Breadcrumbs menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

27/04/2011 09:08:53
Quote Anchor link
Ik ben een absolute beginner met PHP. Wel is het mij gelukt om een database in te voegen door een php-bestand te importeren. Het betreft een productenoverzicht. Ik wil de functionaliteit graag verbeteren door een breadcrumbs-menu toe te voegen. De code van de geïmporteerde database is de volgende:

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php
        if (isset($cat)) {
            if (isset($_GET['showprod']) && $cat > 0) {
                $q = "SELECT COUNT(*) AS totaal FROM produkten WHERE subcat = ".$subcat." AND vis = 1";
                $rs = mysql_query($q);
                $aantalprod = (mysql_num_rows($rs) > 0 ? mysql_fetch_object($rs)->totaal : 0);
                
                // Selectievelden
                echo '<form action="?page=assortiment" method="get">';
                echo '<fieldset>';
                echo '<input type="hidden" name="page" value="assortiment" />';
                echo '<input type="hidden" name="cat" value="'.$cat.'" />';
                echo '<input type="hidden" name="subcat" value="'.$subcat.'" />';
                echo '<input type="hidden" name="showprod" value="'.$showprod.'" />';
                echo 'Weergave per pagina : toon ';
                echo '<select name="maxperpage" onchange="this.form.submit();">';
                
                for ($i = 20; $i <= 100; $i += 20)
                {

                    echo '<option value="'.$i.'"';
                    echo ($i == $maxperpage ? ' selected="selected"' : '');
                    echo '>'.$i.'</option>'."\n";
                }

                
                echo '</select>';
                echo ' produkten<br />';
                echo 'Aantal gevonden producten: '.$aantalprod;
                echo '</fieldset>';
                echo '</form><br />';
                
                // Pagina's
                $numpages = $aantalprod / $maxperpage;
                
                echo '<div>';
                
                if ($numpages > 0)
                {

                    echo 'Pagina: ';
                }

                
                for ($x = 0; $x < $numpages; $x++)
                {

                    $y = $x + 1;
                    $z = $x * $maxperpage;
                    
                    echo '<a href="?page=assortiment&amp;showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$subcat.'&amp;offset='.$z.'" style="text-decoration:none;">'.$y.'</a> ';
                }

                
                echo '</div><br />';
                
                // Icoon output
                $offset = (isset($_GET['offset']) ? $_GET['offset'] : 0);
                
                $q = "SELECT * FROM produkten WHERE subcat=".$subcat." AND vis=1 ORDER BY volgorde ASC LIMIT ".$maxperpage." OFFSET ".$offset;
                $rs = mysql_query($q);
                
                $float_clear = array();
                $counter = 1;
                
                for ($i = 5; $i <= 100; $i += 5)
                {

                    $float_clear[] = $i;
                }

                
                while ($row = mysql_fetch_object($rs))
                {

                    $pafbeelding = ($row->afbeelding != '' ? $row->afbeelding : $root.'/buttons/noimg100.jpg');
                    
                    echo '<div class="prodList">';
                    echo showthumb($pafbeelding);
                    echo $row->naam.'';
                    echo '</div>';
                    
                    if (in_array($counter, $float_clear))
                    {

                        echo '<div class="floatClear">';
                        echo '<!-- Valid Filler -->';
                        echo '</div>';
                    }

                    
                    $counter++;
                }

                
                $restu = 'showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$subcat;
                
                if ($numpages > 0)
                {

                    echo 'Pagina: ';
                }

                
                for ($x = 0; $x < $numpages; $x++)
                {

                    $y = $x + 1;
                    $z = $x * $maxperpage;
                    
                    echo '<a href="?page=assortiment&amp;showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$subcat.'&amp;offset='.$z.'" style="text-decoration:none;">'.$y.'</a> ';
                }

                
                echo '</div><br />';
            }

            else if (isset($cat) && $cat > 0) {
                $q = "SELECT categorie.*, catdesc.* FROM categorie LEFT JOIN catdesc ON catdesc.id=categorie.child WHERE categorie.parent=".$cat." AND categorie.tonen = 1 ORDER BY categorie.volgorde";
                $rs = mysql_query($q);
                
                while ($row = mysql_fetch_object($rs)) {
                    $button = ($row->button != '' ? $row->button : '/buttons/noimg75.jpg');
                    
                    echo '<div class="categorieList">';
                    echo '<a href="?page=assortiment&amp;showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$row->child.'">';
                    echo '<img src="'.$root.'/'.$button.'" alt="Categorie Knop" /><br />';
                    echo $row->descr;
                    echo '</a>';
                    echo '</div>';
                }
            }

            else {
                echo '<div class="categorieList">';
                echo 'Er is een fout opgetreden, de ingevoerde categorie bestaat niet (meer).';
                echo '</div>';
            }
        }

        else {
            $q = "SELECT categorie.*, catdesc.* FROM categorie LEFT JOIN catdesc ON catdesc.id=categorie.child WHERE categorie.parent=0 AND categorie.tonen = 1 ORDER BY categorie.volgorde";
            $rs = mysql_query($q);
            
            while ($row = mysql_fetch_object($rs)) {
                $button = ($row->button != '' ? $row->button : '/buttons/noimg75.jpg');
                
                echo '<div class="categorieList">';
                echo '<a href="?page=assortiment&amp;cat='.$row->child.'">';                
                echo '<img src="'.$root.'/'.$button.'" alt="Categorie Knop" /><br />';
                echo $row->descr;
                echo '</a>';
                echo '</div>';
            }
        }

    ?>


Dit resulteert in de pagina www.prohoreca.nl/assortiment.

Maar hoe realiseer ik nu dat breadcrumbs-menu? Ik heb al iets geprobeerd met $cat en $subcat, maar daarmee krijg ik alleen nummers...
Gewijzigd op 27/04/2011 09:09:40 door
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 16:33:08
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

03/05/2011 14:14:03
Quote Anchor link
ik zou het doen met een 'array'

vervolgens kun je dan met "array_pop" laatste segment van de array pakken ( dit is dan de aktieve page waar je op zit ) en alle segmenten die je overhoud kun je doorheen loopen als voorlopers van je breadcrumbs

dus: tafelaankleding -> servetten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.