Blackjack bank

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 10:13:31
Quote Anchor link
Goedendag allemaal.

Ik zit met een probleem waar ik maar niet uit wil komen.
Als je blackjack speelt kan je tot 21 gaan.

Als je de bank leegspeeld qua vermogen dan hoor je het casino te kijken.

Nu zie ik dat de if 21 (regel vanaf 320) boven de andere berekening staat of de bank wel genoeg in kas heeft om uit te betalen.
Ik heb dit geprobeerd te verwisselen door de If en elsif om te draaien en dat gedeelte van < 21 naar onderen te zetten, echter geeft dit het resultaat dat er geen geld vanaf gaat maar wel erbij komt.

Wie heeft enig idee wat ik hiermee kan?

Scriptcode:

Dan gaat het dus om dit stukje:

Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?PHP
    
$winst
= ($vorige->inzet * 2);
$inzet = ($vorige->inzet);
if($dealer > 21){echo"<br><br>De deler is kapot, je hebt &euro;$inzet gewonnen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winst WHERE `login`='{$data->login}'");
mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`-$inzet,`bank`=`bank`-$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
}



elseif($dealer < $som) {
$winst = ($vorige->inzet * 2);

if($casino->bank - $winst <= 0){
$winstb = $casino->bank;
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winstb WHERE `login`='{$data->login}'");
$is = mysql_query("SELECT * FROM `casino` WHERE `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000'");
$xist = mysql_num_rows($is);
$own = $data->login;
mysql_query("UPDATE `casino` SET `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000' WHERE `spel`='{$casino->spel}' AND `stad`='{$data->stad}'");
echo "<br><br>Je hebt meer dan de dealer.<br><br>Je hebt echter maar &euro; $winstb gekregen omdat $eigenaar->login niet kon uitbetalen.<br>Je hebt ook zijn casino gekregen.";
}



else{
    echo"<br><br>Je hebt meer dan de dealer, je hebt &euro;$inzet gewonnen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
    mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winst WHERE `login`='{$data->login}'");
    mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`-$inzet,`bank`=`bank`-$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
    }
    }

    elseif($dealer > $som){
    echo"<br><br>Je hebt minder dan de dealer, je hebt &euro;$inzet verloren.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
    mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`+$inzet,`bank`=`bank`+$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
    }

    elseif($dealer == $som){
    echo"<br><br>Je hebt evenveel als de dealer. Je hebt je geld terug gekregen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
    mysql_query("UPDATE `users` set `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$inzet WHERE `login`='$data->login'");
    }

    mysql_query("DELETE FROM `blackjack` WHERE `login`='{$data->login}'");
}



else {

// Dit laat dus zien wanneer je kunt inzetten (gehele tekst eronder weggehaald gezien het niet van toepassing is.

$inzet = number_format($casino->inzet, 0, '.' , '.');
$blackjackgeld = number_format($data->blackjackgeld, 0, '.' , '.');
echo "<table width=100%>
<tr><td valign=top class=mainTxt2>Dit is een Test Casino. Gewonnengeld wordt niet uitgekeerd in je cashgeld ingame! <br /> Je hebt: &euro; {$blackjackgeld},- om mee te spelen.</td></tr>"
;
}

?>
</font></center></body></html>
Gewijzigd op 19/09/2013 17:04:39 door Johannes Janssen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:56:58
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 10:32:31
Quote Anchor link
384 regels code.....?
Plaats even alleen relevante code svp.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 12:14:01
Quote Anchor link
aangepast Erwin ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2013 13:42:11
Quote Anchor link
Als ik jouw was zou ik je code eens even goed inspringen met TAB. Dat maakt het beter leesbaarder.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/09/2013 14:42:43
Quote Anchor link
Johannes Janssen op 19/09/2013 10:13:31:
Als je de bank leegspeeld qua vermogen dan hoor je het casino te kijken.


Is dit nieuw nederlands of begrijp ik het gewoon niet?
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 17:06:03
Quote Anchor link
Frank ik bedoel dus:

In de casinobank zit 50.000
Ik speel met 100.000 inzet

win de ronde
krijg 200.000 terwijl er maar 50.000 inzet
en de casino wordt niet gegeven aan diegene die hem leegspeeld.

^^ Beter begrijpbaar?
 
Eddy E

Eddy E

19/09/2013 17:23:45
Quote Anchor link
Johannes Janssen op 19/09/2013 17:06:03:
en de casino wordt niet gegeven aan diegene die hem leegspeeld.


De casino wisselt toch nooit van eigenaar? Maar blijft buiten bezit van een speler?

Johannes Janssen op 19/09/2013 17:06:03:
^^ Beter begrijpbaar?

Nauwelijks.
 
Roel -

Roel -

19/09/2013 17:33:48
Quote Anchor link
Kun je niet beter zelf wat gaan programmeren dan deze download die al jaren over het internet zwerft?
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 17:34:51
Quote Anchor link
Jawel, deze blackjack heeft dus een eigenaar.
Een speler
Die stopt geld in zijn casino bank
En andere members kunnen erop spelen.

Bij het leegspelen van de blackjack(bank) hoor je de blackjack te krijgen.
Dit gebeurd nu dus niet.

Nu is het dus zo:
Er zit 50.000 in de blackjack bank
Ik speel met 100.000 inzet
Win en krijg 200.000 terwijl ik maar 150.000 hoor te krijgen omdat er dus maar 50.000 in de bank zit.
Daarbij komt ook nog dat je eigenaar hoort te worden wanneer je de casino leegspeeld.

En daar zit dus de fout..
Als ik het hele script moet posten, geen probleem

Toevoeging op 19/09/2013 17:57:52:

@Roel, die kennis heb ik niet in huis.
Dit schijnt toch een redelijke blackjack te zijn, vandaar dat ik deze al enige tijd gebruik...
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 18:09:04
Quote Anchor link
Het probleem zit zo te zien in het feit dat je de if..else statements gewoon verkeerd nest.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($dealer > 21){
  
}
elseif($dealer < $som) {
  if($casino->bank - $winst <= 0){

}

?>

Als de dealer over de 21 gaat voer je het eerste stuk uit. Maar eigenlijk wil je ook nog naar de tweede optie kijken. In die tweede optie kijk je zo te zien namelijk pas of de bank nog wel kan betalen. Dat wil je (ook) in het eerste stuk hebben.

Dus het komt erop neer dat je je logica wat beter in orde moet zien te krijgen. Schrijf het eens uit, op papier.
"als deler over 21 gaat, dan dit en dat..." etc.
En dan alle opties meenemen.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 18:19:33
Quote Anchor link
Hmm, zoals jij het zegt had ik het al bekeken, maar ik ga het nogeens doen precies zoals jij zegt ;)

Toevoeging op 19/09/2013 18:36:39:

Dan zou het dus zo uitkomen, correct?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?PHP
    
$winst
= ($vorige->inzet * 2);
$inzet = ($vorige->inzet);

if($casino->bank - $winst <= 0){
$winstb = $casino->bank;
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winstb WHERE `login`='{$data->login}'");
$is = mysql_query("SELECT * FROM `casino` WHERE `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000'");
$xist = mysql_num_rows($is);
$own = $data->login;
mysql_query("UPDATE `casino` SET `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000' WHERE `spel`='{$casino->spel}' AND `stad`='{$data->stad}'");
echo "<br><br>Je hebt meer dan de dealer.<br><br>Je hebt echter maar &euro; $winstb gekregen omdat $eigenaar->login niet kon uitbetalen.<br>Je hebt ook zijn casino gekregen.";
}


elseif($dealer < $som) {
$winst = ($vorige->inzet * 2);

if($dealer > 21){echo"<br><br>De deler is kapot, je hebt &euro;$inzet gewonnen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winst WHERE `login`='{$data->login}'");
mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`-$inzet,`bank`=`bank`-$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
}

?>
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 18:43:43
Quote Anchor link
Geen idee of het correct is. Aangezien er nul komma nul commentaar in de code staat en het niet is ingesprongen is het niet te lezen. De enige die dus kan zeggen of het klopt ben jij.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 18:56:18
Quote Anchor link
Ik ga het gewoon testen met 15 mensen en dan naderhand het resultaat beoordelen.

Maar Erwin, jij bedoel dus dat ik met // moet aangeven wat de actie gaat doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2013 18:57:54
Quote Anchor link
Er mist commentaar in de code, wat je met // of /* */ kan doen. Tevens missen er Tabs voor de inspringing.
Ik zie een hoop if'jes... Welke hoort bij welke? ;-)
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 19:02:57
Quote Anchor link
Bedenk het zo, als jij volgend jaar nog eens naar deze code kijkt, weet je dan nog wat het doet? En nog belangrijker, waarom het zo is? Het antwoord daarop is nee (wat je nu ook voor antwoord wil geven), daarom zet je er commentaar tussen.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 19:32:17
Quote Anchor link
Hmm, na bovenstaande aanpassingen is het hele script bugged geworden, beetje vreemd.
inderdaad is het script een gigantische puinhoop
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 19:33:23
Quote Anchor link
Dus niet over een jaar.... je kan het nu al niet meer lezen.

Vandaar: bouw het goed op, spring netjes in, zet er goed commentaar bij.
Als je daar al niet mee begint kom je er nooit uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.