Breedbeeldversie PHPHulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Terence Hersbach

Terence Hersbach

07/07/2008 15:42:00
Quote Anchor link
http://phphulp.terencehersbach.nl/phphulpbreder.user.js

Een Greasemonkey script om de phphulp website naar 1280 px breed te rekken.

Getest in Firefox 3..
het is welliswaar niet helemaal netjes gescript, maar het werkt :)

Greasemonkey kan je hier vinden, en het script installeer je door op de link te klikken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 09:41:59
 
- wes  -

- wes -

07/07/2008 15:44:00
Quote Anchor link
Iets te compenseren Terence? :)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 15:49:00
Quote Anchor link
Beter, ga ik zeker gebruiken :)

Het werkt niet bij de edit page. zoals ik nu op zit. En is het een idee om de textboxes mee te rekken?

En het script wordt pas uitgevoerd nadat de pagina volledig is geladen, maar PHP Hulp zit zo vaag in mekaar dat het laden soms gewoon niet stopt :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Tristan nvt

Tristan nvt

07/07/2008 16:06:00
Quote Anchor link
Werkt idd een stuk fijner. Misschien een idee de plugin zo te veranderen dat het voor elke pagina werkt?
 
Winston Smith

Winston Smith

07/07/2008 16:06:00
Quote Anchor link
@Tommy: omdat het script alleen werkt op showtopic.php zo te zien. Om textboxes te customizen is er een addon beschikbaar voor Firefox, alleen moet je dat wel handmatig doen.
 
--

--

07/07/2008 16:07:00
Quote Anchor link
Go Terence!
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 16:08:00
Quote Anchor link
Ik zou het wel voor meer pagina's willen. Dit is echt een goeie!

@ Evert: IDD..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Jeffrey H

Jeffrey H

07/07/2008 16:23:00
Quote Anchor link
alleen die strepen tussen de Post-Date en het bericht valt een beetje raar uit...
 
Wouter K

Wouter K

07/07/2008 17:01:00
Quote Anchor link
Ik zie dus alleen de JS code als ik me niet vergis ?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 17:02:00
Quote Anchor link
ZOMG installeer dan Greacemonkey. LEES!
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

07/07/2008 17:32:00
Quote Anchor link
om die textarea groter te maken, voeg je in die eerste for, net na of net voor de switch
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
        if(allPageTags[i].name == 'msg')
        {
            allPageTags[i].style.width = '840px';
        }

toe ;)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

07/07/2008 17:54:00
Quote Anchor link
Werkt ook hier in Safari prima. Misschien de volgende versie zelfs liquid?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 18:06:00
Quote Anchor link
Nee aub niet liquid, dan kan ik van die regels van 1000 pixels gaan lezen.. Dan hou ik het snachts echt niet lang vol :P
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

07/07/2008 18:48:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 07.07.2008 18:06:
Nee aub niet liquid, dan kan ik van die regels van 1000 pixels gaan lezen.. Dan hou ik het snachts echt niet lang vol :P


als mensen gewoon normaal nederlands praten met punten en comma's en enters dan valt dat reuze mee.

ik heb niet voor niets een resolutie van 1920 x 1200
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 18:59:00
Quote Anchor link
Das een mooie resolutie en echt zo vet met games! (en coden is ook fijn want je krijgt niet die stupid breaks als het er niet meer op past). Maar ik vind wikipedia soms al vervelend om te lezen. (ik heb dyslexie en nogal moeite met lezen ;))
 
Timmy

timmy

07/07/2008 20:22:00
Quote Anchor link
CHILL
 
Robert -

Robert -

07/07/2008 20:59:00
Quote Anchor link
Heel erg bedankt, phphulp leest nu een heel stuk gemakkelijker.
 
Crispijn -

Crispijn -

07/07/2008 21:10:00
Quote Anchor link
@Tommy: die breaks kan je gewoon uitzetten hoor ;) Welke editor gebruik je?
 
Timmy

timmy

07/07/2008 21:11:00
Quote Anchor link
het lijkt wel alsof je verwijst naar een gedeelte die nog niet beschikbaar is voor niet-moderators, of het lijkt erop dat je loopt the phisen (lijkt me sterk)

plaatje:
selier.net/Naamloos-1.bmp


edit: die site is van bas

who.is:

Domain name:
stukjedesign.nl

Status: active

Registrant:
BAS002660-FIRST
Bas Kreleger
Johan Winklerwei 74
8915GC LEEUWARDEN
Netherlands
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door timmy
 
Douwe

Douwe

07/07/2008 21:13:00
Quote Anchor link
Nice :) Nu nog de rest van de pagina's :D (En hopen dat Bas bij de nieuwe versie alles in procenten doet ;) )

@Timmy;
Als je Greasemonkey uitschakelt zie je dat die 'popup' er nog steeds is, heeft dus niets te maken met dit scriptje.
 
Timmy

timmy

07/07/2008 21:15:00
Quote Anchor link
ah ok :P ik heb t pas sinds dat ik greasmonkeyscript heb ;)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.