blokkeer persoon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 18:33:58
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb het volgend script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
  $posted_on = date("M j, Y g:i A");
 if (! isset($_POST['comment'])) {
  $_POST['comment'] = '';  // nu bestaat de variabele ten minste
}

$comment = strip_tags ($_POST['comment']);
if($comment == NULL){
    $error_message = 'You have left a field empty.<br /><br />';
  }
else{
if (LOGGED_IN)
{

    mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."');");
    $error_message = 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
  }
}

?>


Nou moet er dus bij in komen, wanneer in de tabel users bij de persoon blocked op 1 staat, moet er een error_message komen dat hij geen berichten meer mag versturen.

Zou iemand dat misschien in de code willen zetten voor mij?

alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:27:06
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 18:41:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (LOGGED_IN) ?>

Hier zul je in moeten zetten of hij een comment mag sturen of niet.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/03/2011 18:46:02
Quote Anchor link
je haalt eerst de gegevens op bijv naam en blocked
dan ga je het fetchen


dan kijk je of blocked gelijk is aan 1
zoja melding geven dat hij geen berichten mag versturen

zo nee verstuur bericht


. verder denk wel aan mysql injection :)

Toevoeging op 17/03/2011 18:47:12:

@yea rupie je mag wel zinnigere antwoorden geven :) het is niet veboden
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

17/03/2011 18:49:47
Quote Anchor link

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo"no comment";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blokked FROM site_news_comments WHERE blokked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        if($controlle == FALSE)
        {

            $posted_on = NOW();
            $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
            $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."'");
            if($query == TRUE)
            {

                echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
            }

            else
            {
                echo"ERROR";
            }
        }

        else
        {
            echo"This person blocked you, you cant send a comment";
        }

    }
}

else
{
//form
}
?>



even aangepast
Gewijzigd op 17/03/2011 18:57:35 door Robert dat ben ik
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/03/2011 18:51:39
Quote Anchor link
Ik zou nu meteen gaan testen :D Overigens een controle op submit doe je met if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 18:55:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (!isset($_POST['comment']))
{

    echo"U bent vergeten een bericht in te vullen";
}

?>

Wat is dit, controleer je of de websitemaker wel een veld die comment heet in zijn formulier heeft gezet? gebruik empty()

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$controlle
= mysql("SELECT blokked FROM site_news_comments WHERE blokked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
?>

sinds wanneer gebruiken we deze functie?

Overigens kun je NOW() gewoon direct in de query zetten ipv een var aan te maken.
En waarom mysql_real_escape_string in de ene query wel op $_SESSION[id] en de andere keer niet?
Gewijzigd op 17/03/2011 18:56:38 door Yea Rupie
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

17/03/2011 18:56:43
Quote Anchor link
ik had het al aangepast :P

en ja een NOW(); kun je in een var zetten ja misschien handig je weet nooit :P
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:10:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo"U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
$result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result)){
        if($controlle == FALSE)
        {

            $posted_on = date("M j, Y g:i A");
            $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
            $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."');");
                        if($query == TRUE) { echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />'; }
        }

        else
        {
            echo'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b></div>
    </div>
  </div>
</div>
'
;

        }

        else
        {

{

//formulier
?>


maar ik krijg een error: unexected t_else
op de else boven het formulier.
Gewijzigd op 17/03/2011 19:18:11 door Henke van der bunt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2011 19:15:17
Quote Anchor link
gebruik double-quotes om je variabele i.p.v. single-quotes.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:18:26
Quote Anchor link
heb m veranderd nu ^
 
Jelmer -

Jelmer -

17/03/2011 19:23:40
Quote Anchor link
Let op je if-else constructies. Die sluiten bij jou niet op elkaar aan. Als je heel consistent bent met inspringen en haakjes op de open en sluit-accolades op een nieuwe regel zetten, zie je zo wat er mis gaat.

Dit is hem, maar dan wat meer gefixt volgens mij.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        $result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
        while($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            if($controlle == FALSE)
            {

                //$posted_on = date("Y-m-d H:i:s");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', NOW());");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b>';
            }
        }
    }
}

else
{
    //formulier
}
?>


edit: SanThe's punt verwerkt
Gewijzigd op 17/03/2011 19:37:33 door Jelmer -
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2011 19:27:52
Quote Anchor link
NOW() is sql en geen php, dus kan niet in een $var staan.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:39:51
Quote Anchor link
werkt niet, ik krijg
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #43' at line 1

Toevoeging op 17/03/2011 19:40:01:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        $result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
        while($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            if($controlle == FALSE)
            {

                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."')");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b>';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>
    </div>
  </div>
</div> '
;
}

?>
Gewijzigd op 17/03/2011 19:40:14 door Henke van der bunt
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2011 20:06:13
Quote Anchor link
Je voert een query uit en over dat resultaat voer je nog een keer een query uit.

$controlle = mysql_query("....");
$result = mysql_query($controlle) ...
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 20:38:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked FROM users WHERE id='".$_SESSION['id']."' AND  blocked=1");
        $controll = mysql_query("SELECT blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        while($row = mysql_fetch_array($controll))
        {

            if($controlle == 0)
            {

                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."')");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'De Ferbo staff heeft bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$row['blockreden'].' </b>      </div>  ';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>


ik heb nu dit.
als blocked op 1 staat dan werkt hij goed.
staat hij op 0 dan gebeurt er helemaal niks!

Hoe kan dat?
Gewijzigd op 17/03/2011 21:32:38 door Henke van der bunt
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 22:08:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($controlle == 0)
?>


Geeft deze functie wel een 0 terug?

probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(!$controlle)
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.