Blank target in PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ron Vos

Ron Vos

14/10/2010 13:42:33
Quote Anchor link
Bezig met een webshop loop ik tegen het volgende aan:

<tr><td id='navi1a'><a href='contacteer_ons.php?sess=$sess&ts=$ts&action=1' class='a1' onFocus='if (this.blur) this.blur()'>Neem contact op</a></td></tr>

Waar kan ik de target blank plaatsen. cq hoe formulier ik deze regel om contacteer_ons.php in een nieuw venster te laten opstarten ?

Bij voorbaat dank....

Ron Vos
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:13:28
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

14/10/2010 13:45:12
Quote Anchor link
zocht je dit TARGET="_blank"?
 
Ron Vos

Ron Vos

14/10/2010 13:47:12
Quote Anchor link
Hoi Teun

Klopt, de vraag is waar ik deze kan plaatsen en in welke vorm.

Vr. gr.

Ron Vos
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/10/2010 13:47:12
Quote Anchor link
Ron Vos op 14/10/2010 13:42:33:
Bezig met een webshop loop ik tegen het volgende aan:

<tr><td id='navi1a'><a href='contacteer_ons.php?sess=$sess&ts=$ts&action=1' class='a1' onFocus='if (this.blur) this.blur()'>Neem contact op</a></td></tr>

Waar kan ik de target blank plaatsen. cq hoe formulier ik deze regel om contacteer_ons.php in een nieuw venster te laten opstarten ?

Bij voorbaat dank....

Ron Vos


Gewoon ergens in het a attribuut.. Let erop dat je eerst een laag streepje vervolgens blank typt.
<a target="_blank">

Edit:
lees dit anders eens door:
http://www.htmlcodetutorial.com/linking/_A_TARGET.html
Gewijzigd op 14/10/2010 13:48:28 door Kumkwat Trender
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

14/10/2010 13:48:59
Quote Anchor link
voor wat meer info... linkje
 
Ron Vos

Ron Vos

14/10/2010 13:49:56
Quote Anchor link
Dus dit zou moeten werken ?

<tr><td id='navi1a'><a href='contacteer_ons.php <a target="_blank">?sess=$sess&ts=$ts&action=1' class='a1' onFocus='if (this.blur) this.blur()'>Neem contact op</a></td></tr>
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/10/2010 13:50:57
Quote Anchor link
Ron Vos op 14/10/2010 13:49:56:
Dus dit zou moeten werken ?

<tr><td id='navi1a'><a href='contacteer_ons.php <a target="_blank">?sess=$sess&ts=$ts&action=1' class='a1' onFocus='if (this.blur) this.blur()'>Neem contact op</a></td></tr>


Nee!

zoiets zou het moeten worden:
<tr><td id='navi1a'><a href='contacteer_ons.phpsess=$sess&ts=$ts&action=1' class='a1' onFocus='if (this.blur) this.blur()' target='_blank'>Neem contact op</a></td></tr>
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

14/10/2010 13:51:30
Quote Anchor link
<tr><td id='navi1a'><a href='contacteer_ons.php target="_blank" ?sess=$sess&ts=$ts&action=1' class='a1' onFocus='if (this.blur) this.blur()'>Neem contact op</a></td></tr>

zonder tags eromheen

Toevoeging op 14/10/2010 13:51:56:

haha... ik stop wel met typen , kumwat is sneller
Gewijzigd op 14/10/2010 13:52:31 door Teun Hesseling
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/10/2010 13:52:19
Quote Anchor link
Teun Hesseling op 14/10/2010 13:51:30:
<tr><td id='navi1a'><a href='contacteer_ons.php target="_blank" ?sess=$sess&ts=$ts&action=1' class='a1' onFocus='if (this.blur) this.blur()'>Neem contact op</a></td></tr>

zonder tags eromheen


@ Teun dit is natuurlijk verkeerd wat je nu hebt ;p
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

14/10/2010 13:56:31
Quote Anchor link
@ kumkwat owja zie het , mijn fout :p
off topic... delete knopje van reacties?
 
Ron Vos

Ron Vos

14/10/2010 14:03:31
Quote Anchor link
Foutmelding helaas...
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /var/www/g2086/mirtos.nl/HTML/shop/include/rechtsmenu.php on line 41
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

14/10/2010 14:10:51
Quote Anchor link
Kumkwat Trender op 14/10/2010 13:50:57:

zoiets zou het moeten worden:
<tr><td id='navi1a'><a href='contacteer_ons.phpsess=$sess&ts=$ts&action=1' class='a1' onFocus='if (this.blur) this.blur()' target='_blank'>Neem contact op</a></td></tr>


kumkwat is achter de ons.phpsess een ? vergetn dus ons.php?sess



Toevoeging op 14/10/2010 14:11:22:

tenzij je het niet gecopy't & paste hebt
 
Ron Vos

Ron Vos

14/10/2010 14:15:15
Quote Anchor link
Geeft geen errors meer, alleen geeft het verkeerde pad weer als gevolg:
http://www.mirtos.nl/shop/contacteer_ons.phpsess=8daa1b1bd02c651c201351bc513babb6&ts=1287058406&action=1

Zou moeten stoppen bij contacteer_ons.php

Toevoeging op 14/10/2010 14:17:49:

Allereerst complimenten voor de leden van dit forum.
Ik heb diverse andere forums bezocht, maar daar wordt zeer neerbuigend gedaan, zo van kijk maar in de PHP docs, terwijl je je juist als beginner hebt aangemeld en even vastloopt, hier krijg je echte hulp in Jip en Janneke taal en dat waardeer ik enorm, of het probleem nou opgelost wordt of niet (ik hoop het wel uiteraard ;-), jullie denken tenminste serieus mee, hulde daarvoor!!!.

Vriendelijke groeten

Ron Vos
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

14/10/2010 14:19:38
Quote Anchor link
<a href='contacteer_ons.php' aangezien hij moet stoppen achter de php dus sluit je hem daar af
 
Ron Vos

Ron Vos

14/10/2010 14:22:33
Quote Anchor link
Allen enorm bedankt, het werkt !!!!!, nu kan ik de andere velden ook aanpassen, ik ben zeeeeeeeeeer dankbaar en kom hier zeker geregeld terug ....

Allerhartelijkste groeten

Ron Vos
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.