border in css

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Louis Deconinck

Louis Deconinck

30/11/2013 13:14:06
Quote Anchor link
Hallo iedereen

Graag had ik een afbeelding rond gemaakt met daarbij dan en gekleuerde border; Dit is wat ik nu heb:

index.html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div id="auteur" contenteditable="true">
<p><img alt="" src="http://wcdn1.dataknet.com/static/resources/icons/set29/3fda79c8.png" /></p>

<p>Ryan Deiss</p>
</div>


style.css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
#auteur img {
width: 172px !important;
height: 172px !important;
border-radius: 86px;
border-width: 5px;
border-color: #DAB356;
}


op één of andere manier wil hij geen border geven aan de afbeelding.

Hoe kan ik dit probleem oplossen?

P.S. Ik kan niets aanpassen tussen de div tags in de html.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:40:29
 
Wouter J

Wouter J

30/11/2013 13:15:53
Quote Anchor link
Je mist border-style, ik raad ook altijd aan gewoon de border shortcut te gebruiken:
Code (css)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#auteur img{
    /* ... */
    border:5px solid #DAB358;
}
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

30/11/2013 13:18:02
Quote Anchor link
bedankt, dat werkte :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.