bijlage in email (bv outlook)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer Industriële Automatiseri

Raster wordt continu betrokken bij complexe en baanbrekende projecten in industriële automatisering. Ons team is gespecialiseerd in productie automatisering en proces automatisering projecten waarin procesveiligheid een belangrijk aspect is. Ons compact en groeiend OX (Operational Excellence) team ontwikkelt, configureert en levert support op zelfontwikkelde applicaties waarmee onze klanten hun productieprocessen slimmer, sneller, goedkoper en veiliger maken. Operational Excellence wordt zichtbaar gemaakt in resultaten. Bij bedrijven met dezelfde strategie, zal een operationeel excellent bedrijf een lager operationeel risico, lagere operationele kosten hebben en relatief meer winst maken. Het Raster OX team laat haar klanten de resultaten behalen door hun eigen procesdata

Bekijk vacature »

Seb wd

seb wd

20/10/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Hello all,

Is het volgende mogelijk:
Je hebt een bestand in een mapje op de site staan. Kun je deze dan via een knop/link in een emailbericht van bv. outlook plaatsen (net als mailto met emailadres)?
Alvast bedankt voor de reacties!

Seb.
 
PHP hulp

PHP hulp

03/12/2021 02:32:05
 
- SanThe -

- SanThe -

20/10/2008 17:04:00
Quote Anchor link
Dan zal je dat bestandje eerst moeten downloaden want Outlook is bij de client en niet op de server.
 
Seb wd

seb wd

20/10/2008 19:20:00
Quote Anchor link
Inderdaad, maar is dit mogelijk dat dit automatisch gaat...volgens mij niet, of toch wel...

Seb.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/10/2008 20:51:00
Quote Anchor link
Als je een bestand op de server hebt staan kun je dit ook beter vanaf de server mailen. Tip: download de Swift Mailer Class. Daarmee is dit soort dingen een peulenschil.

In de documentatie van de class staat een voorbeeld van een attachment meesturen
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.