&id=1&page=2 ect.
weet iemand hoe ik dat zou kunnen doen. en welke code ik daarvoor in de ubb pagina moet zetten?

greetz jeffrey
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:06:54
 
Christophe

christophe

14/11/2004 18:17:00
Quote Anchor link
zoek maar eens goed rond op deze site daar staat een script voor :)
en die werkt goed
en anders
2 manieren
ik zal page gebruiken maar je kan ook bv a=......

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$a
=$_GET['page'];
if($a == ''){$page == '1';}
?>

en nu in de body waar je je pagina witl hebben
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include('$a.php'); ?>
of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include('*map*/$a.php'); ?>


of


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php

if($page == ''){$page == '1';}
?>

en nu in de body waar je je pagina wilt hebben
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include('$page.php'); ?>
of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include('*map*/$page.php'); ?>


natuurlijk moet je ja pagina opslan met als naam bv of
of als je achter page uit hebt als uit
vervan indin je een map gebruikt *map* door je map
dit werkt bij mij :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.