Blog

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »
Joren vh

joren vh

29/01/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb niet echt een probleem maar ik vraag mij gewoon al een hele tijd iets af.

Stel ik wil een blog gaan maken. Dan heb je een pagina waar je je post post. ( admin ). Maar hoe zorg je voor dat iedere post een reactie systeem heeft. ik snap de manier van werken echt niet !

Iemand die mij wat uitleg kan verschaffen ?

Dank,
Joren
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:30:42
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

29/01/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Je moet het id van de post verbinden aan de tabel met de reacties

Bijv.

SELECT * FROM reacties WHERE post_id = $id

reacties is een tabel met bijv. id, naam, bericht en post_id.
Je moet er dan voor zorgen dat als iemand bij een post een reactie plaatst dat het id van de post op de plek van post_id word ingevuld.

en met het id van de blog en post_id kun je dat met elkaar verbinden.
 
Joren vh

joren vh

30/01/2008 13:21:00
Quote Anchor link
THX voor je uitleg ik snap het zo een beetje ;-)

Joren
 
Will

Will

30/01/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
 
Henk PHP

Henk PHP

30/01/2008 16:30:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/01/2008 16:31:00
Quote Anchor link
Quote:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
Mee eens, maar het gebruik van een database lijkt me wel verstandiger voor een blog aangezien er een grote hoeveelheid data mee gemoeid is.

@ joren,

Zoek hier op de site anders eens op nieuwssystemen, bekijk ze eens en probeer te begrijpen wat er allemaal gebeurt.

Voor vragen kan je natuurlijk altijd een topic openen.
 
Will

Will

30/01/2008 16:33:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.01.2008 16:30:
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig


Zo hard moet jij daar niet mee lachen, bekijk dit eens:
http://www.simplephpblog.com/
 
Frank -

Frank -

30/01/2008 16:36:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:33:
Henk schreef op 30.01.2008 16:30:
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig


Zo hard moet jij daar niet mee lachen, bekijk dit eens:
http://www.simplephpblog.com/
Wat wil je daarmee zeggen? Een textfile als database gebruiken, dat is toch de giller van de maand?

Zet maar eens een miljoen regels in je textfile en ga daar maar eens een bepaald stukje tekst in opzoeken. Tot morgen!

Met een database is dit allemaal veel eenvoudiger te realiseren en het is ook nog eens vele, vele malen sneller.
 
Will

Will

30/01/2008 16:38:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 30.01.2008 16:36:
Will schreef op 30.01.2008 16:33:
Henk schreef op 30.01.2008 16:30:
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig


Zo hard moet jij daar niet mee lachen, bekijk dit eens:
http://www.simplephpblog.com/
Wat wil je daarmee zeggen? Een textfile als database gebruiken, dat is toch de giller van de maand?

Zet maar eens een miljoen regels in je textfile en ga daar maar eens een bepaald stukje tekst in opzoeken. Tot morgen!

Met een database is dit allemaal veel eenvoudiger te realiseren en het is ook nog eens vele, vele malen sneller.


Ehh.. Ik weet niet als je de moeite hebt gedaan om op de link te klikken, maar het werkt toch blijkbaar?!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Will
 
Henk PHP

Henk PHP

30/01/2008 16:38:00
Quote Anchor link
@Will: Ik zeg ook niet dat het niet kan maar waarom zou je zo moeilijk doen als het makkelijk kan.
 
Will

Will

30/01/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Moeilijk zou ik het nu ook niet noemen.. Het is maar wat je verkiest. Ik zeg gewoon dat het perfect mogelijk is..
 
Frank -

Frank -

30/01/2008 16:42:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:38:
Ehh.. Het werkt toch blijkbaar?
Vast wel. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, denk aan de bekende voettocht of het vliegtuig. Wat zou sneller zijn? Zo mag je dit ook zien, een oplossing met tekstbestanden en een oplossing met een database: Langzaam en moeizaam of snel en comfortabel. Net waar je zin in hebt.
 
Henk PHP

Henk PHP

30/01/2008 16:43:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:41:
Moeilijk zou ik het nu ook niet noemen.. Het is maar wat je verkiest. Ik zeg gewoon dat het perfect mogelijk is..
Hoezo perfect? Alles behalve perfect
 
Will

Will

30/01/2008 16:44:00
Quote Anchor link
No offence, maar als als template is die simple php blog ideaal..

Je unzipped de files gewoon naar je webserver en je bent klaar.. Zonder enige kennis van php en/of sql te hebben. En hij is volledig customizable.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Will
 
Will

Will

30/01/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.01.2008 16:43:
Will schreef op 30.01.2008 16:41:
Moeilijk zou ik het nu ook niet noemen.. Het is maar wat je verkiest. Ik zeg gewoon dat het perfect mogelijk is..
Hoezo perfect? Alles behalve perfect


Smijt me niet dood met argumenten hoor..
Ik snap trouwens niet wat je wil bewijzen, het bewijs dat het perfect en goed werkt staat gewoon online.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Will
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/01/2008 17:03:00
Quote Anchor link
Dit wordt een oneindige discussie, laten we ons nu met z'n allen richten op het probleem.
 
Joren vh

joren vh

04/02/2008 08:44:00
Quote Anchor link
Bedankt voor al de reactie. Ik ga zoals hier boven gezegd eens wat nieuws systemen door spitten. Ik was niet echt van plan om nu al een blog te gaan maken, maar ik vroeg me dus gewoon af hoe dat gedaan werd. Bij deze weet ik dus ook.

Dank voor jullie reactie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.