blur div element met canvas

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Support Specialist met doorgroeimogelijkheden

Support Specialist met doorgroeimogelijkheden Amersfoort, Nederland __________________________________________________________________________ Functieomschrijving Je kerntaken bestaan uit het reageren op vragen van onze klanten op een tijdige en nauwkeurige manier via ons online supportsysteem, e-mail of telefoon. Klantenbehoeften identificeren en klanten helpen bij het gebruik van specifieke functies. Foutmeldingen analyseren en melden. In deze afwisselende functie heb je dagelijks contact met leveranciers, automatiseerders en retailers in de (non)food-, fashion- en doe-het-zelfbranche. Er zijn absoluut doorgroeimogelijkheden zodra je kennis van onze applicaties op het niveau is dat deze geen geheimen meer voor je hebben. Je staat sterk in je schoenen, onderscheidt hoofdzaken van bijzaken en weet

Bekijk vacature »

Jop B

Jop B

26/12/2015 15:46:50
Quote Anchor link
Hallo,


Op internet kom ik alleen voorbeelden tegen met afbeelding die je kan blurren. Is dit nu ook mogelijk met een div element?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/10/2020 08:24:00
 
Daan Slagter

Daan Slagter

26/12/2015 17:46:37
 
Jop B

Jop B

27/12/2015 12:09:30
Quote Anchor link
Dankjewel voor de reactie.
Maar is dit ook mogelijk met de canvas methode?
 
Bryan De Baar

Bryan De Baar

05/01/2016 17:17:55
Quote Anchor link
Ik zoek eigenlijk het zelfde, dus zonder css fliter.

Ik wil dus een blur div element tekenen met de canvas methode.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.