bmp als logo in de begin van de pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dimi orla

dimi orla

16/11/2009 20:42:00
Quote Anchor link
Hoi iedereen,
Bij de deze code wordt de bmp onder de text geprint hoe kan ik deze in de begin van de page uit laten komen?
printer_draw_bmp in de beging of de eind van de script maakt geen verschil
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$handle
= printer_open();
printer_start_doc($handle, "My Document");
printer_start_page($handle);
printer_draw_bmp($handle, "test.bmp", 200,1);
$text1 = "datatoprint";
printer_set_option($handle, PRINTER_MODE, "raw");
printer_write($handle, $text1);
printer_end_page($handle);
printer_end_doc($handle);
printer_close($handle);
?>

Bij voorbaat dank Dimitris.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:21:23
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/11/2009 20:56:00
Quote Anchor link
Heb je in plaats van die 200,1 al andere coördinaten geprobeerd?
 
Dimi orla

dimi orla

16/11/2009 22:23:00
Quote Anchor link
Ja maar dan nog komt eerst de text en dan de bml en de coördinaten zijn van af de eind van de text.
 
Dimi orla

dimi orla

20/01/2010 17:45:00
Quote Anchor link
Voor diegene dat er iets aan hebben
Ipv
printer_write($handle, $text1);
doe je
printer_draw_text($handle, $text1, 73, 250)
en dan kun je wel coördinaten voor de text geven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door dimi orla
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.