Border Radius in <table class=""> en <tr class="">

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Donny Wie weet

Donny Wie weet

08/04/2012 14:58:24
Quote Anchor link
Beste alle,

Ik heb mn tabel gemaakt met ronde fijne hoekjes... Alleen de TR die erin staat, wil deze styl niet aannemen... Iemand enig idee? Ik zal de code hier neerzetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
.table {
        -moz-border-radius: 15px; border-radius: 15px; border-color:#FFFFFF; border-width:medium;
        border-spacing:5px;
    }
    
    .table_tr {
        -moz-border-radius: 15px; border-radius: 15px; border-color:#FFFFFF; border-width:medium;
        border-spacing:5px;
    }


//Stukje van de tabel

 <table border="0" width="900" class="table" bordercolor="#FFFFFF">
    <tr bgcolor="#d47228" class="table_tr">
      <td width="500"><strong>Update:</strong></td>
      <td width="300"><strong>Ontwikkelings Percentage:</strong></td>
      <td width="100"><strong>Ingang:</strong></td>
    </tr>


Toevoeging op 08/04/2012 15:01:35:

Ik kan het ook op de TD zetten merk ik... Doe ik dat wel :)

Alsnog wil ik wel graag weten: is het mogelijk om het op een tr te zetten?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:47:09
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

08/04/2012 15:43:36
Quote Anchor link
Ik zou div gebruiken hiervoor. En volgens mij ondersteunt tabel zover ik het weet geen rondingen?
 
Maikel Doeze

Maikel Doeze

08/04/2012 16:10:36
Quote Anchor link
Nooit geen problemen mee gehad, moet dus zeker wel werken!
Misschien even een border:1px solid red; proberen i.c.m. border-radius:10px; en overflow:hidden, kijken wat die doet?
Gewijzigd op 08/04/2012 16:19:48 door Maikel Doeze
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

08/04/2012 16:18:42
Quote Anchor link
Thanks maikel :)

Werkt inderdaad heel gemakkelijk :)
 
Maikel Doeze

Maikel Doeze

08/04/2012 16:19:21
Quote Anchor link
Ha mooi, vond het al raar ;)
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

08/04/2012 16:49:54
Quote Anchor link
Ik heb ook problemen met de body text color...

body {
background: #53565b ;
color:#FFFFFF;
font-style:italic;
}

Hoe komt het dat deze niet pakt?
 
Maikel Doeze

Maikel Doeze

08/04/2012 20:40:23
Quote Anchor link
Lastig te zeggen, CSS ziet er prima uit. Heb je ergens een live voorbeeld staan?
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

08/04/2012 21:10:53
Quote Anchor link
Nee heb geen live voorbeeld... Het rare is, wanneer ik kijk op van mn andere pagina's, doet ie het wel... Kan dit komen doordat ik het met PHP echo'de?
 
Maikel Doeze

Maikel Doeze

08/04/2012 23:05:51
Quote Anchor link
Zou best kunnen als daar in error uit komt rollen, kun je de output (bron) posten? Ik neem aan btw dat je bij de table </table> niet hebt gemist en dat dit een copy->past foutje is?
Gewijzigd op 08/04/2012 23:06:48 door Maikel Doeze
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

09/04/2012 13:47:31
Quote Anchor link
Heb niks gemist, heb het een aantal keer nagekeken... Heb het opgelost door <p> een class te geven
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.