Blackjack bank

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 10:13:31
Quote Anchor link
Goedendag allemaal.

Ik zit met een probleem waar ik maar niet uit wil komen.
Als je blackjack speelt kan je tot 21 gaan.

Als je de bank leegspeeld qua vermogen dan hoor je het casino te kijken.

Nu zie ik dat de if 21 (regel vanaf 320) boven de andere berekening staat of de bank wel genoeg in kas heeft om uit te betalen.
Ik heb dit geprobeerd te verwisselen door de If en elsif om te draaien en dat gedeelte van < 21 naar onderen te zetten, echter geeft dit het resultaat dat er geen geld vanaf gaat maar wel erbij komt.

Wie heeft enig idee wat ik hiermee kan?

Scriptcode:

Dan gaat het dus om dit stukje:

Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?PHP
    
$winst
= ($vorige->inzet * 2);
$inzet = ($vorige->inzet);
if($dealer > 21){echo"<br><br>De deler is kapot, je hebt &euro;$inzet gewonnen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winst WHERE `login`='{$data->login}'");
mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`-$inzet,`bank`=`bank`-$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
}



elseif($dealer < $som) {
$winst = ($vorige->inzet * 2);

if($casino->bank - $winst <= 0){
$winstb = $casino->bank;
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winstb WHERE `login`='{$data->login}'");
$is = mysql_query("SELECT * FROM `casino` WHERE `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000'");
$xist = mysql_num_rows($is);
$own = $data->login;
mysql_query("UPDATE `casino` SET `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000' WHERE `spel`='{$casino->spel}' AND `stad`='{$data->stad}'");
echo "<br><br>Je hebt meer dan de dealer.<br><br>Je hebt echter maar &euro; $winstb gekregen omdat $eigenaar->login niet kon uitbetalen.<br>Je hebt ook zijn casino gekregen.";
}



else{
    echo"<br><br>Je hebt meer dan de dealer, je hebt &euro;$inzet gewonnen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
    mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winst WHERE `login`='{$data->login}'");
    mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`-$inzet,`bank`=`bank`-$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
    }
    }

    elseif($dealer > $som){
    echo"<br><br>Je hebt minder dan de dealer, je hebt &euro;$inzet verloren.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
    mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`+$inzet,`bank`=`bank`+$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
    }

    elseif($dealer == $som){
    echo"<br><br>Je hebt evenveel als de dealer. Je hebt je geld terug gekregen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
    mysql_query("UPDATE `users` set `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$inzet WHERE `login`='$data->login'");
    }

    mysql_query("DELETE FROM `blackjack` WHERE `login`='{$data->login}'");
}



else {

// Dit laat dus zien wanneer je kunt inzetten (gehele tekst eronder weggehaald gezien het niet van toepassing is.

$inzet = number_format($casino->inzet, 0, '.' , '.');
$blackjackgeld = number_format($data->blackjackgeld, 0, '.' , '.');
echo "<table width=100%>
<tr><td valign=top class=mainTxt2>Dit is een Test Casino. Gewonnengeld wordt niet uitgekeerd in je cashgeld ingame! <br /> Je hebt: &euro; {$blackjackgeld},- om mee te spelen.</td></tr>"
;
}

?>
</font></center></body></html>
Gewijzigd op 19/09/2013 17:04:39 door Johannes Janssen
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 12:53:23
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 10:32:31
Quote Anchor link
384 regels code.....?
Plaats even alleen relevante code svp.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 12:14:01
Quote Anchor link
aangepast Erwin ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2013 13:42:11
Quote Anchor link
Als ik jouw was zou ik je code eens even goed inspringen met TAB. Dat maakt het beter leesbaarder.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/09/2013 14:42:43
Quote Anchor link
Johannes Janssen op 19/09/2013 10:13:31:
Als je de bank leegspeeld qua vermogen dan hoor je het casino te kijken.


Is dit nieuw nederlands of begrijp ik het gewoon niet?
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 17:06:03
Quote Anchor link
Frank ik bedoel dus:

In de casinobank zit 50.000
Ik speel met 100.000 inzet

win de ronde
krijg 200.000 terwijl er maar 50.000 inzet
en de casino wordt niet gegeven aan diegene die hem leegspeeld.

^^ Beter begrijpbaar?
 
Eddy E

Eddy E

19/09/2013 17:23:45
Quote Anchor link
Johannes Janssen op 19/09/2013 17:06:03:
en de casino wordt niet gegeven aan diegene die hem leegspeeld.


De casino wisselt toch nooit van eigenaar? Maar blijft buiten bezit van een speler?

Johannes Janssen op 19/09/2013 17:06:03:
^^ Beter begrijpbaar?

Nauwelijks.
 
Roel -

Roel -

19/09/2013 17:33:48
Quote Anchor link
Kun je niet beter zelf wat gaan programmeren dan deze download die al jaren over het internet zwerft?
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 17:34:51
Quote Anchor link
Jawel, deze blackjack heeft dus een eigenaar.
Een speler
Die stopt geld in zijn casino bank
En andere members kunnen erop spelen.

Bij het leegspelen van de blackjack(bank) hoor je de blackjack te krijgen.
Dit gebeurd nu dus niet.

Nu is het dus zo:
Er zit 50.000 in de blackjack bank
Ik speel met 100.000 inzet
Win en krijg 200.000 terwijl ik maar 150.000 hoor te krijgen omdat er dus maar 50.000 in de bank zit.
Daarbij komt ook nog dat je eigenaar hoort te worden wanneer je de casino leegspeeld.

En daar zit dus de fout..
Als ik het hele script moet posten, geen probleem

Toevoeging op 19/09/2013 17:57:52:

@Roel, die kennis heb ik niet in huis.
Dit schijnt toch een redelijke blackjack te zijn, vandaar dat ik deze al enige tijd gebruik...
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 18:09:04
Quote Anchor link
Het probleem zit zo te zien in het feit dat je de if..else statements gewoon verkeerd nest.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($dealer > 21){
  
}
elseif($dealer < $som) {
  if($casino->bank - $winst <= 0){

}

?>

Als de dealer over de 21 gaat voer je het eerste stuk uit. Maar eigenlijk wil je ook nog naar de tweede optie kijken. In die tweede optie kijk je zo te zien namelijk pas of de bank nog wel kan betalen. Dat wil je (ook) in het eerste stuk hebben.

Dus het komt erop neer dat je je logica wat beter in orde moet zien te krijgen. Schrijf het eens uit, op papier.
"als deler over 21 gaat, dan dit en dat..." etc.
En dan alle opties meenemen.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 18:19:33
Quote Anchor link
Hmm, zoals jij het zegt had ik het al bekeken, maar ik ga het nogeens doen precies zoals jij zegt ;)

Toevoeging op 19/09/2013 18:36:39:

Dan zou het dus zo uitkomen, correct?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?PHP
    
$winst
= ($vorige->inzet * 2);
$inzet = ($vorige->inzet);

if($casino->bank - $winst <= 0){
$winstb = $casino->bank;
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winstb WHERE `login`='{$data->login}'");
$is = mysql_query("SELECT * FROM `casino` WHERE `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000'");
$xist = mysql_num_rows($is);
$own = $data->login;
mysql_query("UPDATE `casino` SET `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000' WHERE `spel`='{$casino->spel}' AND `stad`='{$data->stad}'");
echo "<br><br>Je hebt meer dan de dealer.<br><br>Je hebt echter maar &euro; $winstb gekregen omdat $eigenaar->login niet kon uitbetalen.<br>Je hebt ook zijn casino gekregen.";
}


elseif($dealer < $som) {
$winst = ($vorige->inzet * 2);

if($dealer > 21){echo"<br><br>De deler is kapot, je hebt &euro;$inzet gewonnen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winst WHERE `login`='{$data->login}'");
mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`-$inzet,`bank`=`bank`-$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
}

?>
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 18:43:43
Quote Anchor link
Geen idee of het correct is. Aangezien er nul komma nul commentaar in de code staat en het niet is ingesprongen is het niet te lezen. De enige die dus kan zeggen of het klopt ben jij.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 18:56:18
Quote Anchor link
Ik ga het gewoon testen met 15 mensen en dan naderhand het resultaat beoordelen.

Maar Erwin, jij bedoel dus dat ik met // moet aangeven wat de actie gaat doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2013 18:57:54
Quote Anchor link
Er mist commentaar in de code, wat je met // of /* */ kan doen. Tevens missen er Tabs voor de inspringing.
Ik zie een hoop if'jes... Welke hoort bij welke? ;-)
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 19:02:57
Quote Anchor link
Bedenk het zo, als jij volgend jaar nog eens naar deze code kijkt, weet je dan nog wat het doet? En nog belangrijker, waarom het zo is? Het antwoord daarop is nee (wat je nu ook voor antwoord wil geven), daarom zet je er commentaar tussen.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 19:32:17
Quote Anchor link
Hmm, na bovenstaande aanpassingen is het hele script bugged geworden, beetje vreemd.
inderdaad is het script een gigantische puinhoop
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 19:33:23
Quote Anchor link
Dus niet over een jaar.... je kan het nu al niet meer lezen.

Vandaar: bouw het goed op, spring netjes in, zet er goed commentaar bij.
Als je daar al niet mee begint kom je er nooit uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.