Blokkeer Persoon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 14:44:29
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb nog steeds een probleem met dit blokkeer script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked FROM users WHERE id='".$_SESSION['id']."'");
        $controll = mysql_query("SELECT blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        while($row = mysql_fetch_array($controll))
        {

            if(!$controlle)
            {

                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."' ") or die (mysql_error());
                if($query)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Wij hebben bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$row['blockreden'].' </b>      </div>  ';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>


Ik heb dit stukje Code.
Wanneer een user geblokkerd is dus Blocked = 1
Komt er netjes te staan dat deze persoon geblokkeerd is.

Maar is blocked 0, dan gebeurt er niks.

Wat is hier verkeerd?

Mvg
Gewijzigd op 25/03/2011 14:48:56 door Henke van der bunt
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:44:08
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 14:47:22
Quote Anchor link
wil je eerst je titel aanpassen?
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 14:52:43
Quote Anchor link
kan je me nu helpen ?
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 14:53:09
Quote Anchor link
ok nu kijk ik verder, ik zie dat je doet if(!$controlle) de vraag die je hier stelt is:
als de query fout is gegaan, doe dan dit

En dat is volgens mij niet de bedoeling.
ik weet niet wat voor resultaat jij in je database hebt staan, maar je moet dus eerst kijken of je query gelukt is en daarna iets van if $row['blocked'] == ja, niet reageren, en anders doorgaan
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 15:01:46
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE id='".$_SESSION['id']."' AND blocked=1");
        $controll = mysql_query("SELECT blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        while($row = mysql_fetch_array($controlle))
        {

            if $controlle == 0
            {
                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."' ") or die (mysql_error());
                if($query)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Wij hebben bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$row['blockreden'].' </b>      </div>  ';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>


heb m nu zo, maar nu zegt ie T_VARIABLE, expecting '('

op if $controlle == 0
Gewijzigd op 25/03/2011 15:08:37 door Henke van der bunt
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/03/2011 15:04:57
Quote Anchor link
kun je de hele foutmelding posten?
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 15:06:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
//zag nog geen session start staan misschien had je dat al ergens eerder gedaaan
session_start();
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $query2 = ("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE id='".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."'");
        $controlle = mysql_query($query2);
        if($controlle){
            while($row = mysql_fetch_assoc($controlle)){
                //variabelen vastzetten
                $reden = $row['blockreden']
                $blocked = $row['blocked'];
            }

            //is de user geblokt?
            if($blocked    == '0'){
                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query =("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."' ");
                $sql = mysql_query($query);    
              if($sql)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }

                else{
                    echo 'mysql error';
                }
            }

            else
            {
                echo 'De Ferbo staff heeft bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$reden.' </b>      </div>  ';
            }
        }

        else{
            echo 'mysql error';
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>



ik heb een aantal puntjes aangepast, de rest van Karl's punten moet je zelf even verbeteren
Gewijzigd op 25/03/2011 15:13:02 door gerhard l
 

25/03/2011 15:09:20
Quote Anchor link
Ondanks dat je al een topic hebt geef ik nog maar weer eens antwoord:
- Zie trim.
- Zie wat elke functie (zoals mysql_query) teruggeeft en bouw daarmee een nette foutafhandeling.
- Als je toch al de assoc manier van fetch_array gebruikt, gebruik dan gewoon mysql_fetch_assoc.
- Zie if.
- Zie mysql date and time functions.
- Haal pas functies als htmlentities over je data heen als je het uit de database haalt.
- 'or die' is geen foutafhandeling.
- Toon nooit de php / sql fout aan de gebruiker.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 15:18:53
Quote Anchor link
hij zegt nu telkens mysql error.

Ook als ik niks invul
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2011 15:26:50
Quote Anchor link
mysql_error() lijkt me een handige functie.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

25/03/2011 15:37:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$query
=("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."' ");
                $sql = mysql_query($query);    
              if($sql)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }

                else{
                    echo 'Mysql error?';
?>

Wat is hier fout dan?

Toevoeging op 25/03/2011 16:11:55:

??
Gewijzigd op 25/03/2011 15:39:45 door Henke van der bunt
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/03/2011 20:33:58
Quote Anchor link
als mysql error weergeven word dan weet je dat er een fout is maar je weet niet welke

vandaar gebruik je mysql_error()

Ook is er mysql injectie mogelijk
 

25/03/2011 20:38:23
Quote Anchor link
Jordi kroon op 25/03/2011 20:33:58:
(...)

Ook is er mysql injectie mogelijk


Waar dan?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/03/2011 22:29:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO site_news_comments
        (
            article,
            userid,
            comment,
            posted_on
        )
        VALUES
        (
            '"
. mysql_real_escape_string ($news_article_id) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($_SESSION['id']) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($comment) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($posted_on) . "'
        )
        "
;
    if (mysql_query ($sql)) {
        echo '<p>Reactie geplaatst.</p>';
    }

    else {
        echo '<p>' . mysql_error () . '</p>';
    }

?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/03/2011 23:03:43
Quote Anchor link
@ Karl

Dit bedoelde ik :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$query
=("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."' ");
$sql = mysql_query($query);

?>
 

25/03/2011 23:14:26
Quote Anchor link
Jordi kroon op 25/03/2011 23:03:43:
@ Karl

Dit bedoelde ik :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$query
=("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."' ");
$sql = mysql_query($query);

?>



[/quote]

Ja, maar jij weet niet waar die variabelen vandaan komen, ze hoeven dus niet per se onveilig te zijn. In theorie horen ze veilig te zijn omdat ze niet meer in $_POST zitten.
Session variabelen zijn in principe veilig omdat die op de server worden geset en beheerd.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

26/03/2011 10:56:21
Quote Anchor link
Jan Koehoorn op 25/03/2011 22:29:23:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO site_news_comments
        (
            article,
            userid,
            comment,
            posted_on
        )
        VALUES
        (
            '"
. mysql_real_escape_string ($news_article_id) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($_SESSION['id']) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($comment) . "',
            '"
. mysql_real_escape_string ($posted_on) . "'
        )
        "
;
    if (mysql_query ($sql)) {
        echo '<p>Reactie geplaatst.</p>';
    }

    else {
        echo '<p>' . mysql_error () . '</p>';
    }

?>


Kijk, dit werkt wel.

Nu heb ik nog 1 probleempje, wanneer er niks ingevuld wordt wordt hij toch geplaatst.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/03/2011 10:59:42
Quote Anchor link
dan moet je eerst met behulp van php kijken of alles is ingevuld. ;)
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

26/03/2011 11:10:14
Quote Anchor link
dat doe ik toch ook !

Toevoeging op 26/03/2011 11:10:52:

Gerhard l op 25/03/2011 15:06:08:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
    if (!isset($_POST['comment']))
    {
        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }
    else
    {


;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/03/2011 13:55:10
Quote Anchor link
Als het formulier verzonden is, zal $_POST['comment'] altijd bestaan. Isset () is dus geen goede check. Je kunt beter met empty () controleren.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/03/2011 14:07:59
Quote Anchor link
Doe het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(strlen($_POST['comment']) < 2)
{

    echo 'u moet minstens 2 tekens invullen';
}

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.