Blokkeer Persoon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 14:44:29
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb nog steeds een probleem met dit blokkeer script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked FROM users WHERE id='".$_SESSION['id']."'");
        $controll = mysql_query("SELECT blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        while($row = mysql_fetch_array($controll))
        {

            if(!$controlle)
            {

                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."' ") or die (mysql_error());
                if($query)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Wij hebben bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$row['blockreden'].' </b>      </div>  ';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>


Ik heb dit stukje Code.
Wanneer een user geblokkerd is dus Blocked = 1
Komt er netjes te staan dat deze persoon geblokkeerd is.

Maar is blocked 0, dan gebeurt er niks.

Wat is hier verkeerd?

Mvg
Gewijzigd op 25/03/2011 14:48:56 door Henke van der bunt
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 06:06:02
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 14:47:22
Quote Anchor link
wil je eerst je titel aanpassen?
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 14:52:43
Quote Anchor link
kan je me nu helpen ?
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 14:53:09
Quote Anchor link
ok nu kijk ik verder, ik zie dat je doet if(!$controlle) de vraag die je hier stelt is:
als de query fout is gegaan, doe dan dit

En dat is volgens mij niet de bedoeling.
ik weet niet wat voor resultaat jij in je database hebt staan, maar je moet dus eerst kijken of je query gelukt is en daarna iets van if $row['blocked'] == ja, niet reageren, en anders doorgaan
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 15:01:46
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE id='".$_SESSION['id']."' AND blocked=1");
        $controll = mysql_query("SELECT blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        while($row = mysql_fetch_array($controlle))
        {

            if $controlle == 0
            {
                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."' ") or die (mysql_error());
                if($query)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Wij hebben bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$row['blockreden'].' </b>      </div>  ';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>


heb m nu zo, maar nu zegt ie T_VARIABLE, expecting '('

op if $controlle == 0
Gewijzigd op 25/03/2011 15:08:37 door Henke van der bunt
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/03/2011 15:04:57
Quote Anchor link
kun je de hele foutmelding posten?
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 15:06:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
//zag nog geen session start staan misschien had je dat al ergens eerder gedaaan
session_start();
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $query2 = ("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE id='".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."'");
        $controlle = mysql_query($query2);
        if($controlle){
            while($row = mysql_fetch_assoc($controlle)){
                //variabelen vastzetten
                $reden = $row['blockreden']
                $blocked = $row['blocked'];
            }

            //is de user geblokt?
            if($blocked    == '0'){
                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query =("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."' ");
                $sql = mysql_query($query);    
              if($sql)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }

                else{
                    echo 'mysql error';
                }
            }

            else
            {
                echo 'De Ferbo staff heeft bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$reden.' </b>      </div>  ';
            }
        }

        else{
            echo 'mysql error';
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>



ik heb een aantal puntjes aangepast, de rest van Karl's punten moet je zelf even verbeteren
Gewijzigd op 25/03/2011 15:13:02 door gerhard l
 

25/03/2011 15:09:20
Quote Anchor link
Ondanks dat je al een topic hebt geef ik nog maar weer eens antwoord:
- Zie trim.
- Zie wat elke functie (zoals mysql_query) teruggeeft en bouw daarmee een nette foutafhandeling.
- Als je toch al de assoc manier van fetch_array gebruikt, gebruik dan gewoon mysql_fetch_assoc.
- Zie if.
- Zie mysql date and time functions.
- Haal pas functies als htmlentities over je data heen als je het uit de database haalt.
- 'or die' is geen foutafhandeling.
- Toon nooit de php / sql fout aan de gebruiker.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 15:18:53
Quote Anchor link
hij zegt nu telkens mysql error.

Ook als ik niks invul
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2011 15:26:50
Quote Anchor link
mysql_error() lijkt me een handige functie.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 15:37:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$query
=("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."' ");
                $sql = mysql_query($query);    
              if($sql)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }

                else{
                    echo 'Mysql error?';
?>

Wat is hier fout dan?

Toevoeging op 25/03/2011 16:11:55:

??
Gewijzigd op 25/03/2011 15:39:45 door Henke van der bunt
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/03/2011 20:33:58
Quote Anchor link
als mysql error weergeven word dan weet je dat er een fout is maar je weet niet welke

vandaar gebruik je mysql_error()

Ook is er mysql injectie mogelijk
 

25/03/2011 20:38:23
Quote Anchor link
Jordi kroon op 25/03/2011 20:33:58:
(...)

Ook is er mysql injectie mogelijk


Waar dan?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/03/2011 22:29:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO site_news_comments
        (
            article,
            userid,
            comment,
            posted_on
        )
        VALUES
        (
            '"
. mysql_real_escape_string ($news_article_id) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($_SESSION['id']) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($comment) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($posted_on) . "'
        )
        "
;
    if (mysql_query ($sql)) {
        echo '<p>Reactie geplaatst.</p>';
    }

    else {
        echo '<p>' . mysql_error () . '</p>';
    }

?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/03/2011 23:03:43
Quote Anchor link
@ Karl

Dit bedoelde ik :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$query
=("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."' ");
$sql = mysql_query($query);

?>
 

25/03/2011 23:14:26
Quote Anchor link
Jordi kroon op 25/03/2011 23:03:43:
@ Karl

Dit bedoelde ik :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$query
=("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."' ");
$sql = mysql_query($query);

?>



[/quote]

Ja, maar jij weet niet waar die variabelen vandaan komen, ze hoeven dus niet per se onveilig te zijn. In theorie horen ze veilig te zijn omdat ze niet meer in $_POST zitten.
Session variabelen zijn in principe veilig omdat die op de server worden geset en beheerd.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

26/03/2011 10:56:21
Quote Anchor link
Jan Koehoorn op 25/03/2011 22:29:23:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO site_news_comments
        (
            article,
            userid,
            comment,
            posted_on
        )
        VALUES
        (
            '"
. mysql_real_escape_string ($news_article_id) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($_SESSION['id']) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($comment) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($posted_on) . "'
        )
        "
;
    if (mysql_query ($sql)) {
        echo '<p>Reactie geplaatst.</p>';
    }

    else {
        echo '<p>' . mysql_error () . '</p>';
    }

?>


Kijk, dit werkt wel.

Nu heb ik nog 1 probleempje, wanneer er niks ingevuld wordt wordt hij toch geplaatst.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/03/2011 10:59:42
Quote Anchor link
dan moet je eerst met behulp van php kijken of alles is ingevuld. ;)
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

26/03/2011 11:10:14
Quote Anchor link
dat doe ik toch ook !

Toevoeging op 26/03/2011 11:10:52:

Gerhard l op 25/03/2011 15:06:08:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
    if (!isset($_POST['comment']))
    {
        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }
    else
    {


;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/03/2011 13:55:10
Quote Anchor link
Als het formulier verzonden is, zal $_POST['comment'] altijd bestaan. Isset () is dus geen goede check. Je kunt beter met empty () controleren.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/03/2011 14:07:59
Quote Anchor link
Doe het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(strlen($_POST['comment']) < 2)
{

    echo 'u moet minstens 2 tekens invullen';
}

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.