Boeken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:07:00
Quote Anchor link
He beste, ...

Dit klinkt mischien raar aan je oren maar het is mischien wel een goed idee.

Wat dachten jullie ervan jullie hebben al een jaren bestaan achter de rug, met vele vragen die veel hem zeer goed zijn beantwoord.
Mischien is dan een goed idee om dit uit te werken in een Boek
Zo heb je voor phphulp.nl extra inkomsten en is dit gelijker tijd goede reclame.

(ik zou wel een behoefte hebben aan dat boek)

graag jullie mening hier over en wat jullie zeggen, ja leuk zo'n boek of nee van mij hoeft het niet (mischien is dit anders iets voor een poll).

met vriendelijke groet Sander van Wijnbergen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Desertme(sander)
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:11:23
 
Jacco Engel

Jacco Engel

01/10/2007 11:09:00
Quote Anchor link
Vind het een geod idee :). Alleen wie moeten er aan gaan werken is de vraag en nnog belangrijkere vraag WIE wil er aan gaan werken
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:12:00
Quote Anchor link
eitje, ik heb toch tijd zat ;)
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:13:00
Quote Anchor link
ik denk dat er vele van ons wel genoeg vrije tijd hebben en mischien daar een mee een kleine bijdrage willen leveren door het aan leveren van teksten,
maar dit zijn dingen die later komen het is de beslissing van phphulp.nl wat ze willen.

(ik ben in feb. klaar met me DTP opleiding dan ik waarschijnlijk even een tijd vrij en kan ik wel kijken wat ik kan doen :) maar alleen zal het zeker lang duren)

Edit:

hier dat bedoel ik wes heb je al die wil helpen ik help wel ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:16:00
Quote Anchor link
was sarcastisch bedoelt, ik heb nooit tijd :) moet jij weten
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:17:00
Quote Anchor link
haha en in het weekend werk je ook :P zeker ;)
weet ik ook wel:}

maaru dit id van een Boek was geen sarcasme

Edit:

zouden jullie dit Boek b.v. ook kopen ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 11:27:00
Quote Anchor link
desertme(sander) schreef op 01.10.2007 11:17:
zouden jullie dit Boek b.v. ook kopen ?
Ik niet, het staat allemaal online... ;)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:31:00
Quote Anchor link
Slecht argument, alles in andere boeken staat ook online, al helemaal alles over PHP en MySQL
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 11:33:00
Quote Anchor link
En dan mag jij in mijn boekenkast ook komen zoeken naar boeken over PHP of MySQL. :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2007 11:36:00
Quote Anchor link
Nu nog een goeie titel voor het boek ;-)
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:36:00
Quote Anchor link
maar wat vinden de admins en/of mods hiervan daarom heb ik hem hier gepost en niet bij de koffie hoek

Edit:


was ik net iets te snel

maar :

PHPhulp

laat je duidelijk maken aan de omslag van het boek wat er in staat ik heb al leuke ideeën hehe
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:39:00
Quote Anchor link
'PHP by phphulp, flameproof, approved by wes'

lijkt me goed
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:50:00
Quote Anchor link
maar zijn er vrijwilligers die willen helpen Het groote Boek

en wat vinden de admins?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

01/10/2007 12:13:00
Quote Anchor link
Boek: "Het leven als mod op PHPhulp" approved by Jan Koehoorn.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 12:18:00
Quote Anchor link
Dagboek van het hulpje

"Lief dagboek,

Vandaag wéér zoiets. Eén of ander, niet nader bij naam te noemen, figuur kwam met de vraag waarom hij een wit scherm had. Ongelooflijk! Ik heb al tijden een mooie zoekfunctie, maar ze weigeren het gewoon...

Misschien moet ik er maar eens een boek over schrijven."
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 12:26:00
Quote Anchor link
ik bedoel dus over de serieus gestelde vragen 100 meest gestelde vragen en basis php scripting ofzo.
en met de 100 meest gestelde vragen bedoel ik dan bv de fouten die tegen kan komen en hoe vele van deze op te lossen zijn enz.
Je weet best wat ik versta onder zo'n boek Elwin :( hehe ;)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Maar dat staat toch eigenlijk ook al in de talloze tutorials die overal op internet staan?

Misschien zou je dan beter een boek schrijven hoe mensen beter kunnen zoeken op het internet waardoor zo'n topic ook niet nodig is.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2007 12:33:00
Quote Anchor link
Tja en we hebben ook de FAQ hier.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/10/2007 12:56:00
Quote Anchor link
Tjah, en een PHP functieboek hoeft ook niet. Misschien wel leuk om iets te maken waarbij mensen de juiste terminologie leren kennen, als ze iets gedaan willen hebben.
(bijv -> Knippen van woorden , Explode() enzovoort ;)

@Elwin
Klopt. Maar wat me wel opvalt is dat de meeste boeken (ben eigenlijk nooit anders tegengekomen) zonder error_reporting aan mensen hun ding laten doen en dat er ook eigenlijk nooit aandacht wordt besteed aan de veiligheid tot misschien aan het eind van het boek, waar het even kort wordt genoemd.

Wat ik persoonlijk een verademing zou vinden is dat er een boek is/ komt waar ze wel met error_reporting aan, een cursus geven en ook meteen met de fouthandeling of het voorkomen van fouten bezig gaan.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/10/2007 12:58:00
Quote Anchor link
En er zijn boeken en cursussen over googlen te vinden :P
ik denk dat dat het belangrijkste is voor de meeste mensen :P
 
Jacco Engel

Jacco Engel

01/10/2007 13:02:00
Quote Anchor link
"Het groote phphulp.nl termen boek"

bijv :
"Post even code" -> post een stukje releveanteo code waarvan je het vermoeden hebt dat daar de fout in zit. Mocht het hier niet in zitten komt er vast een vriendelijke poster dieje verteld dat je eerst fouten moet leren opsporen voordat je ze kunt oplossen :P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.