Bij resizen loopt pagina verkeerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bas Visscher

Bas Visscher

29/10/2009 10:19:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een half jaar geleden een website gemaakt namelijk deze:
http://www.ellens-art.nl.
Maar nu liep de gebruiker tegen een probleem aan, als het scherm klein is (beeldscherm). Dan zet hij de drie css div's onder elkaar. Dit kun je ook zien door naar die site te gaan en rechtsbovening op formaat verkleinen te klikken.
Ik heb geen idee wat er fout gaat, het was al lastig genoeg omdat de background van de linker div moet overlopen naar het middenblok. (2 plaatjes geslitst).
Ik heb vanalles geprobeerd maar dit is mijn css:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
@charset "utf-8";
/* CSS Document */

html{
height:100%;
}


body {
text-align:center; color:#6FFF4F;
background-color: #1F1F1F;
border:none;
height: 100%;
margin: 0px;
}
a:link{
text-decoration: none; color:#6FFF4F;
border:none;
border-style: none;
border-width: 0px;

}
a:visited{
text-decoration: none; color:#6FFF4F;
border:none;
border-style: none;
border-width: 0px;
}
a:hover{
text-decoration: none; color: #000000;
border:none;
border-style: none;
}
#linkervlak{
background-image:url(banner-test-links.png);
overflow:hidden;
float: left;
width: 21%;
height: 768px;
background-repeat:no-repeat;
background-position:right top;
}
img{
border: none;
background-color:none;
}


#middenblok{
float: left ;
width: 59%;
height: 768px;
text-align:left; color:#6FFF4F;
font-family: "Comic Sans MS";
background-position: top left;
background-repeat: no-repeat;
background-color: #333333; elevation:level;
}
#rechtervlak{
background-image:url(banner-test-rechts.png);
float: left;
width: 20%;
height: 768px;
background-repeat: no-repeat;
overflow:hidden;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:08:04
 
Jaron T

Jaron T

29/10/2009 10:20:00
Quote Anchor link
Niet met procenten werken ;)?
 
Bas Visscher

Bas Visscher

29/10/2009 11:46:00
Quote Anchor link
is dat het?
ik zal het proberen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.